Dr Tamer Kanoğlu Buca Tıp Merkezi

izmirim-35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2018
139
24
48
43
Selam arkadaslar dr Tamer beye burun ameliyati olan varmi aranizda ya da yakin cevrenizde kendisine yapilan 1 yorum disinda herkes cok memnun ben 2 sene önce muayeneye gittigimde 3-3.5 arasi yaparim demisti estetigi suan kac olmus olabilir bilenler yazabilir mi

Ben 2010 yılında Buca tıp'ta kendisine ameliyat oldum ve hayatımın kabusu başladı. Aslında sadece içeriden kemik laınacaktı nefes problemi nedeniyle. AYnı ameliyatı kardeşim de olmuştu o yüzden direk bu doktora gittik bende aynı sorun olunca. Tamer Kanoğlu, burun ucumdaki düşüklüğe işaret edip onu da düzeltebileceğini söyledi. Hatta o zaman seninki tam estetik değil, septoplasti adı altında kapalı halledeceğim demiş ve çok iyi hatırlıyorum 600 tl istemişti ki o dönem 600 tl şimdinin 2000-3000 tlsi gibi bir şeydi. Çünkü babamın bankadan para çektiğini hatırlıyorum parayoı ödeyebilmek için.

Neyse, sadece ucunu hafif kaldıracağım iz kalmayacak kapalı olacak dedi MA burnumun ucunu resmen domuz burnu yaptığı gibi açık ameliyat etmiş ve dkiş ipi çıkarılırken de et yapışmış. Düşünün ben o hâlde kaç sene yaşamak zorunda kaldım. Kendisine başvurudğumda ikinci kez beni yine ameliyata aldı, çok kısa sürdü lokal anestezi. hallettik süper oldu diye geçiştirdi ama hiç bir şey değişmemişti.

Yaklaşık dört sene sonra başka bir odktora gitttim bu sefer direk estetik doktoruna. O da kaburgadan kıkırdak almamak için kemiğimi törpülemiş, deliklerimi küçültmüş vs. Eski burnum gitti anlayacağınız. Hâlâ alışamadım ve resim falan çektiremiyorum asla. Neden böyle bir şey yaşadım diye ağlayıp duruyorum neredeyse on senem böyle geçti bunlar yüzündne.

AMa Tamer Kanoğlu'Nu asla affetmiyorum, çünkü onun yüüznden oldu hepsi. Zaten ameliyat bitip senden paranı alınca suratına bakmıyor, hele bir şikayetin varsa benle ilgili değil deyip geçiştiriyor. Hayatımda gördüğüm en yalancı insan.

Tabi zengin hastalara çok ince eleyip sıkı dokuyor. Bugün sadece internetteki yorumlara bakıp ameliyat olmak isteseydim, sırf olumlu yorumlar yüzündne yine inanıp onda karar kılabilirdim.

Bu olay bütün odktorlar için geçerli. Hepsi çok iiyi reklam yapıyor, her tarafta olummlu yorumlar yazmaları için bir ekip kurmuşlar. Gerçeği ancak ameliyattan sonra anlıyorsunuz.

Türkiye'de estetik tamamen PARA TUZAĞI! Arkadaşalr, o yüzden Allah vergisi yüzünüzü bu doktor müsvettelerine bozdurmayın. Bırakın çirkin kalsın. Bu psikolojiyle yaşamaktan bin kat iyidir. Kaldı ki çoğu insnaın ben de dahil öyle çok sorunlu bir burnu falan yok. Pireyi deve yapıp bu aptal ameliyatı olmaya değmez çok büüyk ve sağlık problemi olmadığı sürece yaptırmayın!

Sinirden imla hatası yapıyorum kusurabakmayın:)

M maggielee iyiki ona olmamisim kardesimde ona olmustu o yüzden bende ona olmayi düsünüyordum ama kardesimde memnun kalmadi tekrar gaziantepte baska dr buldu orada da oldu ben 1 ay oldu ameliyat olali ekol hastanesinde Can Ercan muhtesem bir dr gerek ilgisiyle gerek tecrübesiyle mükemmel bi is cikardi cok memnun kaldim hatta 1 ay icinde 2-3kez arayip sordular mwmnuniyeti sikayetimi vs.. kesinlikle para icin degil iyi bi is cikarmak icin yapiyor ameliyatlari

Ben tavsiyeniz üzerine
M maggielee iyiki ona olmamisim kardesimde ona olmustu o yüzden bende ona olmayi düsünüyordum ama kardesimde memnun kalmadi tekrar gaziantepte baska dr buldu orada da oldu ben 1 ay oldu ameliyat olali ekol hastanesinde Can Ercan muhtesem bir dr gerek ilgisiyle gerek tecrübesiyle mükemmel bi is cikardi cok memnun kaldim hatta 1 ay icinde 2-3kez arayip sordular mwmnuniyeti sikayetimi vs.. kesinlikle para icin degil iyi bi is cikarmak icin yapiyor ameliyatlari

Ben tavsiyeniz üzerine Can Bey'e bir görünmek istiyorum, çok sevindim sizin memnun kaldığınıza umarım bana da yardımcı olabilir:)

Dediğim gibi iki kötü tecrübe yaşaıdm, ikisinde de doktorların tek derdi paraydı İnşallah Can Bey iyi çıkar:)

Bu arada instagram resimleri çok güzel gerçekten, anladığım kadarıyla hasta istemedikçe farklı bir şekil vermiyor. Ama bazı hastalar özel olarak kavis vs. isteyince yapmış herhalde.

Ben öyle bir şey istemiyorum, sadece eski hâline benzesin:) Düz bir burun yani. Bakalım bir soracağım revizyon yapıyor mu, ilgilenenler için yazaırm haber alınca:)

Ben tavsiyeniz üzerine

Ben tavsiyeniz üzerine Can Bey'e bir görünmek istiyorum, çok sevindim sizin memnun kaldığınıza umarım bana da yardımcı olabilir:)

Dediğim gibi iki kötü tecrübe yaşaıdm, ikisinde de doktorların tek derdi paraydı İnşallah Can Bey iyi çıkar:)
Ins hersey istediginiz gibi olur görüstükten sonra bildirirseniz sevinirim kesinlikle dogal burun yapiyor kavisliyi hasta isterse yapiyor mutlaka bi görüsün derim insallah isteklerikize cevap bulursunuz ne zaman gitmeyi düsünüyosunuz

Mrb. Yazınızı yeni gördüm. Ben tamer Kanoğlu na 2018 yılı içinde burun estetiği oldum. VEE ÇOOkk Pışmanım. Şiddetle tsvsiye etmiyorum. Eminim dsha çok paea ödeyenlere daha cok özeniyordur. Burnum ilk açıldığı andan itibaren eğriydi ve hâlâ eğri. Yspılan her şey boşa gitti bence. En iyisi varken ssnki bu kadarı yeter mükemmele gerek yok der gibi bi burun ysptı. O kadar şu tarz olsun bana bu gider isteklerine rağmen karambole bi estetik. Maalesef hiç sltın oran daha belirgin daha zarif bir estetik snlayışı yok. Hemen hızlıca yapayım gitsin hesabı. Asimetrisi sorunu eğrilik düşüklük. Lütfen ne gidin ne de tavsiye edin. İzmirde birçok süper aynı fiyatlı doktor var. Biraz fazla verin ama pişmanlık yaşamayın. Revizyon istedim çözüm istedim hep geçiştirme yanıtlar. Takıntılısın söylemleri. Buca tıp merkezinden veya Tamer Kanoğlundan uzak durun

Mrb. Yazınızı yeni gördüm. Ben tamer Kanoğlu na 2018 yılı içinde burun estetiği oldum. VEE ÇOOkk Pışmanım. Şiddetle tsvsiye etmiyorum. Eminim dsha çok paea ödeyenlere daha cok özeniyordur. Burnum ilk açıldığı andan itibaren eğriydi ve hâlâ eğri. Yspılan her şey boşa gitti bence. En iyisi varken ssnki bu kadarı yeter mükemmele gerek yok der gibi bi burun ysptı. O kadar şu tarz olsun bana bu gider isteklerine rağmen karambole bi estetik. Maalesef hiç sltın oran daha belirgin daha zarif bir estetik snlayışı yok. Hemen hızlıca yapayım gitsin hesabı. Asimetrisi sorunu eğrilik düşüklük. Lütfen ne gidin ne de tavsiye edin. İzmirde birçok süper aynı fiyatlı doktor var. Biraz fazla verin ama pişmanlık yaşamayın. Revizyon istedim çözüm istedim hep geçiştirme yanıtlar. Takıntılısın söylemleri. Buca tıp merkezinden veya Tamer Kanoğlundan uzak durun
Ben ona olmaktan vazgectim zaten kardesimde ona olmustu ve pismandi ben Ekolde Can Ercan a oldum coook memnunum harika yapti hic bi sikayetim yok 1.5 ay oldu olali

Ben ona olmaktan vazgectim zaten kardesimde ona olmustu ve pismandi ben Ekolde Can Ercan a oldum coook memnunum harika yapti hic bi sikayetim yok 1.5 ay oldu olali
Mrb. Can ercan i araştırıyorum ben de. Simdi nasıl acaba. Epey olmus siz ameliyat olalı. Nasıl bir işlem yapıldı. Yani eğri miydi kemerli miydi? Ve bir süre sonra burunda düşme oluyor. Sizde böyle bir şey olmamıştır umarim

Back
X