- 8 Mart 2015
- 74
- 230
- 93
- 33
- Konu Sahibi papatyadanhayalleer
Bahçeci Umut Tüp bebek 2017 tedavi gören yokmuuuuuuuuuuuuuuuu????
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yarın selen hanımla görüşmeye gidicem bakalım artık bıktım doktor doktor gezmekten
Bende muayene olamıyordum.korkulu rüyamdı vajinal ultrason anlat selen hanıma durumunu cok hassas davranıyor zaten ilk görüşmede muayeneyi bende istemedim hiçte zorlamaDı.yalnız benim şöyle bir sorunum var muayene olamıyorumşimdi ya zorla muayene etmek isterse diye de çekiniyorum açıkçası
Bende muayene olamıyordum.korkulu rüyamdı vajinal ultrason anlat selen hanıma durumunu cok hassas davranıyor zaten ilk görüşmede muayeneyi bende istemedim hiçte zorlamaDı.
Evet tabiki muayene şart ama olamam diorsan da hafif bi anestezi uyguluyorlar diye duydum ama bence gereksiz çünkü muayene 1 dk bile sürmüyor.peki tedaviye başlarsam muayene olmam gerekmeyecek mi?
Evet tabiki muayene şart ama olamam diorsan da hafif bi anestezi uyguluyorlar diye duydum ama bence gereksiz çünkü muayene 1 dk bile sürmüyor.
Yeni evlimisiniz ? Anladım bu dediğiniz psikolojik aslında çogu kadında olan bişi üzülmeyin bu düzelir başka sorun olmasında bi psikolog öneriler sizeaslında benim sorunum eşimle de beraber olamamam o yüzden çocuğumuz olamıyor doğal olarako yüzden muayene gözümde bu kadar büyüyor, ama bakalım yarın ne olacak
Yeni evlimisiniz ? Anladım bu dediğiniz psikolojik aslında çogu kadında olan bişi üzülmeyin bu düzelir başka sorun olmasında bi psikolog öneriler size
Evet Asena hanım cok tatlı onuda seveceksiniz.8 aylık evliliğinizde hiç beraber olmadınız degilmi?? benimde tam 9 ay sürmüştü.ilk gece korkusu yüzünden bu sitede tanıştığım benim gibi olan arkadaşlarla konusuşup nasİl yediklerini araştırdım ve o ay küçük küçük egzersizler le yendim.ve aslında korktuğum şeyin ne kadar basit olduğunu anladım.8 aylık evliyim gittim görüşmeye Selen Hanıma neyseki muayene etmedi o bakımdan çok rahatladım çok tatlıymış gerçekten bazı tahliller verdi onları yapıp gelmemi istedi bir de tedaviye başlarsam bir kerede olsa alttan muayene etmesi gerektiğini söyledi anestezi de oluyomuş ama ben istemiyorum anestezibir de Asena hanıma yönlendirdi psikoloğuymuş oranın mutlaka görüşmemi istedi haftaya randevu aldım bakalım nası olacak
Evet Asena hanım cok tatlı onuda seveceksiniz.8 aylık evliliğinizde hiç beraber olmadınız degilmi?? benimde tam 9 ay sürmüştü.ilk gece korkusu yüzünden bu sitede tanıştığım benim gibi olan arkadaşlarla konusuşup nasİl yediklerini araştırdım ve o ay küçük küçük egzersizler le yendim.ve aslında korktuğum şeyin ne kadar basit olduğunu anladım.8 aylık evliyim gittim görüşmeye Selen Hanıma neyseki muayene etmedi o bakımdan çok rahatladım çok tatlıymış gerçekten bazı tahliller verdi onları yapıp gelmemi istedi bir de tedaviye başlarsam bir kerede olsa alttan muayene etmesi gerektiğini söyledi anestezi de oluyomuş ama ben istemiyorum anestezibir de Asena hanıma yönlendirdi psikoloğuymuş oranın mutlaka görüşmemi istedi haftaya randevu aldım bakalım nası olacak
Evet Asena hanım cok tatlı onuda seveceksiniz.8 aylık evliliğinizde hiç beraber olmadınız degilmi?? benimde tam 9 ay sürmüştü.ilk gece korkusu yüzünden bu sitede tanıştığım benim gibi olan arkadaşlarla konusuşup nasİl yediklerini araştırdım ve o ay küçük küçük egzersizler le yendim.ve aslında korktuğum şeyin ne kadar basit olduğunu anladım.
Rica ederim sen anlatınca kendimi gördüm sende inşAllah çözeceksinhayır olamadık yani kısmen biraz oluyo gibi ama sanki bir duvar var ve oradan asla birşey geçemeyecek gibi oluyo zorlayınca da canım yanıyo bu arada yazı için çok teşekkürler :) kendim yapabilir miyim çok emin değilim bi asena hanımla görüşiyim bakalım o ne önerecek daha önce bi psioloğa gitmiştim evliliğiminbaşlarında ama pek ısınamadım parmak egzersizi verdi yapamazsanız ilerleyemeyiz dedi ben de yapmak istemedim inşallah burda da böyle olmaz çünkü ben dokunamıyorum bile özel bölgeme
Bebeginiz hayirli olsn .. bende selen hanmda tedaviye basldm .. blgi verirmsn ilk denemede mi basari oldu .. yumurta toplamayi ne zamn yapyor ..Selen hanm cok iyi biri onu görünce bile insan kendini emin ellerde hissediyor taktir Allahın rabbim gönlümüze göre versin.