1Sen Nirvana Kayıtlı Üye 24 Ocak 2011 21.772 35.595 798 16 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hgsmo #21 RomaRoma .!.: evet canım belkide ot karışımından dolayı böyle olmuş olabilir.. ben gerçekten beğenmiştim seni yanıltmak istemezdim,böyle bişeye sebep olduysam kusura bakma canım Genişletmek için tıkla... Hiç ilgisi yok, deme öyle lütfen. Damak tadlarının farklı olduğunu biliyorum, bunu göz önünde bulundurarak yaptım. Zaten hamuru güzel olmuş. İçindekinde sorun. (Koyup koymamakta tereddüt ettim, birşey yazıldığını görmeyince ilave ettim. ) İşte birde zaten bütün malzemeleri kullanıyorsun pek hazır değil dedim.
RomaRoma .!.: evet canım belkide ot karışımından dolayı böyle olmuş olabilir.. ben gerçekten beğenmiştim seni yanıltmak istemezdim,böyle bişeye sebep olduysam kusura bakma canım Genişletmek için tıkla... Hiç ilgisi yok, deme öyle lütfen. Damak tadlarının farklı olduğunu biliyorum, bunu göz önünde bulundurarak yaptım. Zaten hamuru güzel olmuş. İçindekinde sorun. (Koyup koymamakta tereddüt ettim, birşey yazıldığını görmeyince ilave ettim. ) İşte birde zaten bütün malzemeleri kullanıyorsun pek hazır değil dedim.
hgsmo Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2011 1.332 231 163 16 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hgsmo #22 1Sen .!.: Hiç ilgisi yok, deme öyle lütfen. Damak tadlarının farklı olduğunu biliyorum, bunu göz önünde bulundurarak yaptım. Zaten hamuru güzel olmuş. İçindekinde sorun. (Koyup koymamakta tereddüt ettim, birşey yazıldığını görmeyince ilave ettim. ) İşte birde zaten bütün malzemeleri kullanıyorsun pek hazır değil dedim. Genişletmek için tıkla... aslında bi nevi öyle içine ayrıyetten bişeyler katıyorsunda amannn neyse arada bi yapar yeriz işte değişiklik olur yinede afiyet olsun canım
1Sen .!.: Hiç ilgisi yok, deme öyle lütfen. Damak tadlarının farklı olduğunu biliyorum, bunu göz önünde bulundurarak yaptım. Zaten hamuru güzel olmuş. İçindekinde sorun. (Koyup koymamakta tereddüt ettim, birşey yazıldığını görmeyince ilave ettim. ) İşte birde zaten bütün malzemeleri kullanıyorsun pek hazır değil dedim. Genişletmek için tıkla... aslında bi nevi öyle içine ayrıyetten bişeyler katıyorsunda amannn neyse arada bi yapar yeriz işte değişiklik olur yinede afiyet olsun canım
1Sen Nirvana Kayıtlı Üye 24 Ocak 2011 21.772 35.595 798 16 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hgsmo #23 RomaRoma .!.: aslında bi nevi öyle içine ayrıyetten bişeyler katıyorsunda amannn neyse arada bi yapar yeriz işte değişiklik olur yinede afiyet olsun canım Genişletmek için tıkla... :)) Teşekkür ederim.. Sanada :)
RomaRoma .!.: aslında bi nevi öyle içine ayrıyetten bişeyler katıyorsunda amannn neyse arada bi yapar yeriz işte değişiklik olur yinede afiyet olsun canım Genişletmek için tıkla... :)) Teşekkür ederim.. Sanada :)