Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cevabın için. Sonra hangi doktora gittiniz? İki yakınım Süleyman bey e gidip hamile kaldılar. Hatta bir çok kişi gönderdim onlarda hamile kaldılar dediler. O nedenle bir d Süleyman beye gideyim dedim. Peki tüp bebeği hangi hastanede yapıyor?Merhaba ben yaptirmistim. En sona 4 embriyom kalmisti. Once taze 2 kondu negatif, sonra dondurulmus 2 kondu yine negatif malesef.
Biz basariyi bulmadik o sebeple doktorumuzu degistirdik
Ay hadi hayırlısı olsun arkadaşım. Nasıl bir dr? İlk denemeniz mi sizin ?Benim doktorum da Süleyman bey . Transferim gerçekleşti . Yarın test günüm :)
İnşallah tutunmuştur arkadaşım. Peki sen tavsiye üzerine mi gittin Süleyman beye?İnsanı rahatlatan kendisi de rahat olan bir doktor . Genelde ben ne sorsam ‘bir şey olmaz ‘ diye cevap veriyor :) ilk denemem benim . Yarın da test günüm her şey yarın belli olacak :)
Süleyman bey çok rahat bi adam düşük olsa da ne olcak 2. Yi denersiniz diyen biri benim tedavim de olumsuz. Oldu ' bu işler böyle' dedi yani kesn tutucak diye bişey yok yada kesin tedavi değil tüp bebek ama bizde zengin değiliz 9-10 bin her seferinde veremeyiz ki. Bu rahatlığı, olumlu şeyler söyleyim olucak merak etme bidahakine diyim de morali düzelsin diyen bi tip değil. Kaba konuşuyor ama işini muhteşem yapar o ayrı. Ama çok kabadır. Emre bakırcıoğlu ise tam duygusal tam bir melek hemde işinde muhteşem, allah ondan razı olsun.Çok bilgili hoş bir adam lakin bana bizde hiç sorun yok genetikte dahil ilkinde hamile kalmasan 2.3.de kesin kalırsın diyince bi irite olmuştum. Birde hadi dedi öngörüsme sırasında direk muayene etti ki bana fikrimi bile sormayinca tercih etmedim.erkek sorunlu iseniz emre beyle çalışıyor o bu işte en iisidir.
Ayni fikirdeyiz ben tercihimi bahceciden yana kullandım hastalarına ve isteyen herkese Allah anneliği nasip etsinSüleyman bey çok rahat bi adam düşük olsa da ne olcak 2. Yi denersiniz diyen biri benim tedavim de olumsuz. Oldu ' bu işler böyle' dedi yani kesn tutucak diye bişey yok yada kesin tedavi değil tüp bebek ama bizde zengin değiliz 9-10 bin her seferinde veremeyiz ki. Bu rahatlığı, olumlu şeyler söyleyim olucak merak etme bidahakine diyim de morali düzelsin diyen bi tip değil. Kaba konuşuyor ama işini muhteşem yapar o ayrı. Ama çok kabadır. Emre bakırcıoğlu ise tam duygusal tam bir melek hemde işinde muhteşem, allah ondan razı olsun.