dr. serkan yıldırım

burun estetiğini bilemem de basit bir işlem için kendisine gitme gafletinde bulundum ki aylar geçti hala suratimda izle dolaşıyorum.

adının önünde doç yazdığına aldanmayin. ve uygulama öncesi ve sonrası tamamen farklı davranıyor, memnuniyetinizi umursamiyor.

keske keske daha once bilseydim de onunla ayni binada olan bulent koc beye gitseydim, ona gitmeseydim. çok pismanim. hakkımı ve parami helal etmiyorum.

küçük bir islemde bile hastasını bunca mağdur eden bir hekim burun ameliyatında neler yapar acaba dusunemiyorum bile.

asla tavsiye etmiyorum kendisini. bakın ben de burun estetiği düşünüyorum ve aylardır hekim arayisindayim ama bilsem ki tek hekim serkan bey kalmış ameliyattan vazgecerim yine de ona olmam çünkü hastasını hiçbir şekilde umursamadigini gordum ve yaşadım.

kime gidiyorsaniz gidin, isterseniz pratisyene bile gidin ama serkan yıldırıma gitmeden önce lütfen çok iyi dusunun.

çok şaşırdım bende burun estetiği olacaktım. Serkan Yıldırım'la görüştüm ama bu kötü yorumları görünce korkuyorum.

Serkan bey hakkında sadece bu sayfada olumsuz yorum görüyorum. Aslında genellemeye bakmak lazım diye düşünüyorum. Sonuç itibari ile herkezi ne yazık ki memnun edemezler. 1000 hastasından 2-3 tanesi memnun değilse bu kendisinin kötü bir hekim olduğunu göstermez. Facebook hesabı da var kendisinin orda ki değerlendirmeleri de gözden geçirmek gerekir.
Bende kendisinin hastasıyım. Evet şu bir gerçek ki, diğer hekimler gibi hastasını yağlayıp ballamıyor. Biraz gerçekçi ve bunu hastasına iletmekten çekinmiyor. Ama ben sonuca bakarım derseniz iyi bir hekim olduğunu düşünmekteyim. Bu yüzden ''dünyanın en kötü doktoru'' tarzında yorum yaparken iyi yanlarını da görmezden gelmeyelim. İnsanları doğru bilgilendirelim..

kesinlikle katılıyorum. doktorla yüz yüze konuşmamdan da verdiği güven bu cümleleri doğruluyor.

Doç.Dr Serkan Yıldırım; draesthetic/estetik cerrahi lazer kliniği sahibidir kendisi. 2 yıl önce burnumu estetik yaptı lanet olsun o kapıdan girdiğim güne. Lütfen iyi araştırındoktor çok öenmli ben hala aynalara küsüm;(

hakkında çok iyi yorum yapıp, yaptığı burunlardan da son derece memnun olan hastalar da var :(

Merhaba arkadaşlar,
Benim dudaklarım çok ince oldugu için dolgu yaptırmak istedim. İki kez dolgunun en bilinen markalarıyla dudak dolgusu yaptırmama ragmen 3-4 ay gibi bir surede dolgu eriyip gitti. İlk yapıldıgında harika oldu diyorsun, sonra bir bakıyorsun erimiş gitmiş. Buyuzden kalıcı bir cozum arayisina girdim.

Burada Doç.Dr Serkan Yıldırım'dan bahseden arkadaslar olmuş. Basarılı oldugundan bahsetmişler, permalip(ömür boyu kalıcı dudak dolgusu) yaptıgını ogrendim. Muayenehanesi İstanbul Göztepe'de; arayip randevu aldım.
Gorusmemizde bana permalip hakkında her şeyi tüm ayrıntısıyla anlattı. Çok içme sindi.Çünkü benim için güvenli olması cok onemliydi. Yabancı sitelerde bile permalip in ne kadar güvenilir oldugu ile ilgili makaleler okudum. Gercekten hicbir sakıncası, komplikasyona sebep olan yanı yokmuş.
Serkan Bey ve ekibinin yaklaşımları, profesyonellikleri de bana cok guven verdi. Dudak boyuma gore olcu aldı ve bana uygun olan permalip malzemesi yaklasık iki gun icinde geldi.
İşlem oncesi agrı kesici almamı soylediler ve dudaklarıma uyusturucu iğne yapıldı.20 dk sonra hiçbir acı hissetmiyordum. Yaklasık 40 dakika içinde tüm işlem bitmişti. İşlem sırasında hiçbir sey anlamadım. İşlemden bir-iki saat sonra biraz ağrı başladı, agrı kesici ile o da sorun olmadı. Doktor Bey, morarmanın kişiden kişiye değişecegini soylemişti, ertesi gün oldukca morardı, cunku dudak hassas bolge, ilk basta acaba yaptırmasa mıydım dedim acıkcasi morarmayı gorunce?:) Hirudoid forte sürdüm, morluklara cok iyi geldi. 4 gun içinde morarma çok cok az kaldı, 7 gun içinde dudaklarım tamamen eski haline dondu. İlk yapıldıgında yerken içerken biraz zorluk oluyor ama o da 3-4 gunde geciyor.
Şu an 22 gun gecti, herkes dudaklarımdaki degisikligi fark ediyor, begenmeyen bir kişi bile olmadı, herkes ben de mi yaptrsam diye imreniyor.:) Ben de sonuctan cok cok memnunum.
Ozellikle Doktor Serkan Yıldırım ı onerir miyim? Kesinlikle "evet"! Ekibindeki herkes de cok guler yuzlu ve her turlu detayla buyuk bir samimiyet ve ozveriyle ilgileniyorlar. Bir daha ki sefere de elmacık kemiklerime yine Serkan Bey'e dolgu yaptırmak istiyorum, yaptırdıktan sonra sizinle paylasırım.:)

acaba bu öneriyi burun ameliyatında da tavsiye edebilir misiniz? burun konusunda Serkan Yıldırım'dan çok dert yanan kişilerin yorumlarını okudum. :(

sakın kalıcı düşünmeyin ben mahvoldum yüzüm otobana döndü 2009 da MERSİNDE ÖZAY ERCANA messoestetike gittim saf saf geçici dolgu yaptırdığımı sanarak bana kalıcı dolgu yapmış yanaklarıma yaptırdım gözüme kaydı morarma çökme göz altımda şişme ağlaya ağlaya bebeğimi düşürdüm sonra özay ercanı aradım kendimi tanıtım utanmadan yüzüme kapadı telefonu dr dr gezip yüzümden % 50 sini 15 dikişle çıkartım sakın kalıcı istemeyin helede bioalcamid kesinlikle doktorunu i seçin özay ercan gibi doktorlara gitmeyin sorgulayın doktor diye güvenmeyin para kazanma uğruna mahvetti beni aynaya bakamıyorum.

sakın kalıcı düşünmeyin ben mahvoldum yüzüm otobana döndü 2009 da MERSİNDE ÖZAY ERCANA messoestetike gittim saf saf geçici dolgu yaptırdığımı sanarak bana kalıcı dolgu yapmış yanaklarıma yaptırdım gözüme kaydı morarma çökme göz altımda şişme ağlaya ağlaya bebeğimi düşürdüm sonra özay ercanı aradım kendimi tanıtım utanmadan yüzüme kapadı telefonu dr dr gezip yüzümden % 50 sini 15 dikişle çıkartım sakın kalıcı istemeyin helede bioalcamid kesinlikle doktorunu i seçin özay ercan gibi doktorlara gitmeyin sorgulayın doktor diye güvenmeyin para kazanma uğruna mahvetti beni aynaya bakamıyorum.

ben burun estetiği için sormuştum ama doktor sonuçta yaptığı işlerle tanınıyor. çok haklısın. çok geçmiş olsun tekrar :(

yakut21 aylardır kalıcı dolguyu araştırıyorum nasıl kurtulurum diye nerdeyse imkazsız deyip kaderime küsmüşken zorla hollanda da tedavisini buldum bu kalıcı maddelerin burun,kaş,yanak her nerde olursa olsun kaldırılması inanılmaz zor en kötüsü kalıcı sağlık sorunlarına neden oluyor bu yüzden dr ne derse desin inanmayın hollanda ve amerikeda ünlü doktorlar kendi vücudunuzdaki yağı kullanın diyor benim durumuma kimse düşsün istemem her gün özay ercan denilen bu adi herifin bana neden bu kadar kötü bir şey yaptığını düşünüyorum neden neden her gün mezoestetik denilenilen yere gitmediğimi düşünüyorum kendimi yedim bitirdim kimse benim yaptığım hatayı yapmasın ben sorgulamadım bakmadım bu yüzden hatalıyım sakın! kalıcı dolgulardan uzak durun ölüme kadar gidiyor olay

Kesinlikle ama kesinlikle Serkan Yıldırıma gitmeyin. Ben burun dolgusu yaptırdım kendisine ölümden ve kör kalmaktan döndüm. Fotoğraflarım da var. İsteyenlere yollayabilirim. Özellikle bunları yazmak için üye oldum gruba. Çünkü burdaki yorumları okuyup gitmiştim kendisine. benim düştüğüm hataya düşmeyin. Hakkında çoğunlukla iyi şeyler var demiş biri ama siz olumsuzları ve neden mennun kalmadıklarını dinleyin bence. Çünkü bir komplikasyonla karşılaşma olasılığı tamam düşüktür belki ama önemli olan böyle bir durumda doktorun ne yaptığıdır. Doktorun güvenirliğini ve kalitesini bu belirler. 10 kişiye yapar birinde sorun çıkar belki ama o sorun çıktığında ne yaptığına bakın. Ben o olumsuz durumu yaşayanlardan biriyim. Sonrasında kesinlikle bir müdahalede bulunmayıp işlemin parasını isteyip başından savdı beni. ağlayarak çıktım ofisinden. yüzüm gözüm şişlikler ve kabarcıklarla gezdim 2 aya yakın bir süre. yaptığı dolgu gözüme geldi. kör kalmaktan kurtuldum. Gitiiğim doktorlar bu yüzden şanslı olduğumu söylediler. Bu durumu sizler de yaşayabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye etmiyorum kendisini. Uzak durun ve çevrenizde gidenler varsa uyarın.

Back
X