DR NEDİM YILDIZ HASTALARI BAKABİLİR Mİ LÜTFEN

Merhaba ben 8 ay önce Çapa’da Dr Nedim Yıldız Clinic’te 2000₺’ye 1 ml Dudak Dolgusu yaptırdım. Şahsen ben çok memnun kaldım.Sonra 3 arkadaşımı da götürdüm ikisine Dudak,birine de çene/jawline dolgusu yaptırdık.Herkes çok memnun kaldı.Eli çok hafif ve ustaca.yaklaşık beş yıldır 3 ayrı yerde dudak dolgusu yaptırdım biri hüsranla sonuçlanmıştı ama Sağolsun Dr Nedim Bey’de tam istediğim dudağı yaptırabildim.Gonül rahatlığıyla gidebilirsiniz gerçekten.Sorusu olan varsa cevaplayabilirim burdan

Bana yaptığı dudağı beğenmedim, eski halinden hiç amaaa hiç farkı yok

Merhaba uzun yıllardır dudak dolgusu yaptırıyorum. Dermatalog, plastik cerrah, güzellik merkezi gibi birçok farklı yerde farklı kişilere yaptırdım. Nedim beyi tanıdıktan sonra başka bir arayışa girmedim çünkü tam istediğim görüntüye sayesinde kavuştum. Yaklaşık 2 yıldır kendisi doktorum ve bu işin ustası diyebilirim. Nedim bey alanında bir numara. Beğenmedim şeklindeki yorumlara anlam veremedim açıkcası. İnstagram sayfasına bakarak yaptığı güzel işleri görebilirsiniz :)

Hanımlar uygulama yaptıran arkadaşlar tecrübe ve deneyimlerinizi lütfen bizimle paylaşır mısınız
Geçen yıl dudak ve jawline yaptırdım daha sonra arkadaşlarıma da tavsiye ettim onlarda gittiler biz arkadaş grubu olarak yıllardır bu tarz işlemler yapıyoruz inanır mısınız nişantaşı hikaye adam yapıyor ya. Güzel bir sonuç istiyorsanız kendinizi nedim hocanın sihirli ellerine bırakınız. Gerçekten güzel bir estetik bakış açısı var. Piyasadaki enkaliteli ürünleride kullanınca sonuç müthiş oluyor. Fiyatlar piyasadan bi tık yüksek olsada inanın buna değiyor.

Reklam yapıyorsunuz ama yapabilecek zeka da lazım. Bu kadar belli edilmez ki. Anlam veremiyormuşmuşş. İnsanları aptal yerine koymayın

Bir de yeni üye olup bir tek buna yorum yapmak komiksiniz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…