Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dr.oetker'in poğaçasını hiç yaptınızmı ben aldım ama daha yapmadım tadı filan nasıl acaba bilgisi olan varmı ?
ben sürekli yapıorum cnm gayet güzel oluo komsularım bile bnden tarif istedi:)
Kızlar dr.oetker'in poğaçasını hiç yaptınızmı ben aldım ama daha yapmadım tadı filan nasıl acaba bilgisi olan varmı ?
Kesinlikle tavsiye ediyorum.. Cok güzel oluyo..
aa öylemi ne kadar güzelbende bu akşam yapayım bari çok sağol canım
![]()
teşekkür ederim canım merak ediyordum acaba güzel olmazsa diye yapmıyordum yapayım bari :)
teşekkür ederim canım merak ediyordum acaba güzel olmazsa diye yapmıyordum yapayım bari :)
Rica ederim canım..Ayrıca bi tavsiyem daha olacak Dr. Oetker tuzlu kurabiye ununun kutusunun icinde de pogaca tarifi var. O da süper oluyo aklında bulunsun ve şimdiden afiyet olsuuunn
![]()
Hazır ambalajları sevmem ama merak ettim denediniz mi, güzel oldu mu acaba ?
ben çok begendim valla hemde yapmasıda kolay oldu gayet leziz..
hem fiyatıda uygun bi dene begenmezsen yapmazsın :)
Teşekkür ederim bilgi için. Tamam yarın yapacağım inşaallah.
Buraya yazarım fikirlerimi. :)
..
Yaptım. Gevrek bir poğaça oldu. Kabarmadı. Fena değil. İçindeki ot karışımının acı bir tadı var.
İyi bir poğaça tarifi bundan güzel oluyor.
Ayrıcada verilen emekte, kullanılan malzemede aynı. Katı yağ, sıvıyağ, ve yoğurt ilave ediyorsun.
Hazır poğaça denilemez pek.. :)
Yaptım. Gevrek bir poğaça oldu. Kabarmadı. Fena değil. İçindeki ot karışımının acı bir tadı var.
İyi bir poğaça tarifi bundan güzel oluyor.
Ayrıcada verilen emekte, kullanılan malzemede aynı. Katı yağ, sıvıyağ, ve yoğurt ilave ediyorsun.
Hazır poğaça denilemez pek.. :)
:)
herkesin damak tadı farklı tabiki canım benimki pofur pofur olmasada kabarmıştı..ben o ot karışımını eşim sevmiyo diye koymamıştım..
bana güzel gelmişti..hemen ani bi misafirde onu bunu aramaktansa yapılabilir bence :)
yinede dediğim gibi herkesin damak tadı farklı
Tabiki :) Belkide ot karışımını koymadığın için daha güzel olmuştur seninki. Tadı acımsı çünkü.
Kabarmamasının nedenide gevrek bir poğaça olması. Her ikimizede afiyet olsun. :)