Dr. Süleyman Taş 'a kepçe kulak estetiği olan var mı

Sweetheart61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2016
18
3
86
33
Merhaba arkadaşlar Medikalpark Gaziosmanpaşa da Dr. Süleyman Taş'a kepçe kulak estetiği olan var mı varsa yorumladını yazabilir mi

Hanımefendi bilmiyorum psikolojinizi etkiledi mi bu durum ama oldukça zor bir ameliyat olduğunu okumuştum bir sitede yani sonrası aslında memnun kalmayan bir sürü insan var bence yaptırmayın acı çekmeyin farklılık işte güzel bence

Hanımefendi bilmiyorum psikolojinizi etkiledi mi bu durum ama oldukça zor bir ameliyat olduğunu okumuştum bir sitede yani sonrası aslında memnun kalmayan bir sürü insan var bence yaptırmayın acı çekmeyin farklılık işte güzel bence
Evet psikolojimi çok etkiledi o yuzden araştırıyorum bende korkuyorum aslında istemiyorum ameliyat olmak kepçe gibi de değil kulaklarım sadece görüntüsü beni rahatsız ediyor

Yani dikişler sürekli kalıyor diye biliyorum ve zamanla atıyormuş.Aslında tek kulakta sıkıntı varsa diğerine uydurmak da sorun olyormuş.Çok yapışık olursa diğerine göre daha estetiği bozan bir görüntü.tabi siz bilirsiniz.İyi bir estetik cerrahsa kendinizi emanet edin

Yani dikişler sürekli kalıyor diye biliyorum ve zamanla atıyormuş.Aslında tek kulakta sıkıntı varsa diğerine uydurmak da sorun olyormuş.Çok yapışık olursa diğerine göre daha estetiği bozan bir görüntü.tabi siz bilirsiniz.İyi bir estetik cerrahsa kendinizi emanet edin
Burda yorum yazan hastaların resimlerini de gördüm aslında benim kulaklar öyle de değil ama psikolojımı o kadar etkiledi ki elimde değil. Dikişler açılıyormuş zamanla ve çekilen ağrılar da cabası . Ameliyat yaptırmasam da kulaklarımı ömür boyu nasıl saklamaya devam edeceğimi bende bilmiyorum bıktım bu düşüncelerden

Back
X