dr. mustafa karaca bey hakkinda samimi yorum

Merhabalar. Ben de kendisiyle görüşmeyi düşünüyorum. Fiyat bilgisi olan paylaşabilir mi?

Eki Görüntüle 2163008
Kesinlikle katılıyorum her söylediğinize, sonradan sıkıntı yaratacak değişiklikler yapmıyor, her ayrıntıyı konuşabiliyorsunuz zaten. Bu arada benim tamponlar ve atel alındı dün. Çok korktuğum kdr yokmuş tampon olayı :) daha hala şiş ama yüzüm foto ekliyorum :KK66:
Merhabalar,son durumunuz nasıl acaba? Foto koyabilir misiniz :)

Ameliyat olup üstünden uzun zaman gecenlerin yorumlarını çok merak ediyorum. Olumsuz yorum göremedigim icin mustafa beyi tercih edicem sanırım.herkes goruslerini yazarsa çok sevinirim

keske su an ki halini gösterse, en son resminde burnu baya ödemli ve genis duruyordu ... simdi neredeyse bir sene gecti cok merak ediyorum

Bende Mustafa beye ameliyat oldum ama endişelerim var. Kusur illa ki olacaktır ama önden özellikle beğenmiyorum burnumu Dr bey her zaman samimi ilgili ama sanırım güzel burunlu hastalari instaya koyuyor benimkini oda beğenmediği için benimle foto çekilmiyor herhalde 😞🤔🤔

Bende Mustafa beye ameliyat oldum ama endişelerim var. Kusur illa ki olacaktır ama önden özellikle beğenmiyorum burnumu Dr bey her zaman samimi ilgili ama sanırım güzel burunlu hastalari instaya koyuyor benimkini oda beğenmediği için benimle foto çekilmiyor herhalde 😞🤔🤔
Merhaba geçmiş olsun. Mustafa beye revizyon düşünüyorum. Lütfen brununuzdaki sıkıntıyı biraz açar msnz, asimetri, nefes sorunu var mı? Sakınca yoksa resim paylaşabilir msnz?

Tekrar merhaba ben Mustafa Karaca beye 22 haziranda ameliyatımı oldum. Ne bir ağrı ne bir sızı ne bir morluk yaşamadım. 2. Ve 3. Günü şişliklerim oldu ama neredeyse geçti bile onlarda. Bugün 4. Günüm yarın hava durumu müsade ederse inşaAllah tampon ve atellern çıkarılması için muayenehanesine gideceğim doktor beyin. Acıbadem ataşehirde oldu ameliyat ameliyat öncesi sonrası ameliyathanede çekilen fotomuda ekliyorum yazıma. Ben şimdilik çok memnun kaldım. Aslında başka bir doktora muayene olup ameliyat günü almıştım ama içime sinmemişti. Burada bir yorumda adını görüp araştırmıştım Mustafa beyi. İyi ki karşıma çıkmış, iyi ki varsın kk :)
Memnun musunuz burnunuzdan? Uzun dönem sonuçlarını meral ettim :)

Siz burnunuzun şeklini mi beğenmediniz yoksa nefes problemi mi oldu?

Foto koyabilir misinix

Revizyon için çok kararsızım. Aklımdaki doktorlardan biri de Mustafa Karaca. Ameliyat olmuş arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Back
X