Dr Selçuk Selçuk

Merhaba hikayenizi okudum inşallah en kısa sürede hepimizin kucağı dolar merak ettiğim sorularımızı sorabildiniz mi? Mesela neden genetiğe göndermedi ya da embriyo glue neden yapmadı. Sadece merak ettim kusura bakmayın
Genetik gerekli görmedi yaşımdan dolayı ben bi yapabilirmiyiz aceba dedim bana bıraktı. Glue için de bişi dememişti aslında gereksiz masraf yapılmasınıda istemiyor. Sordum tabi konuştum saolsun dinledi tüm samimiyetiyle ama insan üzülmekten kendini alamıyor. Tekrar hemen başlamak istemiştim ama şimdi bilmiyorum biraz beklemelimiyim

Genetik gerekli görmedi yaşımdan dolayı ben bi yapabilirmiyiz aceba dedim bana bıraktı. Glue için de bişi dememişti aslında gereksiz masraf yapılmasınıda istemiyor. Sordum tabi konuştum saolsun dinledi tüm samimiyetiyle ama insan üzülmekten kendini alamıyor. Tekrar hemen başlamak istemiştim ama şimdi bilmiyorum biraz beklemelimiyim
Merhaba,

Yaşadığın duyguları yaşamayan yok inan hepimizi ilk denemelerinde yaşadığı şeyler bunlar. Yaşın genç ise gerçekten gerek görmemiş ise masraf yapmayo kimseye önermiyor. Bu konuda çok destekleyici yani sakın üzülme hemen yeniden başla bekleme inan yalnız değilsin

Merhaba,

Yaşadığın duyguları yaşamayan yok inan hepimizi ilk denemelerinde yaşadığı şeyler bunlar. Yaşın genç ise gerçekten gerek görmemiş ise masraf yapmayo kimseye önermiyor. Bu konuda çok destekleyici yani sakın üzülme hemen yeniden başla bekleme inan yalnız değilsin
Bilmiyorum kızlar bir ay geçti nerdeyse hala şaşkınım. Sorun ne aceba bilmiyorum ve ilaçlı transfermi doğal mı olmalı hala karar veremedim aceba genetik olarak mı sorunluydu da tutmadı yada yatmadım ben hiç ondanmı iyi beslendim aslında. Şimdi doğal yapmak geçiyor içimden ama bilmiyorum selçuk hocayla hiç doğal transfer yapan oldumu

Merhaba,

Çok haklısın tekrar başladım doktora bırakıcam kendimi benimde tavsiyem çok buralara girmeyin kafalar karışıyor endişeler artıyor doktora güvenin ve dua edin inş güzel sonuçlarla görüşüriz

Selçuk Selçuk, genetiği normal 5AA embriyomu adet döngümün 23. günü transfer etti, ancak başarısız oldu. Oysa regl döngümün 16. gününde rahim kalınlığım zaten istenen seviyeye (8.2 mm) ulaşmıştı. Daha önce başka bir klinikte, genetiği bilinmeyen bir 3. gün embriyosu ile hamile kalmıştım. Başka bir doktora 23. gün transferini sorduğumda, bunun genellikle geç bir zamanlama olarak değerlendirilebileceğini ve embriyonun tutunma aralığının kaçırılmış olabileceğini belirtti.

Bu platformda benzer deneyimleri paylaşan başka kadınlar da varmış, keşke daha önce okusaydim.

Selçuk Selçuk’u sosyal medyada oldukça aktif görüyorsunuzdur. Tedaviye başlamadan önce sadece Instagram içeriklerine güvenmek yerine, başarı oranlarını dikkatlice değerlendirmenizi öneririm. Unutmayın, Instagram’da genellikle sadece başarı hikayeleri paylaşılır; buz dağının görünmeyen kısmı da vardır.

Elimdeki en iyi kalite(5AA) ve genetiği düzgün embriyoya rağmen hamile kalamadım ve sonuçtan memnun değilim.

Merhaba bende ilk selcuk hoca da yaptirmistim tup bebek cok iyi bir doktordur asljnda ama bana 3. Gun embriyosu koymustu , baska da farkli hicbir tedavi uygulamadi . Belki ilk deneme diye tutmadi ama baska doktor arayisina girdim sonrasinda. Ben oradayken acibademle calismiyordu ama sonrasinda dusuk yapmistim normal hamile kalip cok destek oldu bana hep cevap verdi.ama tup bebek olarak benim tatmin etmemisti.
Bende selcuk hoca ile calistim.benimde ilk denemem ve malesef husranla sonuclandi. 5. Gun embiryosu 4aa kalitede embiryo glue ile transfer oldum progestan fitil verdi baskada bisey yapmadi. Ben pek kendisinden memnun kalmadim. Gerekli aciklamalari yapmiyor yumurta toplama icin ilac yazdi sonrasinda kesmem gerekirken soylemedi ektsta fazla ilac kullandim. Odasinda durum icin aciklama yapmadan yalap sap cevap verip ayaga kalkip hadi cikin gibi ugurladi.Fazladan ilac aldirdi. En basta hangi testler lazim hepsini soyleyin dedik her gittigimizde tek tek soyledi hem zaman kaybi hem maddi kayip yasatti. Son donmus bir embiryom var kendisiyle calismayacagim

Evet hayırlısı olsun sarı bi akıntı var ama adet olamadım. Bu arada 5aa kalitedeydi ve herşey çok iyi gidiyordu 21. Gün transfer oldu bayram vardı arada aceba diyorum yanlış zamanda mı oldu 18. Gün olanlar var sizin transfer ne kaç gün sonra oldu peki
Benimde ilk denemem 4aa 5. Gun embiryom vardi banada 21. Gun transfer yapti. Benim yumurtam kendi kendine catladi panik oldu pazar gunune denk geliyordu transfer zamani pazar gunu transfer oldum . Ama sonuc negatif

Evet bende daha önce hikayemi anlattım bana söylediklerini anlattım dedi ki öyle bu şey yok dedi yani boşuna üzmüşüm kendimi;) tabi insan o zaman öyle düşünmüyor. Moral ve inanç çok önemli bence inanmak lazım hayal etmek lazım;) şimdi perşembe günü ben bu daha gidicem yumurtaların boyutlarına bakması için sanırım sonrada toplama günü veririm. Benimde 1 bașarisiz denemem olduğu için embriyoların genetiğine bakılacak. Ama onun ne kadar sürüyor? Sonucun çıkması.
3 hafta suruyor yaklasik olarak belki daha az. Selcuk hocaya hatirlatmak lazim yoksa sonucu soylemiyor

Bende selcuk hoca ile calistim.benimde ilk denemem ve malesef husranla sonuclandi. 5. Gun embiryosu 4aa kalitede embiryo glue ile transfer oldum progestan fitil verdi baskada bisey yapmadi. Ben pek kendisinden memnun kalmadim. Gerekli aciklamalari yapmiyor yumurta toplama icin ilac yazdi sonrasinda kesmem gerekirken soylemedi ektsta fazla ilac kullandim. Odasinda durum icin aciklama yapmadan yalap sap cevap verip ayaga kalkip hadi cikin gibi ugurladi.Fazladan ilac aldirdi. En basta hangi testler lazim hepsini soyleyin dedik her gittigimizde tek tek soyledi hem zaman kaybi hem maddi kayip yasatti. Son donmus bir embiryom var kendisiyle calismayacagim
Aaa cok uzuldum gecmis olsun . Bazen aslinda doktor iyi olsa da yontem uygun olmayabiiyor. Umarim sonraki denemenizde guzel sonuc alirisiniz. Ben 4. Denemede kavustum kizima ama benim yas faktoru ve yumurts azligimda vardi.

Back
X