- Konu Sahibi kunfeyekun75
Kızlaaar ya inanılcak gibi diil kendim bile inanamıyorum ama ameliyat oldumm been çok çabuk bir karardı. Doktoruma tanıdık vasıtası ile ulaştım burda da yazdım hakkında bilgi edinmek için ama geri dönen olmadı ben de benim gibi olan arkadaşlara yardım için ona bir başlık açayım dedim çünkü kendisini tanıtan bir sayfa yok burada.. Kendisi daha öğrenciyken bile birçok burun ameliyatı yapmış.. Çok ilgili ve deyim yerindeyse çok kafa bir doktor :) Samimi ve esprili.. İnsan kendini rahat ve güvende hissediyo.. Şuan 2. Günüm size gelişmeleri bu sayfadan aktarıcam.. Telefondan yazdığım için resim koyamıyorum ama profilime resimlerimi eklerim kısa zamanda inşallah.. :) İnşallah güzel olur kızlaaaar :) Bu arada şişliğim de morarmamda çok az .. Ağrım hiç olmadı diyebilirim sdce dün gece biraz tansiyonum düştü.. Ama bu şişlik ve ağrı kişiden kişiye değişebiliyomuş tabi kızlar aynı doktor olsa da burun yapınıza ve yapılan işleme göre.. Yalnız benim tesadüfen ameliyatımda ilkokul arkadaşım bulunmuş künyemden görüp tanımış dosyama bakmış ameliyattan sonra yanıma geldi ameliyat hemşiresi olmuş en son 3. Sınıfta görmüştüm .. Ameliyatımın çok iyi geçtiğini ve ameliyat esnasında bol bol soğuk uygulama yapıldığını söyledi.. Arkadasım hastanenin hemşiresi yani ekibinden hani yok yere doktoru övmez ama bu soğuk uygulamanın asıl önemi ameliyat esnasındaymış.. Oygar bey çok fazla dikkat ediyomuş buna.. Morluk çok olmamasının sebebi bu olabilir.. Ama hastaneyi çok beğendiğimi söyleyemem adını duyunca sevinmiştim florence nightingale olumsuz bişey olamaz diyosun ama kattaki hemşireler çağırınca veya bişey isteyince on saatte yapıyo.. Oygar bey e de sölicem zaten bunu..