Dr niyazi şimdivar

Kızlar dr. Niyazi simdivar'i duyan bilen var mi aranizda
Merhaba. Niyazi hocaya kardeşim bel ve göğüs bölgesinden liposuction yaptırdı. Daha 1 hafta bilr olmadığı için birşey söyleyemeyeceğim malesef. Bende ona karin yan simitler ve bacak liposuction olmayı düşünüyorum. Hayırlısı:)

Merhaba. Niyazi hocaya kardeşim bel ve göğüs bölgesinden liposuction yaptırdı. Daha 1 hafta bilr olmadığı için birşey söyleyemeyeceğim malesef. Bende ona karin yan simitler ve bacak liposuction olmayı düşünüyorum. Hayırlısı:)
Geçmiş olsun
Hastanede mi yoksa muayehanesi mi var?
Rica etsem sonradan yine yorum atar misiniz

Geçmiş olsun
Hastanede mi yoksa muayehanesi mi var?
Rica etsem sonradan yine yorum atar misiniz
Ameliyatı acıbadem hastanesinde yaptı. Bize başka bir hastane daha söylemişti ama acibademde uygulanan anestezi çok daha iyi,atılma süresi yok. Ilaç kestiğimiz an kendinize geleceksin Dediği için acıbadem ı seçtik. Şu an olalı 5 gün oluyor,baya rahat ağrı yönünden ama şu an ödem olduğu için ciddi bir fark görünmüyor. Yalnız ameliyattan sonra dr bakmaya geldiğinde korseyi açtıklarında müthiş dümdüz bir görüntü vardı dedi annem. Darısı başıma:) sonrası içinde tabi bilgilendiririm.

Cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin, peki fiyatları tuzlu mu :KK66:
Biz göbek ve göğüs bölgesi için acibademde yatış ve korse herşey dahil 12 bin ödedik. Ama kardeşimde baya yerleşik yağ vardı. 3 büyük kola şişesi yağ çıkmış asistaninin söylediğine göre. Muayenesi ücretsiz. Gidip bilgi alabilirsiniz. Zaten bilgilendirip yapmaya karar verirseniz beni arayın diyor.o an için hemen yapalım diye sıkıştırmiyor .

Back
X