- 19 Temmuz 2018
- 139
- 24
- 48
- 44
- Konu Sahibi izmirim-35
-
M maggielee iyiki ona olmamisim kardesimde ona olmustu o yüzden bende ona olmayi düsünüyordum ama kardesimde memnun kalmadi tekrar gaziantepte baska dr buldu orada da oldu ben 1 ay oldu ameliyat olali ekol hastanesinde Can Ercan muhtesem bir dr gerek ilgisiyle gerek tecrübesiyle mükemmel bi is cikardi cok memnun kaldim hatta 1 ay icinde 2-3kez arayip sordular mwmnuniyeti sikayetimi vs.. kesinlikle para icin degil iyi bi is cikarmak icin yapiyor ameliyatlari
Ins hersey istediginiz gibi olur görüstükten sonra bildirirseniz sevinirim kesinlikle dogal burun yapiyor kavisliyi hasta isterse yapiyor mutlaka bi görüsün derim insallah isteklerikize cevap bulursunuz ne zaman gitmeyi düsünüyosunuzBen tavsiyeniz üzerine
Ben tavsiyeniz üzerine Can Bey'e bir görünmek istiyorum, çok sevindim sizin memnun kaldığınıza umarım bana da yardımcı olabilir:)
Dediğim gibi iki kötü tecrübe yaşaıdm, ikisinde de doktorların tek derdi paraydı İnşallah Can Bey iyi çıkar:)
Selam arkadaslar dr Tamer beye burun ameliyati olan varmi aranizda ya da yakin cevrenizde kendisine yapilan 1 yorum disinda herkes cok memnun ben 2 sene önce muayeneye gittigimde 3-3.5 arasi yaparim demisti estetigi suan kac olmus olabilir bilenler yazabilir mi
Ben ona olmaktan vazgectim zaten kardesimde ona olmustu ve pismandi ben Ekolde Can Ercan a oldum coook memnunum harika yapti hic bi sikayetim yok 1.5 ay oldu olaliMrb. Yazınızı yeni gördüm. Ben tamer Kanoğlu na 2018 yılı içinde burun estetiği oldum. VEE ÇOOkk Pışmanım. Şiddetle tsvsiye etmiyorum. Eminim dsha çok paea ödeyenlere daha cok özeniyordur. Burnum ilk açıldığı andan itibaren eğriydi ve hâlâ eğri. Yspılan her şey boşa gitti bence. En iyisi varken ssnki bu kadarı yeter mükemmele gerek yok der gibi bi burun ysptı. O kadar şu tarz olsun bana bu gider isteklerine rağmen karambole bi estetik. Maalesef hiç sltın oran daha belirgin daha zarif bir estetik snlayışı yok. Hemen hızlıca yapayım gitsin hesabı. Asimetrisi sorunu eğrilik düşüklük. Lütfen ne gidin ne de tavsiye edin. İzmirde birçok süper aynı fiyatlı doktor var. Biraz fazla verin ama pişmanlık yaşamayın. Revizyon istedim çözüm istedim hep geçiştirme yanıtlar. Takıntılısın söylemleri. Buca tıp merkezinden veya Tamer Kanoğlundan uzak durun
Merhaba can beyi ben de düşünüyorum fotoğraf gönderebilir misiniz burnunuzunBen ona olmaktan vazgectim zaten kardesimde ona olmustu ve pismandi ben Ekolde Can Ercan a oldum coook memnunum harika yapti hic bi sikayetim yok 1.5 ay oldu olali
Mrb. Can ercan i araştırıyorum ben de. Simdi nasıl acaba. Epey olmus siz ameliyat olalı. Nasıl bir işlem yapıldı. Yani eğri miydi kemerli miydi? Ve bir süre sonra burunda düşme oluyor. Sizde böyle bir şey olmamıştır umarimBen ona olmaktan vazgectim zaten kardesimde ona olmustu ve pismandi ben Ekolde Can Ercan a oldum coook memnunum harika yapti hic bi sikayetim yok 1.5 ay oldu olali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?