Dr.Nevzat Demirbilek hakkında bilgisi olan var mı?

cekito

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
69
0
0
35
İstanbul
Merhaba,
Nevzat Demirbilek hakkında bilgisi tecrübesi olan var mı acaba? Yardımlarınızı bekliyorum...

kendisi kesinlikle bu iste güvenilir ve eli hafif bir insandr. iki arkadasim estetik operasyon oldu bunlara güvenerekten bende kırık, orta kemikkaymasi ve burunda çöküntülerim vardi ve hic nefes alamiyordum desem yeridir. icim rahat bi sekilde 3gun once ameliyat oldum ne bi morarma ne bi sislik hic bisi olmadı cok sukur. ben gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum ve onca yıl korkarak sıkıntılı yasamaya değmiyormus bunu farkettim. darısı sıkıntısı olanlarin basina Allah şifa versin

Ben burnumdaki eğrilik için gitmistim.sipariş vermem benim için sıkıntılı olabilir diye yüzüme uygun bir burun olmasını isteyip doktora bıraktım.birinci ayım doldu şimdi konuşmak için erken diyorlar ama bana yamukluk hala varmış gibi geliyor ve burnum çok geniş şişme de morarma da oldu.erol taş gibi dolaşıyorum ortalarda 1.senemi doldurunca tekrar yazarım

Burnum düzeliyor yavaş yavaş beğenmeye başladım:) 1 ay ağladım ya salak salak:)

Burnum düzeliyor yavaş yavaş beğenmeye başladım:) 1 ay ağladım ya salak salak:)

Nevzat Demirbilek e Ben 3 yıl 3 ay önce ameliyat oldum aslında original burnum çok güzeldi profilden farklı duruyor diye gittim dedim iki taraf aynı olsun adam benim güzelim burnumu kesmiş biçmiş havaya kaldırmış gören herkes şok yaşadı ne yaptın sen kendine diye! Bir Allah'ın kulu beğenmedi tabibven bunalıma girdim ne yapacağımı bilemeden yaşadım mutsuz mutsuz işim gereği ekrana çıkmak zorundaydım o zaman dahada bunalıma giriyordum çünkü monitörden burnumu gördükçe çöktüm işimi Nil'e tam anlamıyla yapamıyordum işimden bile ayrıldım kendimi görmemek için o kadar vahim di durumum anlayacağınız. Neyse geçen hafta revizyon oldum şu an alçılı tabii o dr a değil yanına Nike gitmedim ama hergün lanet okudum. Buraya üye olmadaki sebep onu deşifre etmek ki kimse ona gidip hayatını karartmasın. Dr un adı NEVZAT DEMİRBİLEKKBB UZMANIYMIŞ SÖZÜM ONA!!! Bana göre kasap Fatih kıztaşında muayenehanesi medilife Çapa'da yaptı yapmaz olaydı. Ondan uzak durun. Hayatımı kabusa çevirdi kimse benim yaşadığımı yaşamasın diye yazmayı borç bildimkendime.

Back
X