- Konu Sahibi EstetikEditor
-
sor canım ameliyat sonuçta insan merak ediyo sırasıyla cevap veriyorum :))) ameliyatdan sonra odama almışlar aşağı yukarı 1 saat sonra kendime geldim yani onlar uyandırdı o uyanma anı çok garip kendime gelememiştm yani uykudan gözümü açamıydm sonrada uyuyamıyosn tabi ağrın olduğundan değil kanaman oluyo dike yakın bi oturuşun oluyo morarma tabi oluyo ama çok değil benim sağ göz kapağım nerdeyse tamamı siyah şeklindeydi diğeri o kadar değil göz altlarımdada vardı ama çok değil şişlikde oluyo tabi ama aşırı bi şişliğim yoktu ilk haftadan sonra azaldı 2. haftadan sonra geçti ben 18 kasım cuma akşamı oldum pazarteside tamponlarım alındı tamponunda tipini görmedimde sormadmda:) ama çıkarırken hiç acın olmuyo gıdıklanıyosn sadece çektikçe çekiyo tuhaf bişey ama görmedim hiç. sağ kolumdan açtılar hani kan alınan yer varya ordan açtılar narkozuda ordan verdi doktor çıkarmayıda hastaneden taburcu olcağında çıkarıyolar başka varmı merak ettiğin tatlım:)
sor canım ameliyat sonuçta insan merak ediyo sırasıyla cevap veriyorum :))) ameliyatdan sonra odama almışlar aşağı yukarı 1 saat sonra kendime geldim yani onlar uyandırdı o uyanma anı çok garip kendime gelememiştm yani uykudan gözümü açamıydm sonrada uyuyamıyosn tabi ağrın olduğundan değil kanaman oluyo dike yakın bi oturuşun oluyo morarma tabi oluyo ama çok değil benim sağ göz kapağım nerdeyse tamamı siyah şeklindeydi diğeri o kadar değil göz altlarımdada vardı ama çok değil şişlikde oluyo tabi ama aşırı bi şişliğim yoktu ilk haftadan sonra azaldı 2. haftadan sonra geçti ben 18 kasım cuma akşamı oldum pazarteside tamponlarım alındı tamponunda tipini görmedimde sormadmda:) ama çıkarırken hiç acın olmuyo gıdıklanıyosn sadece çektikçe çekiyo tuhaf bişey ama görmedim hiç. sağ kolumdan açtılar hani kan alınan yer varya ordan açtılar narkozuda ordan verdi doktor çıkarmayıda hastaneden taburcu olcağında çıkarıyolar başka varmı merak ettiğin tatlım:)
istanbul için tavsiyeleriniz hangi doktordur ?
Bi de ameliyattan sonra buz kompresi yaptılar mı, ve daha sonraları içerde kuruma olmaması için ne kullandın tatlım, ne kadar kullandın? =)
Tamponlari cikarmak icin gata ya mi gittin yoksa hastanede mi cikti? Bir de tampon varken kurudu mu ici?
ben gittiğim zaman gatadaydı orda çıkardı ama muayenesindede yapıyo canım tampon varken kuruma olmuyo canım çünkü kanaman oluyo serdar bey bez koydu burnumun ucunada kanla dolduk sıra değiştirdim tamponlar alındıktan sonra kanaman azalıyo su geliyo oda 1 2 haftadan sonra bitiyo
Ayrıca beni sabırla cevapladığın için çoookk teşekkür ederim tatlımm... =) =)
Şimdi nasıl diyorsun tatlım, iyi ki olmuşum diyor musun?? =)
serdar bey mi yapicak cnm ameliyatını? öyleyse ön görüşmede muayene ücreti alıyor mu? sen görüştüysen eğer izlenimlerini paylaşırmısın?
Kızlar bu konuyu açtığınız ii oldu bende burnumu ameliyat ettrdim başka doktorda serdar öztürkle düzeltmesi için görüştüm ancak fırsat yaratıp ameliyat olamadım. ön görüşme için herhangi bir ücret talep etmiyor çok anlayışlı biriydi
kızlar bende bu ayın 17 sine ameliyat günümü aldım Serdar hocadan.Aslında başka bi doktordan 19 una almıştım ama son anda vazgeçip Serdar hocayı tercih ettim.İnşallah pişman olmam ve doğru bir tercih yapmışımdır. Benimki revizyon olacak, aslında revizyon olan arkadaşların resimlerini görme imkanımız olsa ne ii olurdu
Tatlıımm benimki de 19'unda... Umarım her şey gönlünce olur, heyecanla beklicem senin haberini 2 gün sonra da ben giriceemmm... Ben hocama güveniyorum ve her şeyin iyi, gönlümüzce olacağına inanıyorum... =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?