• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir bahçeci mi? İstanbul şişli memorial mi? İstanbul tüp bebek merkezi mi?

Benim amh 1.8.Ilkinde 12 yumurta vardi 10 toplandi. Hemen 1.5 ay sonra 2. Tedaviye basladik . Bunda ilk kontrolde 6, ikinci kontrolde 7 cikti. Baya dusuk geldi bana ama dr sorun yok her ay ayni sayida olamayabilir dedi.
Benşm de 2.18 hep yüksek yumurta toplandı ama yumurta kalitesiz dendi. 2 kere transfer oldum 3. Gün embriyosu olarak. Bitene de çöp oldu 3. Tedavim 4. Gğn hepsi öldü yolda

Benim amh 1.8.Ilkinde 12 yumurta vardi 10 toplandi. Hemen 1.5 ay sonra 2. Tedaviye basladik . Bunda ilk kontrolde 6, ikinci kontrolde 7 cikti. Baya dusuk geldi bana ama dr sorun yok her ay ayni sayida olamayabilir dedi.
2. Opu teknbaşına kaç TL? Yeniden tedaviparası mı verdin?

Benşm de 2.18 hep yüksek yumurta toplandı ama yumurta kalitesiz dendi. 2 kere transfer oldum 3. Gün embriyosu olarak. Bitene de çöp oldu 3. Tedavim 4. Gğn hepsi öldü yolda
Amh yasina gore gercekten iyi ama iste kalite kismi saibeli oluyor yas ilerleyince ama takviyelerle ciddi olarak arttirilabiliyor bu. Yakin arkadasim 0.01 amh ile yumurta kalitesini artirmaya yonelik tedavilerle hamile kaldi ve saglikla dunyaya getirdi.

Tek basina opu degil de yine paket uzerinden hesaplaniyor. Ayni merkezde 2.3. Denenemeler zaten %10 indirimli. Ek olarak bir sey istenmedigi takdirde 2. Deneme fiyati 99.000
Anladım cnm inşallah emeklerimizin karşılığını alacağız bu sefer cnm. 6 aydır spor takviye vitaminler ve diyetin dibine vurduk cnm eşli olarak. Kaliteli olsun diye. İyi hazırlandık ama kısmet artık bazı şeyler hayırlsıı olsun

Back
X