Dr.Ömer Öncü burun estetiği

Henüz olmadım doktor araştırıyorum ben de.
Ömer öncü hakkında baya araştırma yaptım bende muayene 35 tl imiş çark kbb da biriyle görüştüm gayet memnun öncesi sonrası fotoğrafları da gördüm. 2000 tlye olmuş
 
Ömer öncüde ameliyat olan arkadaşlar var mı? Ben görüşmeye gittim ama emin olamadım. Olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
 
Bir aralar sürekli dolaştığım ve hiç kimsenin bu konu hakkında bir şey yazmadığı için üzüldüğüm başlıklardan birine şu an ben yazıyorum. Geçen sene bu zamanlar Ömer Bey'den ameliyat tarihi alıp sonra korkudan vazgeçmiştim. Bu sene yeniden aldım ve nihayet ameliyat oldum.

Öncelikle herkesin dediği bir klişeden bahsedeyim; gerçekten öyle pek de korkulacak bir şey yokmuş. Anesteziden uyandığımda burnumda ağrı sızı yoktu. Sadece anestezi boğazımda fazla balgam yapmıştı, uzun süre öksürdüm, su içince bir nebze rahatladım. Öğleden sonra eve geldim, burnumda yine ağrı olmadı sadece bir baş ağrısı çektim uzun süre. Ameliyattan önce inanmazdım ama burnumda zaten hiç ağrı olmadı. Günler sonra çok hafif bir- iki sızlama yaşadım sadece. 4- 5 güne baş ağrılarım azaldı ve yok oldu. Kullandığım enfeksiyon hapı biraz mideme dokunmuş olacak ki baş dönmesi ve mide bulantısı yaptı. Doktorum mide koruyucu verince o sorun da ortadan kalktı. Uzun süre yattım, sıvı ve lapa beslendim, pipet kullandım vs.

Bu zamana kadarki süreç çok rahattı benim için. En çok sıkıntı çektiğim kısım tampon oldu. Normalde çok fazla can yanmıyormuş silikon tamponlarda ancak benimki tamamen bez tampondu. Alınırken çok sıkıntı çektim. Hiç bitmeyecekmiş gibi çoktu ama buna mecburlar. Burnunuzun içinden sürekli bez bir şeylerin çekilmesi hissi aşırı rahatsız edici ve cımbızla aldıklarından can acıtıyor. Silikon tamponlular çok daha rahat ediyormuş. Neyse ki tamponlardan kurtuldum ve inanılmaz bir rahatlama geldi. Tamponlar varken ara sıra bir hapşırma hissi oluyordu, ondan da kurtuldum.

Sonrasında dikiş aldırma vardı, ben en çok ondan korkuyordum meğer korkulacak hiçbir şey yokmuş. İç dikişler eriyen dikişti zaten, dış dikişler alındı. Sadece birer tane içeriye doğru olan dikişlerde hafif bir sızlama hissettim o kadar. Çok rahattı yani.

Göz altım çok şişmişti ve morarmıştı. Yanaklarımın altı da şişmiş ve yüzüm baya dikdörtgen olmuştu. En hızlı göz altlarım iyileşti, morluklar önce sarardı, sonra yok oldu. Zaten doktor ödem kremi de veriyor. Bu arada belirtmem gerekirse oldukça beyaz tenliyim ve cildim çok hassas.

Ağrıya çok dayanıklı olmama rağmen acıya, kesiğe, iğneye karşı aşırı duyarlı biriydim. Kan alındığında canım acımadığı halde bayılırdım veya bir yerimi kestiğimde. Fakat nasılsa bu anlattığım aşamaların hiçbirinde başım bile dönmedi. Benim için gerçekten güzel bir tecrübe oldu, birçok korkumu yenmiş oldum.

Şu an bir ayı geçti, göz altlarımdaki şişliklerden ve morluklardan; yanaklarımdaki şişliklerden bir eser kalmadı. Burnum hala şiş içten ve dıştan. Özellikle sabahları burun ucum şişmiş oluyor, akşama doğru azalıyor. Kesi izlerim doktorun verdiği kremle azaldı, hâlâ kullanmaya devam ediyorum. Şişliğin çoğunun 3. ayda gideceğini söylediler.
 
Merhaba Arkadaşlar,Sakaryada olupta Ömer Öncüye Burun estetiği olmak isteyenlere fikir açısından bilgi vermek istedim.2019 yılında ameliyat oldum ben Ömer bey'e anlatacaklarım benim yaşadığım seyler ve çevremden gözlemdiğim şeyler bilginiz olsun.Ben ameliyat olmadan önce çok fazla araştırma yaptım görsel vs. Herhangi birsey bulamamıştım yorumlarda çok kısıtlı ve olumsuz yorum neredeyse yoktu bu sebeple birazda aceleyle karar verip 1 hafta içinde ameliyat olmuştum.size madde madde bilgi verecegim.
1- Öncelikle ilk muayne açısından çok tatmin olmamıştım ben biraz pimpirikli bir insanım ve bazı konular hakkinda detayli bilgi almayi planlamayi üzerinde düsünmeyi cok severim.ama malesef Ömer Bey için böyle birşey söz konusu değil,çok hızlı bazı şeyleri hızli birsekilde gecistiriyo,kendinden emin oldugu icin belkide yada kisiligi öyle bilmiyorum sizin düsüncenizin çok önemi yokmus gibi davraniyor.
2-bircok doktor modern yontemler uygularken mesela ultrasyonik kesiciler vs. Ömer bey eski usul kirarak çalışiyor buda haliyle dokuda fazla zarara,fazla ödeme,morarmaya,geç iyilesmeye sebep oluyor.Tamponlarda eski usul sargi bezlerini kullaniyor buda bircok insanin hosuna gidecek bir durum degil
3-Acik teknik kullandigi icin dikis izleri iyilesse bile herdaim sizinle birlikte gelecek buda ayri bir mesele
4-Ameliyat olmak istediginizde olaylar çok hizli gelisiyor ayrintili bir planlama yapilmiyor acikcasi ameliyat anindada cok planli titiz davranildigini dusunmuyorum(şansi dusuncem)
5-ameliyattan ciktiktan sonra bende dahil olmak uzere cevremde ayni doktora ameliyat olan bircok kiside ayni seyi söyluyor asiri şişlik ve morluk oldu ödemler neredeyse 3-4 ay gecmedi 2 ay felan dislerimi dahi gosteremiyordum
6-Benim icin en önemli noktaya geldim sargilarimin cikmasindan itibaren burnumda egrilik vardi arkadaslar bunun icin surekli masaj yapmami soyledi aslinda bildiginiz burnu birtaraftan diger tarafa cekiyordum ve bu beni ciddi anlamda sarsiyordu.
Ameliyat olduktan sonra cevrenizden çok guzel olmus gibi iltifatlar almak istersiniz ama ben burnun yamuk,burnunda kemer kalmis,burun deliklerin buyuk gibi sozler duyuyordum bu bir donem sokaga cikmak istememeye kadar geldi eskiden burnum ilgi cekmesede uzun oldugu icin utanirdim o donemde insanlara yamuk oldugu icin donemiyordum yuzlerine bakmadan konusuyordum iş yerinde felanda benim bundan rahatsiz oldugumu anladiklari icin onlarda bana bakmadan konusmaya baslamisti. Burun kanadimin birinde cokukluk barizdi hala oyle ama alistim sayilir,Şuan beni rahatsiz eden en buyuk şey burun deligimin birinin tikali olmasi
7- Basarisiz rinoplasti ameliyatlarinin tekrarlanmasina revizyon ameliyati deniyor arkadaslar ilk aylarda muayneye gittigimde sikayetlerimi ömer beye soyledigimde ozellikle burun kanadimin cokuklugundan dolayi ters ayakkabi giyersinizde tuhaf bir goruntu olur ya onu soyledigimde ben birsey gormuyorum gayet normal dediginde inancimi kaybettim herkesin gordugu yamuklugu,herkesin gordugu kusurlari Doktor bey görmüyordu!! Acikcasi guvenim yok,tekrar ayni sıkıntıları yasamak istemiyorum doktor bey ameliyatta sıkıntı oldugunda 2.yi ücretsiz yapacagini söylüyordu bedava bile olsa tekrar ayni seye kalkismak derdimi anlatmaktan,anlasilmamaktan korkuyorum şuan çokmu kotu burnun var derseniz hayir ama normal bir burun bekliyordum yani öyle sivri kalkik vs. Degil sadece düzgün nefes alabildigim(önceden nefes problemim yoktu) iki tarafi esit olan,burun delikleri esit olan normal bir burun ama nasip olmadi.
8-cevremdede Ömer beye ameliyat olan kisiler var memnunlarmi derseniz olanda var olmayanda memnun oldugunu kendine inandirmis kisilerde cunku kendinizi cok fazla ifade edemiyorsunuz arkadaslar.
9-Burun ameliyati olmaya kesin karar verdiyseniz ucuz olsun hemen olsun bitsin gitsin demeyin gerekirse para biriktirin birkac sene uzatin vs.ama bu işi gercekten duygusal anlamda gönül vererek yapan birini bulun zira arayan buluyor..belasini bile...
Kesinlikle kimseyi kötülemiyorum ama neden bukadar insana burun yapmis olan bir doktor hakkinda olumlu yada olumsuz yorumlar yaygin degil anlamiyorum bence ameliyat olan herkes memnuniyetinide,yasadigi olumsuzluklarida samimi bir sekilde paylasmali bu iş şaka degil arkadaşlar ilk ameliyatinizda ucuz diye 4-5 bin liraya yaptirirsiniz memnun kalmazsiniz Revizyon icin 20-30 bin lira hesap cikarir farkli bir doktora basvurdugunuzda. Gittiginiz doktor kim olursa olsun ufacik bile icinize sinmeyen birsey varsa ameliyat olmayin arkadaslar cunku o masada tamamen kendinizi o insanin ellerine teslim ediyorsunuz.Umarım anlattiklarim yardimci olabilir.
 
X