dr TAMER SEYHAN ADANA hASta yorumları

crayz1616

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
77
0
26
35
tamer seyhana amelıyat olanlar yorum beklıorum ıkı doktor arasında kaldım.tamer seyhana amelıyat olan kımsye rastlamadım???

Merhaba sanırım ameliyat oldun ersal beye. Bende tamer beye ameliyat olmayı düşünüyorum hiç duyum aldinmi
Sarikurdela ben ameliyat olmadim henuz adanadayim tatil oldundan gorusmek istiorum sen oldunmu bi arkafasim 5 6 yil.Once tamer beye olmus istersen ozelden foto yollarim

Sarikurdela ben ameliyat olmadim henuz adanadayim tatil oldundan gorusmek istiorum sen oldunmu bi arkafasim 5 6 yil.Once tamer beye olmus istersen ozelden foto yollarim
Merhabalar ben tamer beye dha yeni ameliyat oldum uc hafta filan oluyor, burnumla ilgili ilerleyen donemlerde nasıl olur merak ediyorum biraz bilgi verebilir misiniz arkadasınuz uzerinden ve fotograflı, cok tesekkurler
#Repost @kisacikfilm with @repostapp
・・・
Baharin kizidir Amelie #amelie #kisacikfilm #frenchmovie
bşlşr misiniz

Merhabalar ben tamer beye dha yeni ameliyat oldum uc hafta filan oluyor, burnumla ilgili ilerleyen donemlerde nasıl olur merak ediyorum biraz bilgi verebilir misiniz arkadasınuz uzerinden ve fotograflı, cok tesekkurler
・・・
bşlşr misiniz
・・・
bşlşr misiniz
Yollayabilirim tabi bu arada sende genel dirumundan bahsedersin zamn gectikce arkadasim cok memnun burnundan bende cok begeniorum mail adresi verirsen yollayabilirim fotolarini

merhabalar. hastanede mi ameliyat oldunuz. ücret kısmını da açıklayabilir misiniz. sanırım hastanede ücretsiz ameliyat olabilmek için rapor çıkması gerekiyor.sizin ki nasıl oldu vs...

Yollayabilirim tabi bu arada sende genel dirumundan bahsedersin zamn gectikce arkadasim cok memnun burnundan bende cok begeniorum mail adresi verirsen yollayabilirim fotolarini
kız kardeşim burun op. düşünüyor,tamer beyi tavsiye ediyor musunuz. fotoları görebilmemiz mümkünmü.

kız kardeşim burun op. düşünüyor,tamer beyi tavsiye ediyor musunuz. fotoları görebilmemiz mümkünmü.
Ben olmadım bi arkadasim yillar once olmus ama burda yeni olan bi arkadas vardı ondan foto bekliorum bende o arkadasimin fotolari var yarin yollarim

・・・
bşlşr misiniz
merhaba Tamer beye nasıl randevu alacağız,kız kardeşim burun operasyonu düşünüyor. siz olmuşşsunuz, istediğiniz gibi oldu mu tavsiye ediyor musunuz, burun fotolarınızı varsa öncesi ve sonrası olarak görebilir miyim rica etsem

Merhaba benim gögüslerim 2. çocuktan sonra bayağı bozulmuştu. Tamer beye gögüslerimi ve dudaklarıma dolgu yaptırdım gerçekten harika bir doktor tavsiye ederim. Arkadaşım burnunu yaptırmıştı. Çok memnun kaldığı için bana önerdi. bende tereddütlüydüm Tamer beyle tanıştıktan sonra ameliyat olanların resimlerini gördükten sonra içim rahat karar verdim içiniz rahat olsun muhteşem bir doktor.

Merhabalar Tamer hocama kendi yağ dokumdan basen yağlarımı aldırdım ve aldırdığım yağlarım ile göğüsümü büyütme işleminde kullandılar.Bu işlem sonrası istediğim fiziğe kavuştum hem zayıfladım hemde memnun olmadığım küçük göğüslerden kurtuldum üstelik bu geçirdiğim işlem kendi yağ dokumdan olduğu için herhangi bir yan etkisi olmadı. Herkeze tavsiye ederim.Tamer hocam gerçekten alanında çok başarılı bir doktor kendisine tekrar teşekkür ederim.

Buz lazerde harikalar yaratıyorlar muhteşem bir cihazla kıla tüye istediğin bölgede son veriyorlar ilk seansta yüzde 60 veda ettim. düşünenler için adana da TS CLINIC epilasyonda son noktayı koyuyorlar. Ben denedim ilk seansta muhteşem bir sonuç aldım ve 6 seansda kesin bitiyor.

Back
X