Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba onur gurbuze ameliyatinizi oldunuzmu?Evet lütfen Dr.Onur gürbüze burun ameliyatı olanlar varsa lütfen yorum yazabilir mi?Ameliyat olanlar tavsiye eder mi acaba?
Hayir hala arastiriyorum.teoman eskitascioglu ile onur gurbuz arasndayim.onur beyin 4 5 hastasi ile gorustim cok memnunlar yaptgi resmleride gordum cok guzl.ama teoman neye daha iyi dedi bir kac kisi.hala kararsizim yaniMerhaba onur gurbuze ameliyatinizi oldunuzmu?
mrb ameliyat ne kadar acaba ? onur bey cok iyi birine benziyor amaHayir hala arastiriyorum.teoman eskitascioglu ile onur gurbuz arasndayim.onur beyin 4 5 hastasi ile gorustim cok memnunlar yaptgi resmleride gordum cok guzl.ama teoman neye daha iyi dedi bir kac kisi.hala kararsizim yani![]()
Merhaba onur bey 4 bin demisti.ben teoman eskitasciogluna oldummrb ameliyat ne kadar acaba ? onur bey cok iyi birine benziyor ama
mrb memnun kaldınız mı peki ?? hangisini tavsiye ediyorsnz ve ameliyatı nerde hnagi hastane oldunuz facık bir bilgi verir misinz :)Merhaba onur bey 4 bin demisti.ben teoman eskitasciogluna oldum
Evet memnunum cok sukur.nefes alma problemimde vardi benm suan oda duzeldi,memorial hastanesinde oldum.onur bey de memorialda yapiyo amelytlarini.onur beyin hastalari ile gorustum memnun olduklarini soylediler..ayni hastanede calisan ve onur beyinde teoman beyinde amliytna gren tanidigim bana teoman beyin cok daha iyi oldgnu soyledi.birde gorusmeye gittigimde onur bey cok daha ilgili davrandi ama cok gercekci cvaplar alamadm ne desem tamam yaparim dedi.teoman beye gittigimde olmayacak seyleri belirtti bana..ben doktrumu tavsiye ediyorum herkese:)mrb memnun kaldınız mı peki ?? hangisini tavsiye ediyorsnz ve ameliyatı nerde hnagi hastane oldunuz facık bir bilgi verir misinz :)
ayy ne güzel gecmıs olsun canm benm :)) bende sadece burnumda cok az bir kemer var cok degil önden güzel ama yandan hosuma gtmıyor . teoman bey ne kadar fiyat verdi sana ben acıkcası 4 bin gecsin istemıyo?Evet memnunum cok sukur.nefes alma problemimde vardi benm suan oda duzeldi,memorial hastanesinde oldum.onur bey de memorialda yapiyo amelytlarini.onur beyin hastalari ile gorustum memnun olduklarini soylediler..ayni hastanede calisan ve onur beyinde teoman beyinde amliytna gren tanidigim bana teoman beyin cok daha iyi oldgnu soyledi.birde gorusmeye gittigimde onur bey cok daha ilgili davrandi ama cok gercekci cvaplar alamadm ne desem tamam yaparim dedi.teoman beye gittigimde olmayacak seyleri belirtti bana..ben doktrumu tavsiye ediyorum herkese:)
Teskkur edrrm canm:).benm burnm hem gorunus olarak hem saglik acisindan cok sorunluydu..teoman bey 5 bin gbi bi fiyat verdi saglik sorunuda oldgu icin indrimli oldum ben 3800 e geldi amliyatim canim.teoman beyin fiyati onur beye gore biraz daha yuksek.ama gorusup indirim yaomasini rica edersnz yardimci olur benceayy ne güzel gecmıs olsun canm benm :)) bende sadece burnumda cok az bir kemer var cok degil önden güzel ama yandan hosuma gtmıyor . teoman bey ne kadar fiyat verdi sana ben acıkcası 4 bin gecsin istemıyo?