- Konu Sahibi EstetikEditor
ooo ameliyat tarihi almışın bilee. bu ne hızzz :))))
yeni ameliyat olacak arkadaşlar, şimdiden geçmiş olsun. ameliyatta korkacak bir şey yok. endişe etmeyin. sonrası biraz sıkıntılı ama dayanılmayacak gibi değil. anestezi atılırken, üşüme oluyor. 1saat bir sıkıntı o... herkesde de olmayabiliyor.
ilk 15 gün yüzünüze yabancı olabiliyorsunuz, burnunuza kulp takıyorsunuz... tamamen psikolojik... burnunuz tıkalı oluyor...hepimizin başından geçti. hiç sıkmayın kendinizi, pozitif düşünün. 2 hafta sıkıntı, ömür boyu güzel bir burun için değer....
gratella canım hepimize geçmişolsun şimdiden.. valla bukadar çabuk ameliyat günü alacağımı sanmıyordum ama baya yakın tarih.. umarım herşey istediğimiz gibi olur..
turamit çok teşeküürederim bende. aslında benim korkum narkoz falan değil benim bünye alışkın narkoz almaya doğum vs den:) ama işte nasıl olacak istediğim gibi olacakmı diye çok düşünüyorum sanırım. ve dün gece bile uyuyamadım düşünmekten. eşim gülüyor bana. saolsun sevgili kuznimde bu burnundan kötü olmayacak emin ol dedi acayip moral verdi yani:)) hayırlısı inşallah..vee burnun harika bu arada..