- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.021
canım necdet bey boğaziçi tıp merkezinde. ben o ismi hiç duymadım..çok saol bu arada:))
biri bana yardım etsin....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım necdet bey boğaziçi tıp merkezinde. ben o ismi hiç duymadım..çok saol bu arada:))
biri bana yardım etsin....eversigün ameliyat oldum ve daha yeni kkendime gelebildim nafrkozu fasla almış olmalıyım..ya bu burun spreyi yani okyanus suyu çok basınçlı.. sıkayım dedimm beynimi delecek sanki dedim bıraktım.. ve burun deliklerim kan içinde kurumuşş
napcam ben
(((
gecmis olsun canim.narkozun etkisi bende de 2 gun felan surmustu.halsiz hissediyordum kendimi .
sprayin ucunu burnuna cok sokmadan sikmayi dene canim .bana Necdet Bey gunde 3 kez kullan demisti.senin dr kac kez kulan dedi bilmiyorum ama onu sikinca rahatliyor burnunun ici birde merhem vermisti bana onu da suruyorum icini yumusatiyor ve pihtilari temizliyordu.hala da kullaniyorum burun ici cok kurudugunda.
tşk ederim canım.. banada 3 kez sıkıcaksın dendi.. benim ameliyat açık oldu..seninki kapalımıydı canım?. ben okadar şiştimki sanki ömür boyu hep böle kalcam gibi.. istifra ettim hep ama şimdi durdu..normale dönüyo gibiyim..ama hala hasta modundan çıkamadım. bana merhem vermedi canım. adı ne merheminin canım? benim delikler kan pıhtısıyla taşmış durumda
benimki kapali oldu canim.2.gun cok sisti yuzum ,ama yavas yavas indi.1-2 gune kendini daha iyi hissedeceksin eminim .bana verdigi merhem rinopanteina .bunu kulak temizleme cubugu ile icine ulasabildigim yerlere suruyordum ilk zamanlar.hem temiziyor hemde yumusatiyor
canım bu kremin fiyatı ne kadardı? pahalımıydı?
canım bu kremin fiyatı ne kadardı? pahalımıydı?
kızlarr gittim doktor burnuma ödem iğnesi yaptı nasıll acıdı anlatamamm:18:
veeeee son saatlerim kızlarr.. :) az kaldııı.. dua edin benim için öpüyorum nanaklarınızdannn..
30 tl ucreti canim
dediğin kremden dün aldım canım. hemen kullanmaya başladım.. pıhtıları yumuşatıyo.. pamuklu çubukla siliveriyotum ulaşabildiğim yerlere kadar.. rahatlattı beni biraz. sağol canım[/QUOT
ay nasıl bir ilaçmış bu kızlar bende soruyım bare bunu necdet beye bana neden vermediki acaba?? salı çıkıyor tamponlarr sonunda...:))gratella canım çok ta ellemede bişey olmasın korkuttu valla bizimkiler beni.. ben silerken bile burnumu bağarıyorlar bana![]()
dediğin kremden dün aldım canım. hemen kullanmaya başladım.. pıhtıları yumuşatıyo.. pamuklu çubukla siliveriyotum ulaşabildiğim yerlere kadar.. rahatlattı beni biraz. sağol canım
dediğin kremden dün aldım canım. hemen kullanmaya başladım.. pıhtıları yumuşatıyo.. pamuklu çubukla siliveriyotum ulaşabildiğim yerlere kadar.. rahatlattı beni biraz. sağol canım[/QUOT
ay nasıl bir ilaçmış bu kızlar bende soruyım bare bunu necdet beye bana neden vermediki acaba?? salı çıkıyor tamponlarr sonunda...:))gratella canım çok ta ellemede bişey olmasın korkuttu valla bizimkiler beni.. ben silerken bile burnumu bağarıyorlar bana![]()
rinopanteina diye bir merhem.. vazelin gibi yumuşatıyo pıhtıyı. gevşetiyo canım..banada kemik eğriliği deviasyon estetik yapıldı.. ay kızlarr bugün tamponlarım alıncak.delikli slikon tampon koymuş doktor..ama yinede tırsıyorum..acıycakmı bakalım..az bişe nefes alayımda artık onun acısınada katlanırız napalım.. gerçi bazı arkadaşlar acımıyo diye yorum yapmışlar ama görücez..akşam olsada kurtulsam artıkk tamponlardan![]()
herkese geçmiş olsun:)
ameliyattan sonra kaç gün eğilmemek ve yatarken sağa sola dönmemek gerekiyor???