Dr. Selahattin Özmen Hasta Yorumları ( Burun Estetiği )

sevimistanbul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
821
3
0
İstanbul
16 Aralık 2011 'de burun estetiği oldum. Kesinlikle estetik olduğum belli olmuyor !!
İki akrabam kendisine ameliyat oldu ikiside çok doğaldı. bende onları görerek Selahattin Hocamın kapısını çaldım. İyikide olmuşum..
Mükemmel bi hoca... benle birlikte ameliayt olanlarda şişler morluklar dikiş kanamaları bende hiç olmadı. en önemlisi sonuç mükemmel..
aman maşallah deyin :)
2000 lira tuttu yanlız şuan artmış olabilir.. Eğer İStanbul'da burun estetiği düşünüyorsanız Selahattin Hocaya ulaşıp İstanbul'da arkadaşı Yavuz Bey'in telefonunu alabilirsniz.
Gazi Üniversitesi estetik cerrahi bölümü Selahattin Özmen derseniz telefonunu bulabilirsiniz.

arkadaşın yorumunu silmişsiniz, umarım benden kaynaklı bi problem değildir.. ne sordu bilmiyorum ama
Gazi Üni.plastik cerrahi bölümünden Selahattin Hocaya ulaşıp tüm sorularına cvp alabilir..:44::44:

Arkadaş mesaj sayısını doldurmak için her yere yazıyordu.. bu arada konunuzu içeriği gereği uygun başlığa aldım.

Güzel paylaşımlar dilerim..

ameliyat sonrası kaç gün bandajlı kaldınız ..ben yaptırmak istiyorum ama biraz da kararsızım.. ağrınız fln da mı olmadı ...bide yaptırmadan önce burnunuzun nasıl olacağına siz mi karar verdiniz, son halinin nasıl olacağını gösteriyorlar mı????

canım bi 8 gün kadar bandajlı kaldım. bende çok kararsızdım ama iyiki olmuşum.
ağrı illaki oluyor ama dayanılmayacak kadar değil, ağrıdan korkma, ağrı kesicilerle cok hafifliyor.
burnuma hoca karar vermişti, ben o sıralara sözlenecektim garip bi takıntıysa sözlümün olduğu şehirdekiler eski halimle kıyaslama yapar estetik olduğum cok belli olur diye hocaya ısrarla kaldırmamasını söyledim
hoca biraz kaldırınca bayanlara yakışıyor dedi ucunu hafif kaldırdı. tam istedğim gibi oldu ama keşke hocaya müdahele etmeseydimde o bi,ldiği gibi yapsaydı, çok daha hoş olurdu, estetik olduğu belli olmuyo, ama dediğim gibi keşke hocaya bıraksaydım abartılı kaldırmayacaktı zaten
sen ameliyatını erteleme bence.. ama benim bu yorumlarım sadece selahattin hoca için gecerli.. ameliyat olupta hayatı kararan cok kişi tanıyorum.. ya foto yükleyince farkı gösterrim canım sana.aa acıları düşünme bence burnumun son haline değer..

merhaba,
ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ve selahattin hoca da görüştüğüm doktorlar arasında ancak görüşme sırasında bana söylediği çarpıcı bişi vardı ve bu yüzden kararsızım; bana yapacağı her değişikliğin nefes alma yolumu kapatacağından zorlanmamı arttıracağını söyledi. :S sende nefes alma problemi oldu mu? aslında en büyük korkum bu ve senin böylebirşey yaşayıp yaşamadığını merak ettim...

canım güvenle selahattin hocaya ameliyatını yaptırabilirsin.. benim ameliyatım aralık 16 da 1. yılına girecek hala nefes sorunları yaşıyorum yanlız bunlar normal.. her burun ameliyatı gecirenlerde yaklaşık 1 yıldan fazla bi süre bu oluyo içi gec iyileşiyo çünkü..
cok zor günler gecirdim dudaklarım hep yara oluyodu boğazım hep şişiyodu kurudğu için gecegelri yanında su bulundur nemlendirici bulundur ( dudakların içinde) sorunu aza indirirsin.. yanlız bişey soracağım selahattin hocamız bu sıkıntının gecici olduğunu söylemedimi ???? herkesde oluyo, ilk bi kaç ay cok yoğun sıkıntılar yaşıyosun ama sonra azalıyo benim burnum genelde hep tıkalı ama şeklinden memnunum cok şükür.. eğer seklen çok büyük bi bozukluğun yoksa hiç yaptırma derim, yanlız burnunun şekli seni gercekten rahatsız ediyosa nefes probnlemlerine katlanılmayacak boyutta değil.. gelişmelerden haberdar et canım, hocaya tel açıp gecici olup oladığına emin ol bence

çok çok teşekkür ediyorum cevabın için :)
hoca geçici demedi, burnuna yapacağım her müdahale nefes yolunu daraltacaktır dedi bu da mantıklı aslına bakarsan...
düşündükçe ameliyattan vazgeçiyor gibiyim (

benim dedimya 1 yıl olacak hala nefes sorunları yaşıyorum ama pek sorun teşkil etmiyo.. yerinde olsam ciddi şekil bozukluğu varsa ameliyat olurum o zmn canımm..
gelişmelerden haberdar et :)

Arkadaşlar meraba yorumlarınızı okudum özel hastanelere bakınca gerçekten fiyat çok uçuk geldi biraz araştırdım selhattin hocaya bende olmayı düşünüyorum ama şoyle bi sorun var ben öğretmenim ve 1 ay raporlu kalsam bile sonrasında ders anlatmam gerekecek sizce nasıl etkiler?Bir de randevuyu tel ile mi alıyosunuz yoksa gazi hastanesine direkt mi gitmemiz gerek?

Estetik yapıp da böyle bir şey diyen doktor ile ilk defa karşılaştım. Nefes alamama problemi ciddi bir problem. Daha güzel görünmek için bile bile sağımızla oynamak olmuyor mu bu?
Acaba size özel bir şey mi yoksa her yaptığı kişide mi böyle oluyor merak ettim.

her yaptığı kişide böyle olmadığı yapılan yorumlardan anlaşılıyor aslında hiç nefes alma problemi yaşamayanlar var
bana özel bir durum mu bilemiyorum ancak bendeki eğrilik çok fazla belki de vakaların arasında en kötülerden biriyimdir
burnumun genişliğinden de şikayetçi olduğumda bana söylediği şey "burnuna yapacağım her müdahale nefes yolunu daraltacaktır" şeklindeydi ben de bundan çekindim...

14 ocak ameliyat olacağım ve hala nasıl olacak,neye benzeyecek bir fikrim yok..etli,kalın derili burnum varmış ki ucunun büyük olması benim şikayetim zaten bariz bir bozukluk yok..zor burunmuş böyle burunlar.sonuç sürpriz olacak! ancak doktorun yaptığı 2 burun gördüm yakın çevremde,gayet hoş,estetik ve doğaldı..bu nedenle içim rahat,kendiminkini de böyle beğenirim ve sonucu anlatırım...

merhaba herkese,selahattin özmen e ameliyat olan var mı,gazi hastanesinde yapmadığını söyledi ama dışarda maliyeti ne kadar olur acaba bi de nasıl olur merak ediyorum dr araştırıyorum ankarada kararsız kaldım biraz:s

bende selahattin doktora yaptırmıstım ücret buruna ve yapılacak ameliyata göre değişiyo arkadaslar aynı şekilde ameliyet sonrası burun da yani ben foto faln göstermiştim şöyle olsun diye ama biyere kadar yani sizdeki malzemeyle alakalı herşey :) selahattin hoca gerçekten iyi bir doktor ben şanssız bir hastaydım o ayrı konu ama memmun kalırsınız gazi hastanesinde yapıyo ameliyatları ama şu an yüz nakli operasyonuyla ilgilendikleri için bu aralar bu tür ameliyatları yapmadığını duydum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…