Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimSenin burun kalkikmis zaten karakteristik bir burnun varmış kötü değilmiş okadar. Geçmiş olsun
Burun deliklerimden. Gayet memnunum nefes almama herhangi bir etkisi olmadi bne zaten nefes problemimden dolayi ameliyat olmayi.istemistim daha tamponlar varken nefes almaya basladim cok.sukur iki ay oldu.ne görüntüde ne de nefes almamda bir.sorun yok henuz burnumdaki sislikler tam.anlamiyla inmesede su an bile cok iyiBurun deliklerinizden memnunmusunuz nefes alıp vermenizi herhangi bir şekilde etkiledi mi burnunuzun son halini çok merak ettim bence çok yakışmıştır
Öncelikle teşekkür ederim :) cnm şöyle siralayayim yapilan işlemleri deviasyon, konkakarda buyume alerjik rinit, kemer ve burun ucu dusuklugum vardi kemik şekillendirildi burun ucu kaldirildi ve burun deliklerim kucultuldu onceki hali var zaten gormussundurÇok güzel olmuş burun boyunuzda kısalma yaptırdınızmı ?
merhaba kalkık olmasını özellikle mi istedinizÖncelikle teşekkür ederim :) cnm şöyle siralayayim yapilan işlemleri deviasyon, konkakarda buyume alerjik rinit, kemer ve burun ucu dusuklugum vardi kemik şekillendirildi burun ucu kaldirildi ve burun deliklerim kucultuldu onceki hali var zaten gormussundur
İki ay "ı geçti hiAlerjik rinit için burun etlerinizimi yaktırdınız ? Ben de yaktırdım fakat yine şişti kurtulamadım sizde durum nasıl
nasıl bir işlem uyguladı dr bey bilmıyorum ama çok şükür bir problem yokAlerjik rinit için burun etlerinizimi yaktırdınız ? Ben de yaktırdım fakat yine şişti kurtulamadım sizde durum nasıl
Evet özellikle belirttim kalkık küçük bir burun istiyorum diye dr beyde olabilicek olçüde istediğimi yapaıcanı söyledi zaten similasyon çalışması yapıyo ameliyat öncesimerhaba kalkık olmasını özellikle mi istediniz
Çok teşekkür ederimBen çok beğendim yüzünüze çok yakışmış maşşallah
anladım canım yüzüne gitmiş ben kendim sevmediğim için indirticem o yüzden sordum size yakışmışEvet özellikle belirttim kalkık küçük bir burun istiyorum diye dr beyde olabilicek olçüde istediğimi yapaıcanı söyledi zaten similasyon çalışması yapıyo ameliyat öncesi