- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
ben şimdi siteyi inceledim
her yer de umut dağıtılıyor ama bitkisel tedavinin zararının olmayacağını düşünüyorum denemek istedim
bu arada çok güzel bir çiftsiniz maşallah yavrucuklarınız da sizi bekletmez umarım
bizim de bir ay sonra üç yıl dolacak mutluluğumun çocuğumla daha da artacağı günler gelir inşallah
canim ben daha once duymustum bu drun iyi oldugunu ama deneyipte hamile kalan bi tanidigm yokbencede deneyebilirsin yani git ve gorus ben inaniyorum bitkilerin sifa dagittigina
Evet gerçekten insanların bu zayıf noktalarıyla çok sömürülüyor.Ama siteyi incelediğinizdede göreceksiniz adamın sertifiklaları tarım köy işlerinin onayı ve kullanıcı yorumları aynı zamanda tvlere verdiği röportajları var.Eğer gerçekten sömürme niyeti olunsaydı bu kadar açık bilgi verilmezdi diye düşünüyorum...Biz elimizdeki imkanları kullanalım takdiri allaha bırakalım.Herşeyin hayırlısı...belkı denenebılır ama yınede cok guvenmeyın bu yoolla cok kişi somuruluyooooooooo.............ınş hayr olur
kızlar sizlerle bişey paylaşmak istiyorum..
bugün bi arkadaşımdaydım..bana bir dr tavsiye etti..dr.un adı selçuk kaya..bu dr.sadece bitkisel ilaçlarla tedavi yapıyormuş...arkadaşım eşi için bu dr.la irtibata geçmiş...yıllardır onca dr.a gitmelerine rağmen hiçbir ilaçla düzelmeyen eşinin rahatsızlığı..bu dr.un verdiği bir kürle 3 ayda son bulmuş...
Selam Sudenaz, yeni üyeyim, yaklaşık 2 yıldır evliyiz çocuk düşünyoruz henüz nasip olmadı, HSG filmi çekildim, sol tüp sağlıklıyken sağ tüpün tıkalı (hidrosalfinks - sıvı ile dolu) olduğu, eşiminde ise, KRUGER KRİTERİNE GÖRE sperm morfolojisinin % 0 - 1 arasında olduğu tesbit edildi. Benim için cerrahlar laparoskopi ile tüpün alınmasını tavsiye ettiler. Bense bunu istemiyorum.
Sen bu Dr la görüştün mü? tedavi oldun mu? Son durumun nedir? inşallah güzel güzel bebişlerin olmuştur.
Paylaşırsan sevinirim.
Aynı problemi yaşayan arkadaşlarımdan da yorum ve tavsiye bekliyorum. Şİmdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?