Dr. özgül kurt hakkında bilgisi olan var mı?

merhaba arkadaşım, zgül kurt şu bilge hastanesinde olan ise , tatlı bir bayandır sabah saatlerinde gitme sinirli oluyor bilgi almakta güç oluyor ben bıraktım o doktoru..ama genel olarak iyi derler

özlmsc çok teşekkürler cevabın için. peki doğum konusunda nasıl biliyor musun? Yani doğumumu özgül hanıma yaptırabilir miyim? Normal doğumu destekler mi bilgin var mı?

selam ecrin. Ben Özgül hnm da doğum yaptım. Daha önce başka bir özel hastanede yapmıştım. Bence harika bir doktor. Tüm sorularımı cevapladığı gibi gece de kalkıp doğumuma geldi. İst da cok az doktor gidiyor. Ayrıca ablama herkes ameliyat olman gerekir demişti. Ablamı ilaçlarla tedavi etti hiç sıkıntısı kalmadı. Şimdi de 3 arkadaşım gidiyor. Onlarda cok memnun. Normal doğum öneriyor herkese. Annemi de götürdük. Cok gülryüzlü ve anlayışlı bir insan.Mutlaka devam et ve doğumuna çağır bence.

sababel cevabın için çok teşekkürler. Peki sen epidural mi yaptın doğumunu? Ve de doktor gece gelmek için ne kadar ücret alıyor?

cnm biliyosun bende konu açmıştım sanırım bilge hastanesinde karar kıldım şimdi doktor seçimi yapıcam..senin doktorunu tercih ediyim bende en azından bayan off çok bunaldım yaa erkek birine gitmem imkansız gibime geliyo çatı muayenesi falan çok kasılsım sabah sabah..
epidural normal istediğimi belirtmiştim hastanede bu doğum konusunda iddalı gibi duruyo sen ne dersin epidural mi düşünüyosun

ecrin iyki konu açmışsın hayatım sorularımın cevaplarını buluyorum

Ben kendi doktorumu tavsiye ederim. Gerçekten de işinde iyi olduğu belli. çatı muayenesinden de korkma bence. Ben de daha olmadım ama zor birşey olacağını sanmıyorum. Ben epidural düşünüyorum evet. Ama hastanenin anestezi uzmanları nasıl bu konuda bilmiyorum. Şu an 36. haftayı bitirmek üzereyim. Bundan sonraki gidişlerimde bu konuyu da araştıracam.

ecrin iyki konu açmışsın hayatım sorularımın cevaplarını buluyorum

Evet gerçekten de sorularımızın cevabını bulmak çok iyi oluyor. Keşke bir de bu hastanede ve özgül kurt ile muayene olarak doğum yapanlar varsa forumda girip bilgilerini paylaşırlarsa çok iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü vakit yaklaştıkça kafamızdaki sorular gitgite artıyor.

Arkadaşlar, ben normal doğum yaptım. Hiçde zor değil. Zaten Özgül Hanım öyle güzel destek oluyor ki farketmiyorsunuz bile. Geçen hafta arkadaşım onda özel doğum yaptı.ilk doğumu olmasına rağmen o kadar kolay geçmiş ki. Biz valla duacıyız. İstenilen para çok sembolik zaten. Başka bir kaç doktoru duyduk inanılmaz rakamlar. Zaten coğu doktor kalkıp asla gitmiyor. Bence kacırmayın. İnsan kendi doktoru olmayınca korkuyor ve sezeryan oluyor ama özgül hanım hep son ana kadar normal doğum diye bekliyor. Hepinizi Allah kurtarsın.

hastane genel olarak nasıl peki.ilgi alaka temizlik vs gibi.doğum da ani bir komplikasyon oluşursa ve annenin hayati tehlikesi olursa her türlü müdahale yapılabiliyomu.bunlar da önemli.bende araştırma aşamasındayım.özgül hanım abaşka giden var mı acaba.

sababel doğum ücretleri ne kadar muayene ücretleri ne kadar biliyomsun.özgül hanımın hastalarına karşı davranışı nasıl.rahatlatıcı mı.

Son düzenleme:
kızlar gece doğum olsa ve çağarsam özgül hanım gelirmi yani ona ulaşmam gereken bi numara olması lazım verirmiki numarasını

bugün gittim özgül hanıma gayet güleryüzlü bi bayandı..memnun kaldım açıkçası doğumuma gece dahi olsa o giricek..ben memnunum tavsiye edebilirm

bu soruna ben cvp veriyim..
gayet ilgili ve rahatlatıcı bunu zaten ben direk yüzüne söledim bi hastanın doktorunun ona vericeği morale çok ihtiyacı vardır dedim oda haklısın diyip gülerek onayladı beni..
rahattım yanında sorularımı sordum bana numarasınıda verdi gece dahi doğum olsa sadece kendi hastalarının doğumuna girebiliceğini söledi...

ssklıya muayene ücreti 30(pahalı buldum 12 olması gerek bence)
ssksız 50
normal ssklıya 300 sezeryanda dahil
epidural 675lira...

ssk yoksa 1000tl civarı umarım açıklayıcı olmuştur ben memnun kaldım...
özgül hanım epiduralide destekliyo güzel bi yöntem 4cm açıklıktan sonra sema yada taner bey yani anestezi uzmanları gelip iğneyi yapıyolar dedi..inş kolay doğururuz

yani epidural normal doğumu mu destekliyo.valla korkuyorum ben felc melc olur diyolar okudum da.gerçi memnun kalan da var.aslın da benim kafam da epidural normal ya da sezeryan var.ama bakalım bihayırlısı ile hamile kalalım da önce

hay allah seni cnm bende seni hamile falan sanıyorum sende doğmamış çocuğa don biçiyosun...neyse hayırlısı tabiki

hay allah seni cnm bende seni hamile falan sanıyorum sende doğmamış çocuğa don biçiyosun...neyse hayırlısı tabiki

hamile kalmadan kontrol için gideceğim dr un hamileliğim boyunca gideceğim dr un ve doğum yaptıracak dr un aynı dr olmasını istediğim için ve bu ay hamilelik planladığım için ve dr araştırdığım için sordum ve araştırdım bütün bunları cnm

bugün gittim özgül hanıma gebelik öncesi muayeneye.çok şükür bi sorun çıkmadı denemeye başlayabilirsiniz dedi..folic asit kullan dedi.hamile kalır kalmaz gel dedi.ilgili ve güler yüzlüydü saolsun

Ben özgül hanımda doğum yaptım. Normal doğum için gittim ama şartlar elvermeyince acilen sezeryana alındım. Ben sezeryanımdan hiç memnun değilim. Çok şiddetli ağrılar çekiyorum. Hastaneden de hiç memnun kalmadım. bir daha ki doğumumu kesinlikle orda yapmıyacam. Hiçbir şekilde ilgilenilmedi benle. Sezeryan yaptım bir sonraki gün taburcu oldum. orda kaldığım gece ne hemşire ne de doktor kimse gelip benle ilgilenmedi. Berbat bir doğum yaşadım şu an da acılarım devam ediyor. Hiçkimseye tavsiye etmiyorum ve verdiğim paraya cidden acıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…