- 27 Aralık 2014
- 5
- 0
- 31
- Konu Sahibi istanbullu3434
Yorumlarınızı alabilirsem çok sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben iki ay önce doktora ameliyat oldum gayet memnunum kesinlikte branşınta en iyi doktorlardan biri ameliyatımın ikinci günü işime gittim gayet doğal duruyor çok ilgili bir doktor herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor görüşmeye gittiğinizde bile 2 saat görüşmeniz sürüyor herşeyi rahatlıkla sorabilirsiniz sorduğunuz herşeye cevap alabiliyorsunuz.Çok doktora gittim çok araştırdım ama en iyi doktoru sonunda buldum.Oygar bey ve ikibine çok teşekkür ederim.Yorumlarınızı alabilirsem çok sevinirim
Ceyda paylaşımın için çok teşekkürler.Doktorun sayfasıni inceledim.Görüşmeye gitmeyi düşünüyorum işallah senin gibi memnun kalırım :)Merhaba ben iki ay önce doktora ameliyat oldum gayet memnunum kesinlikte branşınta en iyi doktorlardan biri ameliyatımın ikinci günü işime gittim gayet doğal duruyor çok ilgili bir doktor herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor görüşmeye gittiğinizde bile 2 saat görüşmeniz sürüyor herşeyi rahatlıkla sorabilirsiniz sorduğunuz herşeye cevap alabiliyorsunuz.Çok doktora gittim çok araştırdım ama en iyi doktoru sonunda buldum.Oygar bey ve ikibine çok teşekkür ederim.
Rica ederim umarım bir yardımım olmuştur.Ceyda paylaşımın için çok teşekkürler.Doktorun sayfasıni inceledim.Görüşmeye gitmeyi düşünüyorum işallah senin gibi memnun kalırım :)
Merhaba ben iki ay önce doktora ameliyat oldum gayet memnunum kesinlikte branşınta en iyi doktorlardan biri ameliyatımın ikinci günü işime gittim gayet doğal duruyor çok ilgili bir doktor herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor görüşmeye gittiğinizde bile 2 saat görüşmeniz sürüyor herşeyi rahatlıkla sorabilirsiniz sorduğunuz herşeye cevap alabiliyorsunuz.Çok doktora gittim çok araştırdım ama en iyi doktoru sonunda buldum.Oygar bey ve ikibine çok teşekkür ederim.