Dr. Saraçoğlu'nun sperm arttıçı kürünü kullanan var mı?

Oflaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
7
0
36
İstanbul
Merhaba,

Dr. Saraçoğlunun sperm arttıçı kürünü kullanıpda hamile kalan varmı aramızda arkadaslar :) bilgi verirseniz sevirim

Merhaba,

Dr. Saraçoğlunun sperm arttıçı kürünü kullanıpda hamile kalan varmı aramızda arkadaslar :) bilgi verirseniz sevirim

Selam.esim kullandi ama fazla ustunde durmadi iki Gun icti bes Gun icmedi o yuzden faydasini gormedik ama inaniyorum onun Kürüne

bizde yeni başladık kullanırken söyleniyor eşim ama ucunda cocuk olduğu için mecbur kullanıyor.Allah yardımcımız olsun

bizde yeni başladık kullanırken söyleniyor eşim ama ucunda cocuk olduğu için mecbur kullanıyor.Allah yardımcımız olsun

Benim eşimde söyleniyordu hergün o yüzden üstünde fazla durmadık.ama 3ay önce esim arkadasında görünce bir gün eve geldi bana kecinoynuzu al dedi bende aldım İbrahim saracoglunun sitesinde dediği gibi kaynattim bunda biraz dikkat etmeye çalıştı tabi bazı geceler içme ama test yaptırdık 72 sonra esimin sperm sayısı 2.5 milyondan 4.7milyona çıkmış yani faydası yüzde yüz var ama biz dayanamadık tüp bebek yaptırdık 2.denememiz negatif suanda adetimi bekliyorum dondurulmuş embriyoları transfer edeceğiz.ha burada esimin arkadaşı 1yil kullandı keciboynuzunu 1yil sonra eşi suanda hamile taktiri ilahi yani sana tavsiye ederim canım umudunuzu kesmeyin

evet bizde kullandık ama bizde düzenli kullanamayanlardanız.. hem bana hem eşime kürler vermişti sabah akşam olan kürleri sadece akşamalrı kullanabildik..hemen biter bitmez test yaptırdık ama artış yoktu sonrasında keçi boynuzu kürünü yaptık evde saraçoğlunun tarifi ile onuda düzenli şekilde olmasada yaklaşık 2 ay kullandı ve semen testi verdik sayımız 14 milyonlardan 60 milyonlara arttı ve hala öle :34: yani kürler mi keçi bopynuzu kürümü bilmiyorum ama hemen peşinden k.boynuzu kürünüde yapın derim :34: kürler biter bitmez değilde 15-20 gün sonra tahlil verirsiniz..

hee hamile kaldınmı diyeceksin hayır kalmadım hareketlimiz hala %10 :31: sayıyı yükseltmek kolayda hareketlilik zor..

evet bizde kullandık ama bizde düzenli kullanamayanlardanız.. hem bana hem eşime kürler vermişti sabah akşam olan kürleri sadece akşamalrı kullanabildik..hemen biter bitmez test yaptırdık ama artış yoktu sonrasında keçi boynuzu kürünü yaptık evde saraçoğlunun tarifi ile onuda düzenli şekilde olmasada yaklaşık 2 ay kullandı ve semen testi verdik sayımız 14 milyonlardan 60 milyonlara arttı ve hala öle :34: yani kürler mi keçi bopynuzu kürümü bilmiyorum ama hemen peşinden k.boynuzu kürünüde yapın derim :34: kürler biter bitmez değilde 15-20 gün sonra tahlil verirsiniz..

hee hamile kaldınmı diyeceksin hayır kalmadım hareketlimiz hala %10 :31: sayıyı yükseltmek kolayda hareketlilik zor..

İki aydan sonra kullanmadinizmi?hem bak bayağı yükselmiş neden devam etmediniz

ya bende eşime keçiboynuzu pekmezini içirebiliyorum kaynatıp hazırladığımı içmiyor kötü kokuyor diye ıns onunda faydası vardır

biz de kullanıyoruz düzenli veremiyorum o yüzden çok üzgünüm bıktı artık eşim ama biz sonucu olumlu gördük ileri hareketli 0 iken 23 oldu sayı da 3milyondan 4milyona yükseldi takriben 2-2,5 ay gibi sürede ama 4milyon hamile kalmak için çok komik rakamlar...ayrıca biz başka şeyler de kullandık ileri hızlıyı ne etkiledi bilemiyorum ama l-arginemax,evicap,keçiboynuzukürü,çaksır tozu pekmezle, ve çakşır kürü,arısütü,polen, baikaç macun ayrıca. şimdi sadecer çaksır kürü pekmez, keçiboynuzu kürü,evicap,omega-3le devam ediyoruz arasıra arı sütü

biz de kullanıyoruz düzenli veremiyorum o yüzden çok üzgünüm bıktı artık eşim ama biz sonucu olumlu gördük ileri hareketli 0 iken 23 oldu sayı da 3milyondan 4milyona yükseldi takriben 2-2,5 ay gibi sürede ama 4milyon hamile kalmak için çok komik rakamlar...ayrıca biz başka şeyler de kullandık ileri hızlıyı ne etkiledi bilemiyorum ama l-arginemax,evicap,keçiboynuzukürü,çaksır tozu pekmezle, ve çakşır kürü,arısütü,polen, baikaç macun ayrıca. şimdi sadecer çaksır kürü pekmez, keçiboynuzu kürü,evicap,omega-3le devam ediyoruz arasıra arı sütü

canım bu çakşır kürü nasıl oluyor benin eşimde çakşır suyu içmişti 5 lt sonra fsh ı düşürdüğünü öğrendim ve bıraktık çakşır suyunu çünkü eşimin fsh ı düşük:(keçi boynuzunu 2 aydır düzenli olarak yapıyorum sayımız 3 milyondu 4 milyona çıktı toplamda 10 milyon bakalım artık inşalla faydası olacak bizim ileri hız yok bide.havuç çok iyi diolar ama iki kürü uygulamak sakıncalı diye ben keçiboynuzuna agırlık veriyorum

Kürün etkisi kişiye ve yaşam koşullarına göre değişiyor aslında. Bundan 3-4 sene önce eşimin ml de sperm sayısı belli aralıklarla yapılan testlerde sırayla 12-10-10 milyon çıkmıştı. Morfoloji ise yine sırayla %24-%12-%7 çıkmıştı. Hareketlilik de %25-%50-%55 (son 2 değer artışının nedeni keçi boynuzu kürünü kullanması) Yani işe yarar sperm sayısı ml de 500bin-500bin-300bin (yaklaşık rakamlar)
Bu koşullarda normal yoldan hamilelik zor. Bir aşılama ve ardından bir tüp bebek yaptık ancak sonuç negatif çıktı.
Bu bahsettiğim dönemlerde her ikimizde aileden kaynaklı problemler yüzünden sıkıntılıydık, çok stresliydik.
Yaklaşık 1 yıldır bu sıkıntılı dönemi atlatmış bulunuyoruz. Kafamız daha da rahat. Eşim 06.01.2012 de küre yeniden başladı. Paralelde yukarıda belirtilen karışımdan da kullanılıyor. Kürü aksatmıyor hiç (2 gece hariç). Nefes almadan içerse eşiniz sorun yok. Bizimki çat diye dikiyor kafaya:)
Şubat başında eşim test yaptı ve aşağıdaki sonuçları aldık:
Ml'de sperm sayısı 15 milyon:)
Morfoloji %90 :)
Yerinde hareketli: %90
İleri hareketli %0
Hareketsiz %10

Bu rakamlar bizi oldukça memnun etti. Bildiğimiz kadarıyla kür etkisini 75 gün kadar sonra gösteriyor. Dolayısıyla bu testin tam sonuçları yansıtmadığını düşünüyoruz. Nisanın başında tekrar test yapacağız. Asıl sonucu orada görmeyi umuyoruz.

Henüz gebe değilim, yapmamız gereken çalışıp dua etmek.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Ek olarak yukarıda stresli diye belirttiğim dönedem eşim 1 yıl boyunca sindirim sistemi problemi nedeniyle ilaç kullanmıştı. Özellikle mide ilaçlarının sperm yapısına ve hareketliliğine sürekli kullanımda etkisi var. Bilginize.

artık gerçekten yoruldum bıktıııııııımmmmmm hergün sabah akşam elimde şişeler bardaklar kürler haplar eeeee yeter yaaa gösterecekse etkisini göstersin artık yaaa sadece 1 milyon artış oldu :30::30::30::30:

iyi akşamlar kızlar

ben de 1 hafta önce başladım keçi boynuzu kürüne çok dikkatli kullanıyo eşim bu sefer bu sefer dedim çünkü 2 sene önce gene denemiştik ama düzenli kullanamamıştı geceleri bazen işten geç geldiği için ama bu sefer çok dikkat ediyoruz ilk denemesinde tam tersine daha da düşmüştü üstelik ilaç da kullanmasına rağmen bakalım bu sefer ne olacak ayrıca havuç suyu da içiriyorum günde 1 bardak aklınızda olsun sigarayı da nihayet bıraktırdım:27: 2 ay önce yapılan spremiyogramında sayı 10 milyon ileri doğru hareketliliği sadece ve sadece %1 çıktı:50: bakalım 3 kere tüp bebek yaptırdık maalesef negatif oldu bidaha ne zaman yaptırıcaz belli değil inşallah gerek kalmaz bu kür sayesinde hepiniz en kısa zamanda anne olursunuz inşallah kızlar:49::49::49:

MERHABA ARKADAŞLAR .. bizde 25 subatta keçib. kürüne başladık ama malesef eşim ülke dışına gitti bir ay yok keçi kürünü birkaç gün yapabildi bende havuç kürünü duymuştum onu yapmasını söyledim çünki keçi b. nu yapma şansı yok. bu havuç suyumu her sabah ve akşam içiyormuş ve yanında giderken yanına aldığı l karnitin zinco c ve ace selenyum içiyor. bu vitaminleri ve havuç kürünü kullanan varmı aranızda acaba?

Back
X