Tüp Bebek Merkezleri Dr. Selen Sakar Sezginsoy 2017 hastaları

Bebeginiz hayirli olsn .. bende selen hanmda tedaviye basldm .. blgi verirmsn ilk denemede mi basari oldu .. yumurta toplamayi ne zamn yapyor ..
Çok kaliteli bir ekibin elindesin sadece GÜVEN selen hanım rahat görünür çünkü stresli olduğumuzun çok fazla farkında ancak selen hanımın gözlerine dikkatli bak meslek aşkını görüceksin!! çok ilgi bekleme onların dediklerini iyi dinle ve uygula emin ol Allahın izni ile başarıya ulaşacaksınız...

Rica ederim sen anlatınca kendimi gördüm sende inşAllah çözeceksin

çok mutluyum artık muayene olabiliyorum bu ne kadar büyük bir yükmüş allah asena hanımdan selen hanımdan rağzı olsun beraber çözdük hiç beni zorlamadılar o kadar güven verdiler ki şükür allahıma allah herkese yardım etsin bir de transferim olacak rahim dinlendirmedeyim inşallah mutlu haberi de veririm

Canim selen hanimda mi ikinci denemendi .. ins benim ilkinde olur yoksa mahvolurm ALLAHim yardm et .. bide sende bekletti mi 1 ay[/QUOT
İlkinde beklemeden yapıldı ve ben çok stresliydim ağlıyordum hep iğneleri düzgün olamadım ilaçları bazen içip bazen içmiyordum doğrusu ilaçlar zehir gibi geliyordu. Ama ikincide öle olmadı daha istekli ve düzenli ilaç kullandım saati saatine stres korku yoktu ağlamak hiç yoktu.takmadım hiç bisi güldüm eylendim başarılı gidiyordu herşey evet 2.denememde 1 ay sonra transfer yapıldı tutma sansı daha yüksek dediler Gerçekten de öyle oldu çok şükürrrrr

Canim selen hanimda mi ikinci denemendi .. ins benim ilkinde olur yoksa mahvolurm ALLAHim yardm et .. bide sende bekletti mi 1 ay
İlkinde beklemeden yapıldı ve ben çok stresliydim ağlıyordum hep iğneleri düzgün olamadım ilaçları bazen içip bazen içmiyordum doğrusu ilaçlar zehir gibi geliyordu. Ama ikincide öle olmadı daha istekli ve düzenli ilaç kullandım saati saatine stres korku yoktu ağlamak hiç yoktu.takmadım hiç bisi güldüm eylendim başarılı gidiyordu herşey evet 2.denememde 1 ay sonra transfer yapıldı tutma sansı daha yüksek dediler Gerçekten de öyle oldu çok şükürrrrr

çok mutluyum artık muayene olabiliyorum bu ne kadar büyük bir yükmüş allah asena hanımdan selen hanımdan rağzı olsun beraber çözdük hiç beni zorlamadılar o kadar güven verdiler ki şükür allahıma allah herkese yardım etsin bir de transferim olacak rahim dinlendirmedeyim inşallah mutlu haberi de veririm
Gerçekten mi canım çok mutlu oldum hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz:halay:

Benim dun toplandi yumurtalgm ins 5. Gune erisirse bir ay sonra transfer yaplck

Ins benimde bekleniyor ve tutar .. cok heycanlym dun yumurtalk toplnrkn agladm anrstezi sonrasida aglamisim ama hatrlamiyorm :)

Evet ilk denemm ins basarili olur cnku madden bttk ve daha tup bebek yaptramm ALLAHim yardmcm olsun yardmcimiz olsn dua edelm birbrmze lutfen
İnşAllah olucak morelini yüksek tut gez dolaş 1 ay boyunca bol oksijen bol su ceviz meyve ananas tükett hazırlık yap kabak çekirdeği de önemli hem dondurulmuşta tutunma olasılığı çok yüksek cünkü ilaç alan vücudun dinleniyor yenileniyor güzel haberlerini bekliyecemmmmmm

İnşAllah olucak morelini yüksek tut gez dolaş 1 ay boyunca bol oksijen bol su ceviz meyve ananas tükett hazırlık yap kabak çekirdeği de önemli hem dondurulmuşta tutunma olasılığı çok yüksek cünkü ilaç alan vücudun dinleniyor yenileniyor güzel haberlerini bekliyecemmmmmm
Ins arkadasim ALLAH dilerse olmayacak bir sey yok

Back
X