Dr. Osman Latifoğlu Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba arkadaşlar öncelikle burun ameliyatı olmak isteyipte olamayanlar için öncelikle;olmak istediğinize karar verin ve doktorunuzu iyi araştırın.Ben uzun zamandır nefes almakta zorlanıyordum ve burnumun görüntüsünden memnun değildim .Bu sene karar verdim ve burun ameliyatımı güvendiğim doktoruma yaptırdım.ameliyat sonrası morarmalarım hiç olmadı sadece şişliklerim oldu oda beni rahatsız etmedi.1 hafta sonra alçılarımı aldım ve aynaya baktığımda istediğim sonuçla karşı karşıya gelince çok mutlu olduM.1 hafta sonra rahatlıkla günlük hayatınıza dönebilirsiniz :)

Osman latifoğlu memnunmusun ?

Canım osman Beyle ilgili forumda çok fazla bi şey yazılmamış o yüzden ayrıntılı her şeyi anlatiyim.Balgatta muayenehanesi var ameliyatıda Koru hastanesinde yapıyo.Ben 3 bin tl ye oldum ama genelde 3-3.5 arası ameliyat fiyatları.hastanede 1 gün kaldım sadece ve çok ilgili bir doktor.ayrıca muayene ücretide almıyor diye hatırlıyorum.3 ay önce oldm ve sonucundan çok memnunum.birlikte tasarımını yaptığımız burun gbi oldu çünkü.nefes problemimde azaldı.benden önce ablam yaptırmıstı ve o da memnun olduğu için bende onu tercih ettim.tamponsuz ve eriyen dikiş kullanıyor.özelden bi arkadaşta numarasını istemişti msj atamıyorum onun için numarasını da yaziyim:0312 2869292 .son olarak fotoda ekliyorum umarım yardımcı olmuşumdur.
Eki Görüntüle 901668
Osman latifoğlu memnun kaldınızmı?

Ben Osman hocaya yeni ameliyat oldum ama henuz atelim cikmadi yeni burnumu goremiyorum onun icin yorum yapamiyorum simdilik

Merhabalar
Ben bir buçuk yıl önce ameliyat oldum. Çok kibar ve ilgili ancak ben dahil çevremde ameliyat olan kimse sonuçtan memnun değil. Buraya bu kadar harika yorum nasıl yazılmış çok merak ediyorum. Burnumdaki nefes alma probleminin devam etmesinin yanında kemik görüntüsü de var. Gitmeden beş kez düşünün derim...

Osman latifoğlu na asla ameliyat olmayın .. normalde çok yorum yazan biri değilim sırf kaç kişiyi kurtarırsam kardır diye üye oldum . Ben kendisine yıllar önce ameliyat oldum fakat nefes problemlerim geçmediği gibi görüntü de çok kötü ve yamuktu . Kendisi tekrardan ameliyat önerdi ama tabiki birdaha o hatayı yapmadım . Ve başka bir doktora 2. Ameliyatı olmak zorunda kaldım. Kesinlikle önermiyorum .

Merhabalar
Ben bir buçuk yıl önce ameliyat oldum. Çok kibar ve ilgili ancak ben dahil çevremde ameliyat olan kimse sonuçtan memnun değil. Buraya bu kadar harika yorum nasıl yazılmış çok merak ediyorum. Burnumdaki nefes alma probleminin devam etmesinin yanında kemik görüntüsü de var. Gitmeden beş kez düşünün derim...
Ne kadara oldunuz ameliyatı?

osman hocaya revizyon ameliyatı oldum gayet bu sefer başarılıydı. güzel iş çıkardı. işinin arkasında durması güzel.

Back
X