Tüp Bebek Merkezleri Dr serkan oral,a tedavi olanlar

merhaba anne adayı
acaba bir sey sorabilir miyim?
bende serkan oral beyde ıkı defa aynı ay ıcınde tedavı oldum ve basarısız embrıyolar soz konusu oldu
sende serkan beyde tedavı olmussun
aynı sekılde ıslemlerı yaptıgıh hastane tutumu hosumam gıtmemıstı benımde
acaba sen hangı hastane veya merkezi sectın
sanırım suan hamılesın allah tamamına erdırsın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
bende ıyı ve tek bır merkez arayısındayım artık
ne olur mesajı mı gor ve cvpla
bu yardımına ıhtıyacım var
Evet 2 tüp bebek denemeden sonra Ankara tüp bebek Kubilay Vicdana gittim ilk denememde hamile kaldım. Şu an ikizlere hamileyim çok şükür. Allahın taktiri ilahisi ama şu anki doktorumdan çok memnunum. Arkadaşımın tavsiyesi üzerinr gitmiştim bende. Darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşlallah. Tez zamanda hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın. Sormak istediğin başka şey olursa yaz. İnsan bu durumda ne yapacağını bilemiyor. Herkesin kafasından bi ses çıkar. Seni çok iyi anlıyorum. Eğer doktor değiştirceksen doktoruma git derim. Allahım bilir ne zaman olacağını ama sen elinden geleni yap. Taktir Allahın

O adam insanı anca panik yapıyor
Bana senin yumurtaların kötü acilen denemeler yapmamız lazım durum çok kritik olmadı kıbrısa göndericem seni dedi
Sonuç hamileyim tutumu çok kötü insanı gereksiz panik yapıyor iyiki onda değil Aret Kamarda tedavi gördüm harika bi doktor Aret Bey

Ben Serkan Beyin tarzını ve tutumunu begenmiyorum
33 yaşındayım bir tedaviye başladık yumurtalar toplandı ok
yıne gel ıkı gun sonra dedı gelişecek yumurta var ilaç kullanacaksın dedi toplarız istersen dedi ve ben bı hafta daha ılaç kullanıp bı hafta sonra yıne opu oldum ve o yumurtalar tabıkı boş çıktı
odaya geldi yumurtalar çok kötu malesef sizin tek sansınız kıbrıs
gelin konusalım bı ıkı gun sonra dedi
anlamadığım kıbrısla otomatık anlaşmalı calısıyormus gıbı herkesi kıbrısa yonlendıyor
ayrıca yumurtalar bos cıkar transfer olmazsanız paranızın belli bir kısmının odemek zorundalar geri
bu doktor ve yardımcısı bunlardan hıç bahsetmıyorlar
ben başka hastaneye gıdıp durumumu anlattığımda paranızı gerı almanız gerekıyor saglık bakanlığına şikayet etmeye hakkınız var dediler
ve zar zor konustugumda vermedıler saglık bakanlıgı kelımesini duyunca geri aldım ama
sadece bu doktor degıl her hastane ve doktorda gerı almanız gerekıyor
çunku o işelm yapılmamıs oluyor
bazı hastaneler veya doktorlar dıyor ki yıne tedavı olucaksanız o paradan duserız dıye
ama serkan bey ve yardımcısı bir hafta arayla ıkı opu yapıp ıkı tedavı ucretı alıp bırde ustune farkına varmasam ıkı tedavımın transfer ucretını ıade etmeyeceklerdi

Ben Serkan Beyin tarzını ve tutumunu begenmiyorum
33 yaşındayım bir tedaviye başladık yumurtalar toplandı ok
yıne gel ıkı gun sonra dedı gelişecek yumurta var ilaç kullanacaksın dedi toplarız istersen dedi ve ben bı hafta daha ılaç kullanıp bı hafta sonra yıne opu oldum ve o yumurtalar tabıkı boş çıktı
odaya geldi yumurtalar çok kötu malesef sizin tek sansınız kıbrıs
gelin konusalım bı ıkı gun sonra dedi
anlamadığım kıbrısla otomatık anlaşmalı calısıyormus gıbı herkesi kıbrısa yonlendıyor
ayrıca yumurtalar bos cıkar transfer olmazsanız paranızın belli bir kısmının odemek zorundalar geri
bu doktor ve yardımcısı bunlardan hıç bahsetmıyorlar
ben başka hastaneye gıdıp durumumu anlattığımda paranızı gerı almanız gerekıyor saglık bakanlığına şikayet etmeye hakkınız var dediler
ve zar zor konustugumda vermedıler saglık bakanlıgı kelımesini duyunca geri aldım ama
sadece bu doktor degıl her hastane ve doktorda gerı almanız gerekıyor
çunku o işelm yapılmamıs oluyor
bazı hastaneler veya doktorlar dıyor ki yıne tedavı olucaksanız o paradan duserız dıye
ama serkan bey ve yardımcısı bir hafta arayla ıkı opu yapıp ıkı tedavı ucretı alıp bırde ustune farkına varmasam ıkı tedavımın transfer ucretını ıade etmeyeceklerdi
Siz böyle söyleyince ve daha önceki konulardada böyle şikayet olduğunu okudum ve adetimde 4gün geç geldi acaba bunlar bi işaret mi diyerek Serkan beyden vazgeçtim

Kadınlar Kulübü
sosyologhanim6

Çatlatma iğnesi​

Takip Et
•••
T

Tartem

Yeni Üye​

Kayıtlı Üye
Masal Baysalll .!.:
Famara ve asprin kullandım bı tane 20 mm iken çatlattı oda nasıp olmadı inşallah isteyen herkese nasip olur❣️
Aynı durumdayız bende klomen kullandım 🤷 benimde 20 mm 1 taneydi olmadı

Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et

M

Masal Baysalll

Üye​

Kayıtlı Üye
İnşallah ikinciye güzel haberler alırız rabbim hayırlısı ile nasip etsin

Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et

sosyologhanim6 sosyologhanim6

sosyologhanim6 sosyologhanim6

Üye​

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhabalar doktorum Serdar Oral, ben klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bu ay ve ilaveten c life macun kullandım ilk kez, çatlatma iğnesinden sonra inanılmaz şekilde kasık ağrım oldu bugün iğneden sonra 10. günüm ve sabah kahverengi lekelenme gördüm reglime henüz 5 gün var. Sizden ricam bu lekelenme gebelik belirtisi olabilir mi umutlanmak istemiyorum ama bir yandanda aklım sürekli orada :KK43: bana yardımcı olabilir misiniz ? Çatlatma iğnesi kullanarak hamile kalan arkadaşlar varsa bana cevap verebilir mi..?

Back
X