Dr.Oygar Aytekin Burun Estetiği Hasta Yorumları

kunfeyekun75

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
185
27
118
İstanbul
Kızlaaar ya inanılcak gibi diil kendim bile inanamıyorum ama ameliyat oldumm been çok çabuk bir karardı. Doktoruma tanıdık vasıtası ile ulaştım burda da yazdım hakkında bilgi edinmek için ama geri dönen olmadı ben de benim gibi olan arkadaşlara yardım için ona bir başlık açayım dedim çünkü kendisini tanıtan bir sayfa yok burada.. Kendisi daha öğrenciyken bile birçok burun ameliyatı yapmış.. Çok ilgili ve deyim yerindeyse çok kafa bir doktor :) Samimi ve esprili.. İnsan kendini rahat ve güvende hissediyo.. Şuan 2. Günüm size gelişmeleri bu sayfadan aktarıcam.. Telefondan yazdığım için resim koyamıyorum ama profilime resimlerimi eklerim kısa zamanda inşallah.. :) İnşallah güzel olur kızlaaaar :) Bu arada şişliğim de morarmamda çok az .. Ağrım hiç olmadı diyebilirim sdce dün gece biraz tansiyonum düştü.. Ama bu şişlik ve ağrı kişiden kişiye değişebiliyomuş tabi kızlar aynı doktor olsa da burun yapınıza ve yapılan işleme göre.. Yalnız benim tesadüfen ameliyatımda ilkokul arkadaşım bulunmuş künyemden görüp tanımış dosyama bakmış ameliyattan sonra yanıma geldi ameliyat hemşiresi olmuş en son 3. Sınıfta görmüştüm .. Ameliyatımın çok iyi geçtiğini ve ameliyat esnasında bol bol soğuk uygulama yapıldığını söyledi.. Arkadasım hastanenin hemşiresi yani ekibinden hani yok yere doktoru övmez ama bu soğuk uygulamanın asıl önemi ameliyat esnasındaymış.. Oygar bey çok fazla dikkat ediyomuş buna.. Morluk çok olmamasının sebebi bu olabilir.. Ama hastaneyi çok beğendiğimi söyleyemem adını duyunca sevinmiştim florence nightingale olumsuz bişey olamaz diyosun ama kattaki hemşireler çağırınca veya bişey isteyince on saatte yapıyo.. Oygar bey e de sölicem zaten bunu..

Bugün bir hafta oldu ve ilk kontrolüme gittim.. 6 gündür herşey harika gitti morluk ve şişme yüzümde çok çok az oldu zaten albüme resimleri eklicem kızlar.. Beni kim görse allah allah hiç daha önce senin gibi burun ameliyatlı insan görmedik dediler doktorumdan gerçekten çok memnunum zaten herkes doktorun etkisinin çok olduğunu söyledi insanın kendi yapısı dışında.. Ama tabi kimi insanların burnunda daha çok işlem yapılıyo hani kemer kemik fazla oluyo sanırım onlarda daha çok olur morluk vesaire.. Ama ben ameliyattan çıktım bi kaç saat sonra sohbet muhabbet :))) Bugün dikişlerim ve alçım alındı.. Bir insanın elleri bu kadar mı hafif olur.. Ve burnumu ilk kez çıplak olarak aynada gördüm.. Kızlar haaarikaaa.. Ya bayıldım iyiki yaptırmışım diyorum çok sevdimm.. Yani tam kafamdaki gibi istediğim gibi oldu tabi kimisi beğenmez ama ben çok memnunum.. Flaster yapıştırıldı şuanda.. Biyandanda kimseye göstermek istemiyorum nazar değer diye yemin ederim.. :))) Doktorla ilgili fazla bişey yazmaya da çekiniyorum açıkçası şimdi reklam yapıyo derler diye aslında daha söylemek istediğim çok şey var daha resim de eklemedim ama yarın eklemeyi düşünüyorum..

Albüme fotoları ekledim kızlarrr bakabilirsiniz ama tabi sadece 6. günüme kadar ekledim.. Zaman geçtikçe eklerim hani 15 gün ve 1 ay sonraki halini :)

13. ve 14 günümün fotolarını ekledim tamponlarım alındı acımadı uyuşturucu sprey sıkıldı kızlar ya kimse ama bakmadı burnuma sizce nasıl ?? Çok rahat nefes alıyorum zaten tamponlar varken de alıyodum ben hiç nefes problemim olmadı hele şuan baya oksijenim :))

Eklentiler

• $foto¦þraf 3.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 640

canım bi tam önden biide yandan fotonu koyar mısın? Bu hali gayet doğal yüzüne uygun duruyor diğer açıları da merak ettim :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…