• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatım (fotoğraflı) öncesi sonrası

Hayırlı olsun tekrardan 😄 senin doktorun hep büyük mü takıyormuş yoksa sana ekstra büyük mü taktı?
Çok sağol canım😍Bence onunda büyük takıntısı olan ilk hastası benimdir yani bu denli 😂
Çünkü paylaşımlarında nadir büyük görüyorum ama bir hastasının memesi muhteşemdi ben o görseli gösterdim
Ordan yola çıktık

Teşekkür ederim. Önceden alttan destekli 80B idi şimdi 90 B oldum
merhaba...bir şey sormak istiyorum ..meme büyütmeden sonra cup değişir yani A B C D şeklinde büyür meme...75-80-90 dediğimiz sütyen alt cizgisidir...orsı nasıl büyüdü ve sutyen cup aynı kaldı...doğru ölçü sütyen kullandığınıza emin misiniz? b cup c oluıyor çünkü...ancak kilo alırsanız 80 den 90 a cıkarsınız ben mi yanlış biliyorum yalışsa düzeltin lütfen

merhaba...bir şey sormak istiyorum ..meme büyütmeden sonra cup değişir yani A B C D şeklinde büyür meme...75-80-90 dediğimiz sütyen alt cizgisidir...orsı nasıl büyüdü ve sutyen cup aynı kaldı...doğru ölçü sütyen kullandığınıza emin misiniz? b cup c oluıyor çünkü...ancak kilo alırsanız 80 den 90 a cıkarsınız ben mi yanlış biliyorum yalışsa düzeltin lütfen
Çok doğrusunuz herkes cup nedir bilemeyebiliyor 85-90-95 gibi giden kıvrım altı ölçüsüdür orası ne kadar geniş olursa meme o kadar büyük olur diye bir doğru yok ,meme cup ölçümü ile A,B,C,D şeklinde hacmi ölçülür, soruya muhatap arkadaş cevaplayabilir bende eklemek istedim buradan .

Bende meme ameliyatı oldum sonunda🤩 hiç yoktu hiç doktoruma 85 90 arası dedim 300 cc takmış yıllardır çok ama çok istiyorumdum doktorlar araştırdım videolar izledim çok korktum ama inanın bu kadar kolay olacağını asla düşünmedim uyandım kendime geldim direk kalkıp yürüdüm ağrı tabiki var acı değil ama grip olmuş gibi agrı o kadar basit ki sakın korkmayın çok samimi söylüyorum sadece biraz daha büyük mü olsaydı diyorum aklımda hâlâ takılı olan o var hatta bunu takıntı bile yaptım daha büyük olmalıydı diye umarım geçer bu düşüncem onun dışında herşey yolunda sakın korkmayın

Herkese merhaba, yıllardır bu foruma takılıp çok konu okudum meme estetiği ile ilgili çok şükür ki ben de ameliyat oldum 2 Ağustos'ta. Ameliyattan önce 400 cc diye konuşmuştuk ama doktor ameliyat sırasında denemiş sığmamış diye 375 cc CereForm marka protez konuldu. Aşağıya öncesi ve bir ay sonrası fotoğraflarımı ekliyorum. Sorularınız varsa cevaplayabilirim. Darısı tüm isteyenlere inşallah. Eki Görüntüle 3639407
Bende fibroadenom olduğu için meme ucundan kesi ile işaretli yerlerden kitle de alındı. İki ameliyatı birden oldum yani.

Eki Görüntüle 3639408 Ameliyattan 1 ay sonrasıEki Görüntüle 3639409
Nasıl olmuş kızlar. Ben biraz daha büyük olsun istiyordum açıkçası ama olmadı maalesef yine de memnunum tabi önceden dümdüzdü nerdeyse.

2. Ay fotoğraflarım...
Eki Görüntüle 3655508 Eki Görüntüle 3655509 Sporcu sütyeni kullanıyorum o kadar rahat ki yatarken bile çıkarmıyorum. Eki Görüntüle 3655510 Eki Görüntüle 3655511 Eki Görüntüle 3655512
Son ay fotolari nasil bacim memnunmusun

Çok sağol canım😍Bence onunda büyük takıntısı olan ilk hastası benimdir yani bu denli 😂
Çünkü paylaşımlarında nadir büyük görüyorum ama bir hastasının memesi muhteşemdi ben o görseli gösterdim
Ordan yola çıktık
Merhaba, hangi doktora ameliyat oldunuz acaba

Herkese merhaba, yıllardır bu foruma takılıp çok konu okudum meme estetiği ile ilgili çok şükür ki ben de ameliyat oldum 2 Ağustos'ta. Ameliyattan önce 400 cc diye konuşmuştuk ama doktor ameliyat sırasında denemiş sığmamış diye 375 cc CereForm marka protez konuldu. Aşağıya öncesi ve bir ay sonrası fotoğraflarımı ekliyorum. Sorularınız varsa cevaplayabilirim. Darısı tüm isteyenlere inşallah. Eki Görüntüle 3639407
Bende fibroadenom olduğu için meme ucundan kesi ile işaretli yerlerden kitle de alındı. İki ameliyatı birden oldum yani.

Eki Görüntüle 3639408 Ameliyattan 1 ay sonrasıEki Görüntüle 3639409
Nasıl olmuş kızlar. Ben biraz daha büyük olsun istiyordum açıkçası ama olmadı maalesef yine de memnunum tabi önceden dümdüzdü nerdeyse.

2. Ay fotoğraflarım...
Eki Görüntüle 3655508 Eki Görüntüle 3655509 Sporcu sütyeni kullanıyorum o kadar rahat ki yatarken bile çıkarmıyorum. Eki Görüntüle 3655510 Eki Görüntüle 3655511 Eki Görüntüle 3655512
Memeden çok uçları büyümüş gibi ama güzel ve başarılı

Back
X