evett kızlar bugun 11.gün albüm ekledim eski ve yeni rsmleri yorumlarınızı açık ve net bekliorm

daha çok resm yüklemek istedim ama boyutları büyük geldi şmdilk bu kadar. şmdi bnm şikayetim şmdilik şu. benim yüzüm uzundur sanki bu yeni burnum suratıma küçük geldi inmemesinden korkuyorum ama emosmosunda desteğiyle incek gözüyle bakıyoruz sizce nasıl?:) nefes problemini hala aşamadım o ayrıı. ayrıca necdet bey sanırım beni açık ameliyat yaptı yarın gidince sorucam bana nasıl naptınız diye:) burun ucum taşş taşş bu burun ucu acaba ilerde sağa sola dönermi esnermi ya ?

[/QUOTE
Merhaba canım , o kadar kısa bir süre oldu ki daha tabi ki iner ve çok güzel olur inşallah, bak ben de açık tı diye düşünüyorum ama benim de aynı yerlerde dikiş izleri seninle.. Her iki kanadın altında, ameliyat öncesi kapalı demişti aslında dr. umuz neyse, benim 1,5 ay kadar sürdü o ucundaki taş durumu , hatta iki ay, şimdi daha rahat dokunuyorum ucuna..3 ay dan sonra
Hiç endişelenme zamana bırak şekli önemli, muntazam olması, kalan hepsi düzeliyor...