Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Dr. Saraçoğlunun sperm arttıçı kürünü kullanıpda hamile kalan varmı aramızda arkadaslar :) bilgi verirseniz sevirim
bizde yeni başladık kullanırken söyleniyor eşim ama ucunda cocuk olduğu için mecbur kullanıyor.Allah yardımcımız olsun
evet bizde kullandık ama bizde düzenli kullanamayanlardanız.. hem bana hem eşime kürler vermişti sabah akşam olan kürleri sadece akşamalrı kullanabildik..hemen biter bitmez test yaptırdık ama artış yoktu sonrasında keçi boynuzu kürünü yaptık evde saraçoğlunun tarifi ile onuda düzenli şekilde olmasada yaklaşık 2 ay kullandı ve semen testi verdik sayımız 14 milyonlardan 60 milyonlara arttı ve hala öleyani kürler mi keçi bopynuzu kürümü bilmiyorum ama hemen peşinden k.boynuzu kürünüde yapın derim
kürler biter bitmez değilde 15-20 gün sonra tahlil verirsiniz..
hee hamile kaldınmı diyeceksin hayır kalmadım hareketlimiz hala %10sayıyı yükseltmek kolayda hareketlilik zor..
biz de kullanıyoruz düzenli veremiyorum o yüzden çok üzgünüm bıktı artık eşim ama biz sonucu olumlu gördük ileri hareketli 0 iken 23 oldu sayı da 3milyondan 4milyona yükseldi takriben 2-2,5 ay gibi sürede ama 4milyon hamile kalmak için çok komik rakamlar...ayrıca biz başka şeyler de kullandık ileri hızlıyı ne etkiledi bilemiyorum ama l-arginemax,evicap,keçiboynuzukürü,çaksır tozu pekmezle, ve çakşır kürü,arısütü,polen, baikaç macun ayrıca. şimdi sadecer çaksır kürü pekmez, keçiboynuzu kürü,evicap,omega-3le devam ediyoruz arasıra arı sütü