Dr.şaban çelebiye ameliyat oldum (öncesi sonrası foto)

Zuzi19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
267
115
103
40
Mrh ben 7 temmuzda doç, dr. Şaban çelebiye ameliyat oldum kendisi hakkında araştırma yapan fikir almak isteyen arkadaşlar olursa seve seve yardımcı olurum ameliyat olmadan önce bu forumda bir çok arkadaşım sorularımı yanıtladı yardımcı olmaya çalıştı hepsine teşekkürler

IMG_3767.webp

Bu arada belirttiğim gibş 7 temmuzda oldum henüz 20 gğnlük haliyle ödem var yapılan işlemler deviasyon kemer düzeltildi burun ucu kaldırıldı ve burun delikleri küçültüldü

Senin burun kalkikmis zaten karakteristik bir burnun varmış kötü değilmiş okadar. Geçmiş olsun

Burun deliklerinizden memnunmusunuz nefes alıp vermenizi herhangi bir şekilde etkiledi mi burnunuzun son halini çok merak ettim bence çok yakışmıştır

Burun deliklerinizden memnunmusunuz nefes alıp vermenizi herhangi bir şekilde etkiledi mi burnunuzun son halini çok merak ettim bence çok yakışmıştır
Burun deliklerimden. Gayet memnunum nefes almama herhangi bir etkisi olmadi bne zaten nefes problemimden dolayi ameliyat olmayi.istemistim daha tamponlar varken nefes almaya basladim cok.sukur iki ay oldu.ne görüntüde ne de nefes almamda bir.sorun yok henuz burnumdaki sislikler tam.anlamiyla inmesede su an bile cok iyi

Çok güzel olmuş burun boyunuzda kısalma yaptırdınızmı ?
Öncelikle teşekkür ederim :) cnm şöyle siralayayim yapilan işlemleri deviasyon, konkakarda buyume alerjik rinit, kemer ve burun ucu dusuklugum vardi kemik şekillendirildi burun ucu kaldirildi ve burun deliklerim kucultuldu onceki hali var zaten gormussundur

Alerjik rinit için burun etlerinizimi yaktırdınız ? Ben de yaktırdım fakat yine şişti kurtulamadım sizde durum nasıl

Öncelikle teşekkür ederim :) cnm şöyle siralayayim yapilan işlemleri deviasyon, konkakarda buyume alerjik rinit, kemer ve burun ucu dusuklugum vardi kemik şekillendirildi burun ucu kaldirildi ve burun deliklerim kucultuldu onceki hali var zaten gormussundur
merhaba kalkık olmasını özellikle mi istediniz

Evet özellikle belirttim kalkık küçük bir burun istiyorum diye dr beyde olabilicek olçüde istediğimi yapaıcanı söyledi zaten similasyon çalışması yapıyo ameliyat öncesi
anladım canım yüzüne gitmiş ben kendim sevmediğim için indirticem o yüzden sordum size yakışmış

Back
X