Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dr. Nuri Soysala ameliat olan kimse yokmu ??? burda hep ayni dr lardan bahs edilio !!
Ben ikinci ameliyatı düşünüyorum burnum sağa doğru kaydı ve ortası çöktü nuri beye ablam dolgu ve botoks yaptı enerjisi çok yüksek bir doktor benide gördüğünde bunun çökmüş yapalım dedi ama o zmn param yoktu bnm ilk ameliyatimi KBB yaptı ikinciye estetik cerraha gitmeyi düşünüyorum nuri beyi
Mesajım yarım çıkmış ya bugün yazmaya başladım da biz gittiğimizde burun ameliyati olan bi hastası vardı ama alciliydi belli olmuyodu nuri bey ünlü biri bnde bilgi istiyorum hiç mi yok kendisine giden yaa
Mesajım yarım çıkmış ya bugün yazmaya başladım da biz gittiğimizde burun ameliyati olan bi hastası vardı ama alciliydi belli olmuyodu nuri bey ünlü biri bnde bilgi istiyorum hiç mi yok kendisine giden yaa