Dr Oygar Aytekin hasta yorumları

Yorumlarınızı alabilirsem çok sevinirim
Merhaba ben iki ay önce doktora ameliyat oldum gayet memnunum kesinlikte branşınta en iyi doktorlardan biri ameliyatımın ikinci günü işime gittim gayet doğal duruyor çok ilgili bir doktor herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor görüşmeye gittiğinizde bile 2 saat görüşmeniz sürüyor herşeyi rahatlıkla sorabilirsiniz sorduğunuz herşeye cevap alabiliyorsunuz.Çok doktora gittim çok araştırdım ama en iyi doktoru sonunda buldum.Oygar bey ve ikibine çok teşekkür ederim.

Merhaba ben iki ay önce doktora ameliyat oldum gayet memnunum kesinlikte branşınta en iyi doktorlardan biri ameliyatımın ikinci günü işime gittim gayet doğal duruyor çok ilgili bir doktor herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor görüşmeye gittiğinizde bile 2 saat görüşmeniz sürüyor herşeyi rahatlıkla sorabilirsiniz sorduğunuz herşeye cevap alabiliyorsunuz.Çok doktora gittim çok araştırdım ama en iyi doktoru sonunda buldum.Oygar bey ve ikibine çok teşekkür ederim.
Ceyda paylaşımın için çok teşekkürler.Doktorun sayfasıni inceledim.Görüşmeye gitmeyi düşünüyorum işallah senin gibi memnun kalırım :)

bende doktor arayısındayım ya bi arkadaşımda bu doktoru tavsiye etti .2 kişiyiz arkadaşımın 4 ay sonra düğünü var acil yaptırmak istiyoruz burnumu da yaptırmayı düşünüyorum burunda nasıl acaba

Kendisi her konuda cok iyi internet sayfasini incelerseniz anlicksnz zaten benim cicişler çok güzel oldu valla geçen haftada arkadaşim yeni bir yöntem yaptırmıs sanirim ameliyat olmadanda yapiliyormus ben gördüm baya iyiydi onuda araştıra bilirsiniz

Merhaba kizlar bende slikon ameliyati dusunuyorun doktorun adini duydum bana resim atabilirmisiniz birde fiyatlari nasil randevulari yogun mu bu hafta ameliyat olmak istiyorum sizce nasil olur yardim edermisiniz cok kararsizim doktor konusunda yardim lutfen :KK43:

G guzelgozlum62 hoşgeldin aramıza umarım bu süreci hemen atlatırsın bende 2 ay önce doktora ameliyat oldum özelden saba resim atabilir kafanda bir fikir oluşmuş olur umarım seninde cicişlerin benimki kadar güzel olur fiyat olarakta iyi ben 8500 yaptırdım tabi seninki ne kadar olur tam bilmiyorum onu doktor söyler zaten:)hadi şimdiden gözün aydın diyelim:)

Selam kizlar ben ameliyat randwusu aldm dun grusmedydim ayin 20 sinde ameliyat olcm cok heyecnlym ceyda345434 ceyda345434 isallah benimkide seninki kadar guzel olur nerdyse hc iz kalmamsti bayldm hadi hayrli olck isallh

Bende cok korkuyorum ya istedgm gbi olmassa bir daha cesaret edemem.İsallah pisman olmam sonrasinda bir gorusmeye gideyim bende bakalim doktorum nasil biriymis internette inceledim baya guzel seylr soylmsler videolari falan da var birde ameliyatsiz gogus buyutme yapiyormus o nasil kzlar bilgnz varmi

X