Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

necdet beye ameliyat olan arkadaşlar nasılsınız:) nefes problemleriniz nasıl hallerinizden memnumusunuz ? necdet beyle tasarım yaptınızmı ameliyattan önce yada necdet beyin yaptığı burunları görmek istedinizmi yoksa sadece brda okuduklarımızlamı ameliyata karar verdiniz. biraz bilgi verirseniz sevinirim:)

Sadelinaa nerelerdesin ayrıca seni çok merak ediyorum :D

necdet beye ameliyat olan arkadaşlar nasılsınız:) nefes problemleriniz nasıl hallerinizden memnumusunuz ? necdet beyle tasarım yaptınızmı ameliyattan önce yada necdet beyin yaptığı burunları görmek istedinizmi yoksa sadece brda okuduklarımızlamı ameliyata karar verdiniz. biraz bilgi verirseniz sevinirim:)

Sadelinaa nerelerdesin ayrıca seni çok merak ediyorum :D

sen yarın amelıyata gırıyorsun dımı hayırlısı olur umarım ben halımden memnunum :D

ya kızlar benim burnum kalkıktı git gide düşüyor kavisi azaldı..alnımın ortasıyla göz arası çok şişti beğenmemeye başladım:(

şekil güzel ama yüzüme kalkık hali daha çok yakışmıştı havalı duruyordu..bu çok çok doğal oldu..burun ucumu değiştirmediğime pişman oldum keşke ucunu değiştirmeyin demeseydim:(

ya kızlar benim burnum kalkıktı git gide düşüyor kavisi azaldı..alnımın ortasıyla göz arası çok şişti beğenmemeye başladım:(

şekil güzel ama yüzüme kalkık hali daha çok yakışmıştı havalı duruyordu..bu çok çok doğal oldu..burun ucumu değiştirmediğime pişman oldum keşke ucunu değiştirmeyin demeseydim:(

ilk zamnlar burun şiş olduğundan kalkıkmış gibi duruyor zamanla şişlikler indikçe burun ucuda iniyor ama fazla değil..

12. günümdeyim canım evet sızı oldu sanki burnuma kan hücüm etti sandım .ya burnumun ucu düşer filan diye korktum :)

ya canım ya senınde mı burnun yamuk gozukuyor, ben sıkıntıdan uyuyamıyorum, deliklerim birbirinden farklı, ve yukarıdan bakıldığında burnum sağa doğru gidiyor, uzaktan bakanlar anlamıyor ama ben soyleyınce anlıyorlar, benım bugun 24 gun oldu ve duzelmıycek dıye cok korkuyorum.

galiba turamit arkadaşında ilk başta boyle yamuk olmuş ama sonra 1 haftada duzelmış. benımkı nıye duzelmıyor:(

acaba sızdekı eğrilikler nasıldı benımkı gıbı bıratafa doğrumuydu benım yukardan bakınca barız belli oluyo. lütfen bı cevap verin benım gıbı olanların bilgilerine ihtiyacım var.

ya canım ya senınde mı burnun yamuk gozukuyor, ben sıkıntıdan uyuyamıyorum, deliklerim birbirinden farklı, ve yukarıdan bakıldığında burnum sağa doğru gidiyor, uzaktan bakanlar anlamıyor ama ben soyleyınce anlıyorlar, benım bugun 24 gun oldu ve duzelmıycek dıye cok korkuyorum.

galiba turamit arkadaşında ilk başta boyle yamuk olmuş ama sonra 1 haftada duzelmış. benımkı nıye duzelmıyor:(

acaba sızdekı eğrilikler nasıldı benımkı gıbı bıratafa doğrumuydu benım yukardan bakınca barız belli oluyo. lütfen bı cevap verin benım gıbı olanların bilgilerine ihtiyacım var.

canım benimki bariz sola doğruydu. öyle yukarıdan falan bakınca değil her açıdan. hatta buraya resim yüklemiştim. herkes de yamuk olduğunu söylemişti, bazıları başarısız ameliyat demişti. kendiliğinden geçti. ama hala asimetrik burnum. 34-35gün oldu. hala sol tarafım daha şiş. ama makyajla falan belli olmuyor. dikkatli bakmak gerekiyor. panik yapma. ben nasıl paniktim. bir de canım bak şu an bile bi gün
kalkıyorum burnum patates gibi, bi gün ince.... yani değişiyor. burun derim kalın geliyor bana...

öyle hemen belli olmuyor burnunun son şeklinin ne olacağı. sabır gerekli. inşallah seninki de geçicidir. 24. gün hala erken. belki seninki de 2.ayda anca oturacak... panik yapma bekle.

geçmiş olsun canım.

kızlarr ameliyat olalı bikaç gün sonra 3 ay olcak ama hala geçmedi benim sorunum çook canımı sıkıyo sol yanındaki bozuklukk:14:

Son düzenleme:
kızlarr ameliyat olalı bikaç gün sonra 3 ay olcak ama hala geçmedi benim sorunum çook canımı sıkıyo sol yanındaki bozuklukk:14:

gerçekten geçmedimi ? hatırlıyorum sol tarafını neden acabaa yaa. nefes problemin nasıl şeklinden memnunmusn ? pazartesi ameliyat olucam evhamlanmaya başladım yaa of çok zorr:( şu boğaziçi çok muallakta bırakıyo insanı ya

gerçekten geçmedimi ? hatırlıyorum sol tarafını neden acabaa yaa. nefes problemin nasıl şeklinden memnunmusn ? pazartesi ameliyat olucam evhamlanmaya başladım yaa of çok zorr:( şu boğaziçi çok muallakta bırakıyo insanı ya

geçmedi malasef ama ben necdet beyin bi hatası olduğunu düşünmüyorum estetik birazda şans işi 2 ay sonra kontrole gitcem bakalım ne dicek verdiği masajıda yapamıyorumm geçeceği yok bu gidişle

bu şekilde ekleyebildim, görebiliyor musunuz bilmiyorum, şu çıkan tümsek ile ilgili yorumlarınız için..
Sanırım hatalı yükledim albüm gibi bişey olmadı ya direkt açılıyor ufffffffffffff:50:

hafif bir tümsekçik var evet. ne kadardı canım senin ameliyatın olalı? hala şiş olabilir.

en kötü diyelim ki burnun böyle kaldı, masajla falan geçmedi. şu haliyle dahi kötü durmuyor hatta bazılarınız bana kızabilir ama bir iki ufak kusur bence doğallığı artırıyor.

yakından gayet belli, keşke olmasaydı:44:

ilk kontrolünde farketmişti, 2 aydır bastırıyorum oraya , ama değişmedi malesef, buara tekrar kontrolüm olacak..

ilk zamanlar bişey yok diyen eşim de , evet orada ciddi bir çıkıntı var diyor şimdi, zaten kimsenin bişey demesine de gerek yok aslında kendim net görebiliyorum aynaya baktığımda, burun şişken o kadar belli değildi aylar geçip şişler inmeye başlayınca netleşti:43:

hafif bir tümsekçik var evet. ne kadardı canım senin ameliyatın olalı? hala şiş olabilir.

en kötü diyelim ki burnun böyle kaldı, masajla falan geçmedi. şu haliyle dahi kötü durmuyor hatta bazılarınız bana kızabilir ama bir iki ufak kusur bence doğallığı artırıyor.

sağol ama ben öyle düşünmüyorum orada kavis olması gerekirken neden tümsek olsun, ameliyat öncesinde de çok kemerli değildi ki zaten:50:
üzülüyorum

3 aylık oldu canım burnum..

Back
X