Dr Mustafa Demir

selinoez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
7
1
1
27
Merhaba,
Dr Mustafa Demire Burun estegi olanlar varmi?? Tavsiye edebilirmisiniz? Eski burunlarini pek begenmedim de yeni burunlari güzel hic kalkik degil. Ve ben kalkik bir burun istemiyorum! Kalkik olur diye baya korkuyorum..
Tavsiyelerinizi bekliorum

ben de tesadüfen mustafa demir'in yaptığı burunları gördüm. internet sitesinde adresi bile tam belli değil. burada kendisine ameliyat olan var mı?

bazı burunları kanca gibi korkunç. bazıları da kalkık değil normal. hafif kalkık yapsa uçlarını güzel olacak

bazı burunları kanca gibi korkunç. bazıları da kalkık değil normal. hafif kalkık yapsa uçlarını güzel olacak
Ben bu durumu sormuştum , hastanın isteğine göre yapıyoruz , kalkık isteyenlere düşme payı da oluyor o yüzden kalkık duruyor demişti, doğal isteyenlere kalkık yapmıyoruz demişti

Ben bu durumu sormuştum , hastanın isteğine göre yapıyoruz , kalkık isteyenlere düşme payı da oluyor o yüzden kalkık duruyor demişti, doğal isteyenlere kalkık yapmıyoruz demişti

Kalkık olmayan burnun da bir estetiği olur ama? Bu bir bahane değil ve buna sığınılmamalı. Kanca gibi yapılmaz. Ben konuştuğumda da bazı kıkırdak yapıları buna izin vermiyor demişti zaten, her zaman beceremiyor onu yapmayı yani.

Back
X