Dr. Şaban Çelebi burun ameliyati !!

Perikiz34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
10
1
1
43
Lutfen acil yardima ihtiyacim var. Bir hafta sonra yurtdisindan istanbula gidip burun ameliyati olucam doktorum Şaban Çelebi. Daha once ameliyatini bu doktora yaptiranlar ya da bilgisi olanlar yorum yazsin lutfen cok acil zamanim da kalmadı. Simdiden hepinize tesekkurler...

7 ay önce burun ameliyatı olmaya karar verdiğimde tanıştık Şaban Bey'le. Doğum günümdü. 30 yaşıma girerken kendime ödül vermek istemiştim. Evet bende herkes gibi başlangıçta tedirgindim ve korkuyordum fakat Dr.Şaban Bey; başarılı duruşu, saygınlığı, nezihliği aynı zamanda da insana güven veren konuşmaları ve samimiyetiyle ameliyat için ne kadar doğru bir karar olduğunu kanıtladı. Ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgili ve güleryüzlüydü. Özellikle belirtmek istediğim bir husus var ki o da tamponların alınması hususudur. Hiç korkulacak bir durum olmamasıyla birlikte hissetmiyorsunuz bile." Hocam,alıyor musunuz tamponları? " diye sorduğumda "aldık Nejla Hanım" demişti. İnanamadım. Burnum çok güzel ve doğal görünüyor, herkese tavsiye ederim. Memnuniyetim herkese yayılıyor. Benimle beraber ailemden 2 kişi daha rinoplasti olmak için gün sayıyor. Şaban Bey'e çok teşekkür ederim...

Hem olumlu hem olumsuz yanları ile objektif olarak eleştirmem gerekirse;

(Kendisine 40 gün kadar önce ameliyat oldum.)

Şaban Bey gerçekten işinde çok ama çok başarılı bir doktor. Her şeyden önce kendisi hangi yüze nasıl bir burunun gideceğini biliyor ve olabileceğin en iyisini size aktarıyor. Kendinizi güvenle teslim edebilirsiniz mükemmel bir sonuç almak ve tek tip bir buruna sahip olmamak için.

Olumsuz yanlarına gelecek olursam; Yeni Yüzyıl Üniversite Hastanesinin mi yoksa Şaban Beyin ilgisizliği mi orasını çözemedim. Aylar öncesinden ameliyat gününe karar vermiş biri olarak tüm süreci kendim yönetmek zorunda kaldım ve ekstra bir bilgi benimle hiçbir şekilde paylaşılmadı. Ameliyat için tahlil zamanını takip ettim. Tahliller için anestezi doktorunun yanına gittiğimde klasik sorularını cevapladım ve ekstra bilgi olarak ve bundan muzdarip biri olarak gizli şekerim olduğunu söyledim. (Ameliyat sırasında etkisi olur mu olmaz mı inanın bir fikrim yok. Ama ben söyledim.) Doktor ukalaca gizli şeker mi? O da neymiş? Nereden çıkarıyorsun, gizli şeker nasıl oluyormuş? gibi söylemlerde bulundu. Kale almadım. Almasına alırdım aslında ama hanımefendi çizgimi bozmak istemedim. :)

Ameliyat günü ve gecesi hemşireler gerçekten çok yardımsever ve ilgililerdi. Baş hemşireler biraz kötü anılır ama ön yargınız olmasın hepsi çok tatlı.

40. günün sonunda süreci hala kendim yönetiyorum. Ne hastane tarafından öncesinde ve sonrasında bir ilgi gördüm ne de Şaban Bey tarafından. Sanırım bu süre içerisinde kendisi kontrole gittiğimde 1 kez nasılsın diye sordu başka da sormadı. Bu da alt bir bilgi olsun.

Yanlış anlaşılmasın ilgi manyağı olan bir insan değilim sadece müşteri yönetimi( Hastane ve Doktor açısından bakınca müşteriyiz.) konusunda biraz titizim hepsi bu.

Kısacası; hasta takibi yok ve bu mutlaka yapılmalı.

merhaba , ben de kendisini yeni tanıdım, ameliyat oncesi ve sonrasi resmini var ise paylasabilir misiniz ?

Merhaba bende 1 ay sonra saban beye ameliyat olacagim,cok dr gezdim gezdikce konustukca bilgi aldikca kafam corba gibi oldu,kimisi super hokka burunlar yapabiliyordu ki asla istemedigim sey...kimisi fazla ilgili alakali saksakci..kimiside astronomik rakamlariyla gozumu portletti ve sonuc olarak benim burnumda deviasyon da oldugu icin kbb uzmani olmasini ozellikle tercih ettim,evet saban bey yerinde aciklamariyla insani ilgi yumagina sokmuyor bu da benim icin nedense arti bir ozellik, cok ilgili kisilerden oldum olasi hazetmem.. gorusmemiz gayet tatmin ediciydi ve en onemlisi yaptigi calismalar tornadan cikmis gibi tek tip degildi...simdilik izlenimlerim bunlar,artik ameliyat sonrasi sonucu ve goruslerimi bildiririm.

Fiyat konusundan bilgi veriri misiniz

Benim ameliyatimin uzerinden 3 gun gecti bugun tamponlarim alindi...genel anlamda problemsiz gecirdim,agrim sizim olmadi,bir gun sonra yuzumde biraz sisme ve kizarma oldu...3 gun sonrada alcim alininca burnumla karsilacagim ...fiyat konusunda burdan birsey soylemem dogru olmaz farkli hastanelerde farkli ucretlere calisiyor..dr beye direk cebinden ulasip randevu alirsaniz daha saglikli bilgi alirsiniz..

Merhaba ben ist değilim rica etsem fiyat konısunda bilgi verseniz malum gidip muayene olma şansım yok telefondan bilgi vermiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…