Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaşlar bu arada, ben bepanthen kremi sadece dışa kullanıyodum burun etrafımda hiç yara olmadı şimdilik şükür. ama burun içim taş gibi yara-pıhtı... doluydu. bepantheni sürmeye tiksiniyordum. 2 gündür içine de sürüyorum. çok tiksinecek bir şey yokmuş. şimdiden burun içim biraz biraz yumuşadı. biraz yara kabukları geldi.

belki zaten kullanıyosunuzdur ama benim gibi endişe eden var ise de denesin işe yarıyor.

evet canım tamponlar felan cıkınca ben kendımı cok ıyı hıssettım o an sankı butun sıkıntım bıtmıs gıbı o kendı hasta gıbı hıssetme duygusu sona erdı

ilk gün hiç şişi yoktu şimdi git gide şişmeye ve morarmaya başladı..sende öyle oldun mu? ve az az kan ve sıvı geliyor kaç güne kadar böyle sıvı gelecek..

ben salı ameliyat oldum cuma tamponları alıcaklar sence erken değil mi? önce c.tesi dedi tatil gününe denk gelio de cumaya aldı

ilk gün hiç şişi yoktu şimdi git gide şişmeye ve morarmaya başladı..sende öyle oldun mu? ve az az kan ve sıvı geliyor kaç güne kadar böyle sıvı gelecek..

ben salı ameliyat oldum cuma tamponları alıcaklar sence erken değil mi? önce c.tesi dedi tatil gününe denk gelio de cumaya aldı

canım ben cuma amelıyat oldum dıger cumartesı alındı cuma alıncaktı esımde gelsın ıstedım ben bıgun sonrası ıcın konustum doktorla olur dedı yanı yaklasık 8gun sonra alcıda aynı zamanda alındı

canım benımde zamanla şişti merak etme :) sende bendensın sanırım senınde cıldın hassas :(

günay resimlerini nezaman yükleyebilirsin acaba yada yükleyecekmisin seni çok merak ediyorum gizli gizli seni takip ediyorum bi seni bide başka topikte birini iki kişi arasında kaldım

günay resimlerini nezaman yükleyebilirsin acaba yada yükleyecekmisin seni çok merak ediyorum gizli gizli seni takip ediyorum bi seni bide başka topikte birini iki kişi arasında kaldım

burnumda bandaj var pazartesi kontrolümde bandaj cıkarsa söz şişlik morluk gitmemiş olsada pazartesi aksam koyarım cunku caramba gıttım bandaj cıkcak dıye bandaj yenılendı :)

canım arkadaşım oldu ,o sırada necdet bey varmş ona muayene olmuş ona amelıyat olmş..bende arkadaş tavsıyesı ıle oldum..başka kişilerı bılemıyorum..benım açık arkadaşın kapalı amelıyattı..benım burnum zordu ondan acık yaptı

slmm... bende necdet beyle görüşmeye gitmek istiyorum..memnunsun sanırım diymi?? fotonu görmem mümkün mü pekii:=)??

canım konuyu başından itibaren oku,tüm bilgiler var.boğaziçi tıp merkezinde necdet beye olduk çok memnunuz,hastanenin fiyatları standart 2250 lira,çok makul yani,doktorumuzdan da çoook memnunuz :):52:

slmm harikaevre:=) bende yeni üye oldum.. necdet beyi dşnüorum bende gitmek istiyorum görüşmeye.. acaba eklesem seni foton varsa görmem mümkün mü:=)??

harikaevre, özel mesaj hakkım yok. canım burnum çok güzel, yüzüne cuk oturmuş. benim 2 hafta oldu çok şiş burnum. senin 5.hafta resimlerin çok hoştu benim de 5.haftaya kadar öyle olur inşallah.

ya ben ameliyattan sonra sigara içmedim ama dayanamıyorum. dün 1 tane yaktım. sen ne kadar süre içmedin sigara?

harikaevre, özel mesaj hakkım yok. canım burnum çok güzel, yüzüne cuk oturmuş. benim 2 hafta oldu çok şiş burnum. senin 5.hafta resimlerin çok hoştu benim de 5.haftaya kadar öyle olur inşallah.

ya ben ameliyattan sonra sigara içmedim ama dayanamıyorum. dün 1 tane yaktım. sen ne kadar süre içmedin sigara?

sağol turamit.merak etme zamanla iyice oturuyo burun,birazcık sabır lazım ,o kadar.tam oturması 1 seneyi buluyo diyolar.
ben ameliyattan sonra sigaraya hiç ara vermedim valla,ilk bikaç gün bikaç tane içebildim fazla içemedim ,sonra tam gaz devam ettim :-/ yani çok önemli diil içmek,içmemek bence . bişey olmuyo :9: ha bu arada sigarayı yeni bıraktım,3. günüm daha gerçi ama bu defa kurtulmaya karar verdim :51:
ha bu arada çok geçmiş olsun cnm ;)

Son düzenleme:
canım ne güzel iyiki bırakmışsın. ben de ameliyatı bahane edip bırakacaktım 14gündür de içmedim ama dayanamadım dün işte 1 tane içtim. gene de vardır elbet zararı ya :) bakma biraz da kendimi avutmak için soruyorum. bu arada sarı saçı kızıldan daha çok yakıştırdım ben sana. kızıl olgun gösteriyor. yeni burnun yeni saçların yıkıyorsun :)

benim resimlerim vardı canım kaldırdım. kötü yorumlardan moralim bozuldu. 1ay geçsin öyle yükleyecem resimlerimi. bekliyorum inşallah senin gibi güzel sonuç elde ederim ben de.

evet aslında turamit ameliyat bahanesiyle komple bırak bence.2 hafta içmemişsin bu büyük başarı! içtiğin bi tane de sayılmaz bile :) fotoğraflarını bekliyorum cnm kendini hazır hissettiğinde :34:

kızlar 5.gun alcım ve tamponum cıktı. bandaj takılmadan aynaya bakmak ıstedım ve aynaya baktıgımda gozlerıme ınanamadım5.gunumde burnum bu kadar mı guzelgorunur. yanı boyle kalsa bıleolur necdet beyı sectıgımıcın cok mutlu oldumsuper bır ıscıkartmıs ki tek operasyonda hem memebuyutme hemde burun amelıyatı olmama ragmen zor olmasına ragmen her ıkı amelıyatımıda harıka yapmıs ve necdet beyın ılgısı samımıcvapları hastasıyla ıletısımı super. kesınlıkletavsiye edıyorum!!

Back
X