Dr Selahattin YAMAN yaptığı ameliyatlar hakkında bilgisi olan varmı acil karar vermem lazım ona meliyat olmalımıyım
Merhaba,Selahattin Bey mükemmel bir doktor gercektende para onun için 2.planda bence buraya yazılan yorumlar insanların tamamıyle kendılerıyle alakalı problemleri her burun herkese gitmez adam doğal ve kımın yuzune ne gıder cok ıyı biliyor ve yapıyor. Selahattin Beye ilk annem burun amelıyatı oldu 15 yıl olmuştur burun ne düştü ne de yamuk daha sonra kuzenim oldu onun da 7-8 yıl oldu ve hala ilk günki gibi hiç sorun yok ki geçen sene ben oldum 1.5 yıl oldu burnum tam anlamıyla 1 yıl içinde oturdu hıc bır amelıyatlı burun 1 ayda iyileşmez 6 ayda anlaşılır şekli ödemlerde 1 yılı bulur doktorun verdiği masajları uygulamazsanız düzenli olarak o zaman burundaki ödemler geçmez ve yamuk görünür. ben inanılmaz memnunum burnumdan bi ara fotograflarımıda yüklerim. bu arada benden sonra 4 arkadasım daha selahttın beye amelıyat oldu hepimizinde istediği sonuc cıktı. kesinlikle tavsıye ederim. yalnız doktora ben bu burunu istiyorum demeyın o size uygun olanı yapar :)
Merhaba,
Selahattin Bey ile bugün görüştüm. Göğüs Silikon ameliyatı olmak için. 1 sene öncede burnumu başka bir doktor yapmıştı ancak bir tarafı kabarık kaldı. Onu da düzeltmek için görüştüm. Sizin burnunuza bayıldım. Maşallah. Siz misiniz gerçekten? Tavsiye ettiğinizi okuyunca tekrar fikrinizi almak istedim. Ayrıca silikon taktığı yakınınız var mı? Ne dersiniz? Ameliyat için gün alayım mı? Ameliyatı Yaşar Hastanesinde yapıyor. Yardımcı olursanız çok minnettar olurum. Sevgiler
Merhaba özge hanim, Selehattin beyin ameliyat fiyatları hakkında bilgi verebilir misinizSelahattin Bey mükemmel bir doktor gercektende para onun için 2.planda bence buraya yazılan yorumlar insanların tamamıyle kendılerıyle alakalı problemleri her burun herkese gitmez adam doğal ve kımın yuzune ne gıder cok ıyı biliyor ve yapıyor. Selahattin Beye ilk annem burun amelıyatı oldu 15 yıl olmuştur burun ne düştü ne de yamuk daha sonra kuzenim oldu onun da 7-8 yıl oldu ve hala ilk günki gibi hiç sorun yok ki geçen sene ben oldum 1.5 yıl oldu burnum tam anlamıyla 1 yıl içinde oturdu hıc bır amelıyatlı burun 1 ayda iyileşmez 6 ayda anlaşılır şekli ödemlerde 1 yılı bulur doktorun verdiği masajları uygulamazsanız düzenli olarak o zaman burundaki ödemler geçmez ve yamuk görünür. ben inanılmaz memnunum burnumdan bi ara fotograflarımıda yüklerim. bu arada benden sonra 4 arkadasım daha selahttın beye amelıyat oldu hepimizinde istediği sonuc cıktı. kesinlikle tavsıye ederim. yalnız doktora ben bu burunu istiyorum demeyın o size uygun olanı yapar :)
Selamm hala burnunuz yamukmumerhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce selahattın yamana amelıyat oldum.. ama ben çok mutsuzum burnumun ucu hafıf aşağı doğru bakıyo gibi doktorm ödemlerımın olduğunu ve düzeleceğini söyledi... gülmek istemiyorum makyaj yaparken yuzum bana ait değil gibi... :S kapalı yontemle amelıyat oldum ağrım sızım hiç olmadı çok rahat bir süreç geçirdm :S sabır gerekıyor bılıyorum ama bu çok zor yaaaaaaaaa :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?