Dr.selçuk kaya ve mucizevi infertilite tedavisi...kısılığa son diyorlar...

SUDENAZ222

evli,mutlu,ikiz çocuklu
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2007
6.490
36
358
40
Muğla
kızlar sizlerle bişey paylaşmak istiyorum..

bugün bi arkadaşımdaydım..bana bir dr tavsiye etti..dr.un adı selçuk kaya..bu dr.sadece bitkisel ilaçlarla tedavi yapıyormuş...arkadaşım eşi için bu dr.la irtibata geçmiş...yıllardır onca dr.a gitmelerine rağmen hiçbir ilaçla düzelmeyen eşinin rahatsızlığı..bu dr.un verdiği bir kürle 3 ayda son bulmuş...

ben başta sıcak bakmadım olaya..sonuçta benim tüplerim tıkalı..nasıl açabilirki diye...arkadaşım inanılmaz ısrarda bulundu bana...hatta sitesine girdik beraber netten...yani çok popüler bi dr.muş ve çok yoğun.. tv programlarınada katılmış...gerçekten tüpleri tıkalı olan bi çok hastası hamileymiş...infertilite nedeniyle ilgili her alanda ilaçları var....sizlerlede paylaşmak istedim...eğer aklınıza yatarsa uygularsınız diye...bu arada hangi şehirde olduğunuz önemli değilmiş..dr.a testlerinizi faxlıyosunuz oda bunları değerlendirerek yaptığı kürü size kargoluyor...

ben bi deneyeceğim açıkcası...yani önce görüşücem...

bu arada eğer bu dr. hakkında bilgisi olan biri varsa ve bizimle paylaşırsa sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
soldaki video kısmıda mutlaka girin...

kanal D - kanal 1- tgrt - meltem tv - bafco da yaptığı konuşmalar var...

ben şimdi siteyi inceledim
her yer de umut dağıtılıyor ama bitkisel tedavinin zararının olmayacağını düşünüyorum denemek istedim
bu arada çok güzel bir çiftsiniz maşallah yavrucuklarınız da sizi bekletmez umarım
bizim de bir ay sonra üç yıl dolacak mutluluğumun çocuğumla daha da artacağı günler gelir inşallah

sağol canım...bende videolardan izleyince doğru biri olduğunu düşündüm..denemeden zarar olcağını sanmıyorum...kaydirigubbakcemile5

canim ben daha once duymustum bu drun iyi oldugunu ama deneyipte hamile kalan bi tanidigm yokbencede deneyebilirsin yani git ve gorus ben inaniyorum bitkilerin sifa dagittigina

canim ben daha once duymustum bu drun iyi oldugunu ama deneyipte hamile kalan bi tanidigm yokbencede deneyebilirsin yani git ve gorus ben inaniyorum bitkilerin sifa dagittigina

sağol canım...sitelerinden msj attım ben..bakalım cevap bekliyorum...a.s.

siteyi inceledim hoşuma gitti neden olmasın şifa ile tedavi

ne bileyim hiç inanmıyorum ama denemeden de yorum yapamayayım

olacak olduktan sonra olur inş

bende ınceledım
arkadasın dedıgı gıbı herkes umut dagıtıyor
ama bıtkısel dıyor bıılemıyorumkı kendı drlarımızada danısarak kullanılabılır sanıyorum

siteye baktım ürünlerin tamamı gıda sertifikalı..ilaç olabilmesi için sağlık bakanlığı onayı gerekir bunlar büyük olasılıkla tarım ve kyişleri bakanlığı onaylı yani gıda takviyesi diye geçiyor..ayrıca bir ürünün bitkisel olması demek masum zararsız olduğunu göstermez.sonuçta esrarda bir bitkidir ama zararlıdır.çocuk sahibi olmak isteyen insanlar bir çare olur umuduyla ne denirse denemeye çalışıyor.bir deneyelim zararı olmaz diyorsunuz belki zararı oluyor belki olmuyor ama sonuçta o kişilere para kazandırıyorsunuz.ben hiç inandırıcı bulmadım.bunların bence en büyük zararı kaybedilen zaman ve yıkılan umutlar..herkesin gönlündeki olsun..

Arkadaşlar bende inceledim.Hatta telefonla aramıştım.Bana eşimin sperm testlerini faxlamamı söyledi.Bende mesaj attım bugün.Bakalaım hayırlısı olur inş.Sitesindeki yorumları okuyunca neden olmasın dedim.Denemek te fayda var.Bakalım cevap gelsin size haber veririm.Hayırlısı olsun.Bir umut işte...

belkı denenebılır ama yınede cok guvenmeyın bu yoolla cok kişi somuruluyooooooooo.............ınş hayr olur

belkı denenebılır ama yınede cok guvenmeyın bu yoolla cok kişi somuruluyooooooooo.............ınş hayr olur
Evet gerçekten insanların bu zayıf noktalarıyla çok sömürülüyor.Ama siteyi incelediğinizdede göreceksiniz adamın sertifiklaları tarım köy işlerinin onayı ve kullanıcı yorumları aynı zamanda tvlere verdiği röportajları var.Eğer gerçekten sömürme niyeti olunsaydı bu kadar açık bilgi verilmezdi diye düşünüyorum...Biz elimizdeki imkanları kullanalım takdiri allaha bırakalım.Herşeyin hayırlısı...

Arkadaşlar denemediğim yol kalmadı 3 aşılama 1 tüp bebek ama her sitenin neyle alakalı olursa olsun yorum yapan kişilerine inanmayın ben asla inanmıyorum.Çünkü isim vermek istemiyorum böyle bir sitede çalışan bir tanıdığımdan farklı şeyler duymuştum.O yüzden yorumlara bakmıyorum bile sitelerde arkadaşlar.Tabi bu benim fikrim.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...

iyi akşamlar selçuk kaya doktor değil bu arada ben gittim ve görüştüm 1 aylık bir kür verdi deniycem bakalım hayırlısı:)

kızlar kürleri deneyen varmı benimde tüplerim tıkalı.telefon açtım sekreteri yaklaşık 4-5 aylık bir tedavi uyguluyoruz genelde hastalarımızın tüpleri açıldı zaten tedavi sonunda hsg çektirmeliymişiz orada belli oluyormuş.birde bitki değilmiş gönderdikleri 3 veya 2 ayrı kapsül bitkilermiş.1 aylık kapsüller toplam 270 tl miş.ne dersiniz denemelimiyim veya deneyip olumlu -olumsuz sonuç alan var mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…