arkadaşlar merhaba ameliyatımın 19.günü ve burnum hala kocaman,bu şişlikler ne zaman gidicek??? bir de burnumun üstündeki morluk bir türlü geçmiyor...
herkese meraba uzun zamandır takip ediyorum, reha yavuzerle bikaç ay önce görüştük ve ameliyat günü belirlemiştik haftaya çarşamba ameliyat olucam fakat bayramdan sonraki salı işe başlamak durumundayım reha hoca işe başlamada bi sakınca olmayacağını söyledi fakat konuşmalardan anlıyorumki 15 güne ancak şişilikler iniyor. sizce bir hafta sonra işe başlamada zorluk olurmu, yaşayanlar daha iyi bilir, birde resimlerini zi görmek istiyorum eklerseniz çok sevinirim
hello kıslar,
reha bey buralarda mı bileniniz, göreniniz varmı:)
benim ufak bir ameliyat sonrası törpü operasyonum olcak, albümdeki fotografta belli zaten, gerçi en son 2 aylık foto var, şu an 7. ay filan oldu sanırsam. İstersen böylede kalabilir, istersen de 5 dakkalık bi işle hallederiz demişti, bende bayram öncesi yaptırayım diyorum ama.. hafif bir şişlik olacakmış tabi yine, olsun ama hiç dert değil..
ameliyat olan bazıları 5. gününde morlukları baya duruyo, bazılarındada morluklar inmiş şişlikler duruyo, kişiden kişiye değişen bi durumda oluyo galiba, iznimi uzatma şansım yok malesef ama baya moralim bozuldu yani işyerine o halde nası gidilir bilmiyorum... birde alçı bende 10 gün kalıcak reha bey hindistana gidiyomuş, sizce alçının fazla kalması sorun yaratırmı, biyerde ebru öyle yazmış çünkü... yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?