Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

günaydın arkadaşlarrr. bugun 9.günüm dün tamponlar alçı çıktı. ama sanki hala tampon varmış gibi nefes alamıyorum burnumdan. sol tarafımın için bayaa şiş. şmdilik tıkanıklık var kan pıhtıları felan umarım geçici bişiydir.çünkü çok korkmaya başladım rahat nefes alamamaktan.yarın kbb kontrole gidicem kontrole bakalım ne dicek. umarım inşallah geçicidir. Sizler nasıl rahat nefes alabiliyomusunuz ?
şekline gelince bantlar felan var ama tatlı küçük bir burun duruyo. ucu kalkık umarım biraz iner yüzüme oturur. böyle çok yapma duruyo yüzüme bnm yüzüm uzun çünkü. Resimlerii yüklicemm ama pek boş kalamadım bu akşam yüklicem sizi bilgilendiricem:)[/QUOTE
gecmis olsun ins istediginiz gibi olur
resimlerinizi ben de merak ettim/bakabilmem icin beni de ekler misiniz
tsk

seni gördüğüme sevindim pessimistt nefes problemin nasılllll ?? durumunu bildir :D:52:

nefes almam iyi gibi ama sabah kalktığımda tıkanık oluyo birazz eğer haftasonu foto çekilebilrsem atarım en son halini görürsünüz ama sol yanımda bi ilerleme yok kaldı ölee:50:
sen ne durumdasın canım foto yokmuu?

arkadaşlar gün ışığında çekilmiş yeni albüm yaptım , bakabilirsiniz ,tümsek çok belirgin çoook üzülüyorum yaaa :(((
Canım merhaba :) sana objektif olarak fikrimi söyleyeyim.Burnun ameliyat öncesine göre güzel görünüyor.Ama ben seni anlıyorum , sen kemersiz kavisli bir burun istemişsin ve çok da haklısın .Ben yine ilk fikrimde ısrar ediyorum.Bu doktor hatası kesinlikle....ben olsam giderim o kısmı törpülesin düzeltsin.Neticede kimse burnunda kemer olsun diye ameliyat olmuyor.Niçin böyle yapmış anlıyamadım.Git görüş canım .İçin rahat etsin .

Canım merhaba :) sana objektif olarak fikrimi söyleyeyim.Burnun ameliyat öncesine göre güzel görünüyor.Ama ben seni anlıyorum , sen kemersiz kavisli bir burun istemişsin ve çok da haklısın .Ben yine ilk fikrimde ısrar ediyorum.Bu doktor hatası kesinlikle....ben olsam giderim o kısmı törpülesin düzeltsin.Neticede kimse burnunda kemer olsun diye ameliyat olmuyor.Niçin böyle yapmış anlıyamadım.Git görüş canım .İçin rahat etsin .[/QUOTE

Merhaba,düzeltecektir sağolun ,görüştüğümde sorun olacağını sanmıyorum,anlayışlı bir hekim kendisi
ama düzeltilmesi de kolay olcak mı bilmiyorum ki, ikinci bir işlem de ürkütüyor beni, niye beni buldu diye üzülüyorum işte:((

nefes almam iyi gibi ama sabah kalktığımda tıkanık oluyo birazz eğer haftasonu foto çekilebilrsem atarım en son halini görürsünüz ama sol yanımda bi ilerleme yok kaldı ölee:50:
sen ne durumdasın canım foto yokmuu?

pessimist merhaba, evet yükleyebilirsen görelim ben de merak ediyorum, geçmiş olsun tekrar..

arkadaşlar gün ışığında çekilmiş yeni albüm yaptım , bakabilirsiniz ,tümsek çok belirgin çoook üzülüyorum yaaa :(((
arkadaş olarak eklediğiniz için teşekkür ederim yorum için özür dilerim bende burun estetiği olmak istiyorum gerçekten tümsek var bence bastırmayın doktorunuza gidip tekrar konuşun burun bir takıntı bende çirkin değil ama insan okkacık istiyor mutlaka doktorunuz bir çözüm bulacaktır.bizler hekim olmadığımızdan buna yaptığımız yorumlar sizin keyfinizi kaçırabilir ama burnunuz güzel olmuş daha şiş bir arkadaşım oldu şiş 6. ayda bile vardı üzülmeyin

evett kızlar bugun 11.gün albüm ekledim eski ve yeni rsmleri yorumlarınızı açık ve net bekliorm:D daha çok resm yüklemek istedim ama boyutları büyük geldi şmdilk bu kadar. şmdi bnm şikayetim şmdilik şu. benim yüzüm uzundur sanki bu yeni burnum suratıma küçük geldi inmemesinden korkuyorum ama emosmosunda desteğiyle incek gözüyle bakıyoruz sizce nasıl?:) nefes problemini hala aşamadım o ayrıı. ayrıca necdet bey sanırım beni açık ameliyat yaptı yarın gidince sorucam bana nasıl naptınız diye:) burun ucum taşş taşş bu burun ucu acaba ilerde sağa sola dönermi esnermi ya ? :52:

evett kızlar bugun 11.gün albüm ekledim eski ve yeni rsmleri yorumlarınızı açık ve net bekliorm:D daha çok resm yüklemek istedim ama boyutları büyük geldi şmdilk bu kadar. şmdi bnm şikayetim şmdilik şu. benim yüzüm uzundur sanki bu yeni burnum suratıma küçük geldi inmemesinden korkuyorum ama emosmosunda desteğiyle incek gözüyle bakıyoruz sizce nasıl?:) nefes problemini hala aşamadım o ayrıı. ayrıca necdet bey sanırım beni açık ameliyat yaptı yarın gidince sorucam bana nasıl naptınız diye:) burun ucum taşş taşş bu burun ucu acaba ilerde sağa sola dönermi esnermi ya ? :52:[/QUOTE

Merhaba canım , o kadar kısa bir süre oldu ki daha tabi ki iner ve çok güzel olur inşallah, bak ben de açık tı diye düşünüyorum ama benim de aynı yerlerde dikiş izleri seninle.. Her iki kanadın altında, ameliyat öncesi kapalı demişti aslında dr. umuz neyse, benim 1,5 ay kadar sürdü o ucundaki taş durumu , hatta iki ay, şimdi daha rahat dokunuyorum ucuna..3 ay dan sonra
Hiç endişelenme zamana bırak şekli önemli, muntazam olması, kalan hepsi düzeliyor...

arkadaş olarak eklediğiniz için teşekkür ederim yorum için özür dilerim bende burun estetiği olmak istiyorum gerçekten tümsek var bence bastırmayın doktorunuza gidip tekrar konuşun burun bir takıntı bende çirkin değil ama insan okkacık istiyor mutlaka doktorunuz bir çözüm bulacaktır.bizler hekim olmadığımızdan buna yaptığımız yorumlar sizin keyfinizi kaçırabilir ama burnunuz güzel olmuş daha şiş bir arkadaşım oldu şiş 6. ayda bile vardı üzülmeyin

Teşekkür ederim canım, inşallah senin de gönlünce olur neden özür diliyorsun evet gayet net görünüyor tümsekçik malesef:43:

Tabi ki dr. um çözecektir. Ondan sonra yeni fotoğraflarımda görün beni siz:46:

evett kızlar bugun 11.gün albüm ekledim eski ve yeni rsmleri yorumlarınızı açık ve net bekliorm:D daha çok resm yüklemek istedim ama boyutları büyük geldi şmdilk bu kadar. şmdi bnm şikayetim şmdilik şu. benim yüzüm uzundur sanki bu yeni burnum suratıma küçük geldi inmemesinden korkuyorum ama emosmosunda desteğiyle incek gözüyle bakıyoruz sizce nasıl?:) nefes problemini hala aşamadım o ayrıı. ayrıca necdet bey sanırım beni açık ameliyat yaptı yarın gidince sorucam bana nasıl naptınız diye:) burun ucum taşş taşş bu burun ucu acaba ilerde sağa sola dönermi esnermi ya ? :52:

Merhaba
gecmis olsun.resimlerinize bakabilmem icin beni de ekler misiniz?

tsk

Merhaba canım , o kadar kısa bir süre oldu ki daha tabi ki iner ve çok güzel olur inşallah, bak ben de açık tı diye düşünüyorum ama benim de aynı yerlerde dikiş izleri seninle.. Her iki kanadın altında, ameliyat öncesi kapalı demişti aslında dr. umuz neyse, benim 1,5 ay kadar sürdü o ucundaki taş durumu , hatta iki ay, şimdi daha rahat dokunuyorum ucuna..3 ay dan sonra
Hiç endişelenme zamana bırak şekli önemli, muntazam olması, kalan hepsi düzeliyor...[/QUOTE]

burun ucundaki taş durumundan korkyorum ya.esnemezmi yani sağa sola çevirebilirmiyiz? çok şükür halimizden zor günler atlattık gerçekten..

burun ucundaki taş durumundan korkyorum ya.esnemezmi yani sağa sola çevirebilirmiyiz? çok şükür halimizden zor günler atlattık gerçekten..[/QUOTE]

canım taş dediğin, burun içinde ön kısımdaki sert kitleler mi? eğer öyle ise bak benim afedersin nohut gibi taşlamış şeyler vardı zamanla geçti. 1.5 ay oldu ameliyat olalı.

ama burun ucum genel yapısıyla daha geç iyileşiyor. elimle tutabiliyorum, oynatabiliyorum ama burnumun diğer bölgelerine göre çok daha geç iyileşiyor.

eğer kastın bahsettiğim şeyler ise hiç endişelenme zamanla geçiyor.

burun ucundaki taş durumundan korkyorum ya.esnemezmi yani sağa sola çevirebilirmiyiz? çok şükür halimizden zor günler atlattık gerçekten..

canım taş dediğin, burun içinde ön kısımdaki sert kitleler mi? eğer öyle ise bak benim afedersin nohut gibi taşlamış şeyler vardı zamanla geçti. 1.5 ay oldu ameliyat olalı.

ama burun ucum genel yapısıyla daha geç iyileşiyor. elimle tutabiliyorum, oynatabiliyorum ama burnumun diğer bölgelerine göre çok daha geç iyileşiyor.

eğer kastın bahsettiğim şeyler ise hiç endişelenme zamanla geçiyor.[/QUOTE]

inşallah geçer bekliyoruzz turamit foto koydumm bakk resimlerimeeeeee :)

yekpare, baktım resimlerine. gayet başarılı canım. doğal, yüzüne uygun, çok sivri değil çok kalkık da değil. bundan sonra darbe almamaya özen gösterip, doktorun vereceği masajları yaparsan bir sorun yaşamazsın.

Back
X