Dr. Suleyman Tas oncesi ve sonrasi burnum

elifaylanc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
2
1
1
31
Senelerdir arastirma icerisindeydim. Netten arastirmakla kalmayip bizzat gidip muayene oldum bi cok doktora. Ama hic bi doktor suleyman beyin verdigi guveni ve samimiyeti vermedi bana. Evet dedim bu doktora gozum kapali kendimi emanet edebilirim. Zaten yaptigi ameliyat ve gosterdigi ilgiyle kanitlamis oldu bunu. Bosa cikarmadi umutlarimi. cok mutluyum.
3.webp
2.webp
1.webp
4.webp
5.webp

Bende merak ettim her buruna gore ucret degisiyodur muhakkak ama ortalama foyati tahmin etmek adina ne kadar oldunuz ve nerde
Cok guzel olmus gecmis olsun

Başarılı bir doktor olduğunu düşünüyorum bende
Çok güzel görünüyor geçmiş olsun

Bende merak ettim her buruna gore ucret degisiyodur muhakkak ama ortalama foyati tahmin etmek adina ne kadar oldunuz ve nerde
Cok guzel olmus gecmis olsun
Dr. Suleyman beyin sitesinden hastanesini ve diger bilgileri ogrenebilirsiniz. Gaziosmanpasa medicalpark hastanesinde suan. Ben 8bin tl ye ameliyat oldum ve genelde bu civarda fiyatlar tesekkut ederim.

Senelerdir arastirma icerisindeydim. Netten arastirmakla kalmayip bizzat gidip muayene oldum bi cok doktora. Ama hic bi doktor suleyman beyin verdigi guveni ve samimiyeti vermedi bana. Evet dedim bu doktora gozum kapali kendimi emanet edebilirim. Zaten yaptigi ameliyat ve gosterdigi ilgiyle kanitlamis oldu bunu. Bosa cikarmadi umutlarimi. cok mutluyum.Eki Görüntüle 1891394 Eki Görüntüle 1891395 Eki Görüntüle 1891396 Eki Görüntüle 1891397 Eki Görüntüle 1891393
Mrb suleyman beye ne zaman oldunuz rica etsem bana ameliyat asamasini anlatirmisiniz??ilk ameliyata girmeden sakinlestirici fln yaptilarmi

Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama acaip reklam kokuyor. Bu doktorun sayfasını gezerken fark ettim ki resmen reklam yapan bir sürü yeni hesap var.
Öncelikle şunu söyleyeyim resimdeki kadın sadece burun ameliyatı olmamış. Çenesinde de farklılık var ya da photoshop yapılmış.
Bu tarz sahte reklamların doktorun adını karaladığını düşünüyorum, o yüzden doktorların böyle sahte reklamlar yapmaması gerektiğini, biraz etik, dürüst, gerçekçi olmaları gerektiğini düşünüyorum.

Kızlar ben de cuma ameliyat oldum süleyman beye reklam yapıldıgını düşünmüyorum. Hatta yapılıyorsa da hakediyordur. Benim burnuma değil sadece yüzümdeki asimetriyi gidermek aza indirgemek için 4 bucuk saatlik bir amekiyat yaptı ağız içinden kılırdak yerleştirdi eşit dursun simetrik olsun diye zaten sonuçları gördüğümde memnun kalırsam ki şuan bile sinyallerini veriyor tüm sürecimi yazacağım. Özellikle benim gibi hastalara umut olurum❤️

Canım şuan bandajlarım var cunartesi çıkacak ameliyat videom var özelden yollayabilirin Hatta instagram profilinde de storyde var ☺️

Kızlar ben de cuma ameliyat oldum süleyman beye reklam yapıldıgını düşünmüyorum. Hatta yapılıyorsa da hakediyordur. Benim burnuma değil sadece yüzümdeki asimetriyi gidermek aza indirgemek için 4 bucuk saatlik bir amekiyat yaptı ağız içinden kılırdak yerleştirdi eşit dursun simetrik olsun diye zaten sonuçları gördüğümde memnun kalırsam ki şuan bile sinyallerini veriyor tüm sürecimi yazacağım. Özellikle benim gibi hastalara umut olurum❤️
Merhaba bende cok beğeniyorum suleyman beyi tabi fiyatida onemli benim icin ne kadara oldunuz acaba???

Merhaba,ben Yeni ameliyat oldum 3 ay oldu.Yalniz burnumdan memnun degilim siz yeni olmussunuz ne kadara yaptirdiniz Süleyman beye? Gerci revizyon fiyatlari daha yüksek oluyor ama yine de merak ettim yazarsaniz sevinirim

Merhaba,ben Yeni ameliyat oldum 3 ay oldu.Yalniz burnumdan memnun degilim siz yeni olmussunuz ne kadara yaptirdiniz Süleyman beye? Gerci revizyon fiyatlari daha yüksek oluyor ama yine de merak ettim yazarsaniz sevinirim
Öncelikle bir yıl dolmasını beklemelisiniz doktorlar kabul etmez hastaları.

Süleyman taşa mı oldunuz.doktora söylediniz mı memnun olmadığınızı doktor ne söyledi bu duruma

Ben Almanyada Ameliyat oldum doktorum Kbb doktoru aile dostumuz memnun olmazsam tekrar yapacagini söyledi ama burada durum biraz farkli ilerliyor,alciyi mesela kendi yapmisti burnuma yani atel falan kullanmadi.2 hafta suratimin yarisi alcili ve bandajliydi.2 hafta sonra bant yapti bu da 2 hafta kaldi burnumda anlayacaginz 1 ay hayattan koptum,psikolojim cok kötüydü yeni yeni toparlaniyorum.Tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum ve de artik malesef güvenim kalmadi onun icin bu sefer türkiye de ameliyat olmayi düsünüyorum.size gecmis olsun nasil durumunuz?

Ben Almanyada Ameliyat oldum doktorum Kbb doktoru aile dostumuz memnun olmazsam tekrar yapacagini söyledi ama burada durum biraz farkli ilerliyor,alciyi mesela kendi yapmisti burnuma yani atel falan kullanmadi.2 hafta suratimin yarisi alcili ve bandajliydi.2 hafta sonra bant yapti bu da 2 hafta kaldi burnumda anlayacaginz 1 ay hayattan koptum,psikolojim cok kötüydü yeni yeni toparlaniyorum.Tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum ve de artik malesef güvenim kalmadi onun icin bu sefer türkiye de ameliyat olmayi düsünüyorum.size gecmis olsun nasil durumunuz?
1 ay gerçekten uzun bir süre.bende 1 hafta alçı 1 hafta da sadece bant vardı toplamda 2 haftada alınıyor herşey.turkiyede çok başarılı doktorlar var ama revizyon zor her doktor yapamıyor

Back
X