gul_nihan Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2010 181 3 118 Konya 7 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi gul_nihan #1 Konya tıp fak. dr u Nedim Savacı ya burun estetiği olan var mı acaba? varsa, menuniyet durumunu paylaşabilir mi..
Konya tıp fak. dr u Nedim Savacı ya burun estetiği olan var mı acaba? varsa, menuniyet durumunu paylaşabilir mi..
BEceK Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2014 2 0 1 29 8 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gul_nihan #2 gul_nihan .!.: Konya tıp fak. dr u Nedim Savacı ya burun estetiği olan var mı acaba? varsa, menuniyet durumunu paylaşabilir mi.. Genişletmek için tıkla... Siz yazali cok olmuş ancak baskalari da görsün diye yaziyorum. Ben kendisine ameliyat oldum. Sonucundan memnun değilim. Kesinlik tavsiye etmem.
gul_nihan .!.: Konya tıp fak. dr u Nedim Savacı ya burun estetiği olan var mı acaba? varsa, menuniyet durumunu paylaşabilir mi.. Genişletmek için tıkla... Siz yazali cok olmuş ancak baskalari da görsün diye yaziyorum. Ben kendisine ameliyat oldum. Sonucundan memnun değilim. Kesinlik tavsiye etmem.