• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr selim turan

jimcimeyimnapayim

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
8
Kızlar dr selim turanla ilgili yabancılardan çok kötü yorumlar da var ama çok iyi olan yorumlar da var çok kararsız kaldım revizyon için araştırıyorum. Geniş burunları güzel inceltiyor ve küçültüyor ama resmen ona özel açılmış onun yaptığı memnun olmayan hastalarının bi internet sitesi var. Çok kararsız kaldım fikir alabilir miyim sizlerden? <3

Kızlar dr selim turanla ilgili yabancılardan çok kötü yorumlar da var ama çok iyi olan yorumlar da var çok kararsız kaldım revizyon için araştırıyorum. Geniş burunları güzel inceltiyor ve küçültüyor ama resmen ona özel açılmış onun yaptığı memnun olmayan hastalarının bi internet sitesi var. Çok kararsız kaldım fikir alabilir miyim sizlerden? <3

Ben burnu enfeksiyon kapan yabancı bi hastasıyla konuşmuştum kalın deri inceltmeyi içten deri alarak yapabiliyorlarmış küçültmek için bunu yapıyor olabilir ama bu çok riskli bi uygulamaymış youtube da başka bi doktor söylemişti araştır bunu . Ayrıca burun derin kalın gözükmüyor orta gözüküyor bazı drlar beceriksizliğini gizlemek için ödem asimetri kalın cilt her tuşa basıyor derin gerçekten kalın mı özelden atar mısın belki kalın değildir .

Selim turan yabancıların black listinde

Evet çok kalın derili değilim doktorum da zaten çok kalın demiyor sırt kısmı ince uç kısmı sırttan daha kalın derili dedi. Ortanın bi tık üstü kalınlığı dediler.

Back
X