- 13 Haziran 2016
- 10
- 1
- 1
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 ay önce burun ameliyatı olmaya karar verdiğimde tanıştık Şaban Bey'le. Doğum günümdü. 30 yaşıma girerken kendime ödül vermek istemiştim. Evet bende herkes gibi başlangıçta tedirgindim ve korkuyordum fakat Dr.Şaban Bey; başarılı duruşu, saygınlığı, nezihliği aynı zamanda da insana güven veren konuşmaları ve samimiyetiyle ameliyat için ne kadar doğru bir karar olduğunu kanıtladı. Ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgili ve güleryüzlüydü. Özellikle belirtmek istediğim bir husus var ki o da tamponların alınması hususudur. Hiç korkulacak bir durum olmamasıyla birlikte hissetmiyorsunuz bile." Hocam,alıyor musunuz tamponları? " diye sorduğumda "aldık Nejla Hanım" demişti. İnanamadım. Burnum çok güzel ve doğal görünüyor, herkese tavsiye ederim. Memnuniyetim herkese yayılıyor. Benimle beraber ailemden 2 kişi daha rinoplasti olmak için gün sayıyor. Şaban Bey'e çok teşekkür ederim...![]()
Merhaba bende 1 ay sonra saban beye ameliyat olacagim,cok dr gezdim gezdikce konustukca bilgi aldikca kafam corba gibi oldu,kimisi super hokka burunlar yapabiliyordu ki asla istemedigim sey...kimisi fazla ilgili alakali saksakci..kimiside astronomik rakamlariyla gozumu portletti ve sonuc olarak benim burnumda deviasyon da oldugu icin kbb uzmani olmasini ozellikle tercih ettim,evet saban bey yerinde aciklamariyla insani ilgi yumagina sokmuyor bu da benim icin nedense arti bir ozellik, cok ilgili kisilerden oldum olasi hazetmem.. gorusmemiz gayet tatmin ediciydi ve en onemlisi yaptigi calismalar tornadan cikmis gibi tek tip degildi...simdilik izlenimlerim bunlar,artik ameliyat sonrasi sonucu ve goruslerimi bildiririm.
Merhaba ben ist değilim rica etsem fiyat konısunda bilgi verseniz malum gidip muayene olma şansım yok telefondan bilgi vermiyorlarBenim ameliyatimin uzerinden 3 gun gecti bugun tamponlarim alindi...genel anlamda problemsiz gecirdim,agrim sizim olmadi,bir gun sonra yuzumde biraz sisme ve kizarma oldu...3 gun sonrada alcim alininca burnumla karsilacagim ...fiyat konusunda burdan birsey soylemem dogru olmaz farkli hastanelerde farkli ucretlere calisiyor..dr beye direk cebinden ulasip randevu alirsaniz daha saglikli bilgi alirsiniz..