Gebeliğe Hazırlık Dr sibel orçan ve vajinusmus

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Betus94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
442
115
103
30
Kizlar 6 aylık evliyim vajinusmus hastasıyım. Fiyatlar Ankarada çok uçuk ve tedavi olmak istiyorum sibel orçanı duydum daha önce giden memnun kalan varmi parmak egzersizi vs veriyormuş
Açıkçası korkuttu beni . Ankarada tavsiyelerinizi bekliyorum..

Ben bunu çekmiş biri olarakdan yazıyorum.İnan gözünde büyüttüğüm gibi birşey değil bilmediğimiz ve yalan yanlış bilgi sebebiyle tamamen bilinç altımızdaki oyunlar ve psikolojik bir rahatsızlık. istersen yardımcı olurum

bende o durundaydim hepsi psikolojik hic bisekilde olmazken simdi her sekilde agrisiz acisiz oluyor dr un bana soyledigi oradan cocuk cikiyor ve 9 10 cm acilma imkani var .. emla krem kullandim uyusma yapti hissiyati azaltti ic kisma kadar olabildigince surdum o sekjlde astim zamanla biraktim kayganlastirici vs bile kullanmiyorum artik yani demem o ki bunu beyninden silebilirsen bu muymus benim korktgum diyeceksin gecmis olsunn

Merhaba,
Çok uzun süre bu hastalıkla mücadele ettim , tek başıma yenemedim. Didem Kurban'a tedavi oldum.
Tedavim de yeni sonlandı. parmak egzersizi olmadan tedavi ediyor. kesinlikle ağrı acı hissetmiyorsun. Hoca ile görüşmeni tavsiye ederim.

Evet ismini duydum gülsüm soyturk ve didem hanımın. Yanlız fiyatlar oldukça yüksek. Dr sibel orcan var şimdi ama tedavi olan varmi daha önce bilmiyorum fiyati çok uygundu kararsız kaldim

Evet ismini duydum gülsüm soyturk ve didem hanımın. Yanlız fiyatlar oldukça yüksek. Dr sibel orcan var şimdi ama tedavi olan varmi daha önce bilmiyorum fiyati çok uygundu kararsız kaldim
Ben Didem Hanım'ı da Ümmügülsüm Soytürk'ü de araştırmıştım, hatta çok daha fazlasını araştırdım ama otel olayı da masraf olacağı için online vajinimus tedavine karar verdim. Ümmügülsüm Soytürk ile tedavi oldum. Ama Sibel Hanım'ı hiç görmemiştim. Fiyatalar dediğiniz gibi ama yine de otel yol masrafı olmadan evimden halletmiş oldum. Ben çok video izledim DR SOYTÜRK Youtube kanalından Ümmügülsüm Soytürk için, çok fazla videosu vardı, hepsi yalan olamaz dedim. İyi ki de demişim. Ben onu öneririm ama maiyetini düşünmeniz lazım. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…