Dr Tansel kaplancan

• Konu Sahibi Konu Sahibi vusl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vusl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
122
88
103
35
İçel Mersin
Arkadaşlar Dr Tansel kaplancan hakkında bilgisi olan varmı eşim azosperm gidip çare bulan varmı yada İstanbul'da hangi doktoru onerirsiniz

Arkadaşlar Dr Tansel kaplancan hakkında bilgisi olan varmı eşim azosperm gidip çare bulan varmı yada İstanbul'da hangi doktoru onerirsiniz
Merhaba ben Tansel kaplancanla ön görüşme yapmıştım. Eşimin testlerini atmıştım hemen aramıştı konuşmuştuk çok ilgiliydi. Ancak eşimin içine Bülent Erol daha fazla sinince oraya gittik. Çok şükür olumlu sonuç aldık şu an 35 haftalık hamileyim

Merhaba , tüp bebekle mi hamile kaldınız? Bizde Bülent hocaya gittik. 9 embriyomuz var. 2 transfer oldu. İkiside başarısız. Bu yüzden artık umudunuz kesildi. Fitoterapi yapan bir yerle eşim görüşmüş. Onlar sağlıklı spermle embriyo olurturmuyorlar şeklinde yorum yapmış. Fakat embriyomuz 5aa ve 4 ba di

Merhaba evet tub bebekle hamile kaldım ve doğurdum çok şükür. Bahçecide tedavi gördük 3 tane 5. Gün embriyomuz vardı 4bb ile hamile kaldım

Merhaba evet tub bebekle hamile kaldım ve doğurdum çok şükür. Bahçecide tedavi gördük 3 tane 5. Gün embriyomuz vardı 4bb ile hamile kaldım
Sizin doktorunuz kimdi. Yani benim başarısız olduğu için artık korkuyorum. Bende herhangi bir problem yok. Artık bu sefer tutundurmak için rahim çizme denicez dediler. Ama bakıyorum o da bir şans

Sizin doktorunuz kimdi. Yani benim başarısız olduğu için artık korkuyorum. Bende herhangi bir problem yok. Artık bu sefer tutundurmak için rahim çizme denicez dediler. Ama bakıyorum o da bir şans
Benim doktorum Özkan özdamardı. Bende de çok şükür problem yoktu. Demek ki sizin spermler kaliteli ki 9 tane embriyo kalmış. Lütfen iyi düşünün iyi olsun. Bizim 23 tane yumurta vardı 17 döllendi 5. Güne sadece 3 tane kaldı. Sebep olarak spermin kalitesiz olması dendi. Olunca bir taneden bile olur. Embriyolariniz olduğu sürece umudunuz hep var olsun. Evet yıpratıcı bir süreç ama sonu güzel olunca çekilen bütün çile unutuluyor

Bizim 24 yumurta 5 güne kadar 23 embriyo geldi ve eleme yapmak durumunda kaldılar. 6 gundende var . Güzel dilekleriniz için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…