Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik düşünüyorum, İstanbul Anadolu Yakasında ( daha çok Pendik ,Kurtköy , Yenişehir ) gebelikle ilgili herşey , gebe kalmamdan ,doğuma kadar gidebileceğim,ilgili tek bir doktor arıyorum. Yardımcı olabilecek kimse varmı ?
merhaba canım bende kurtköyde ki emsey hastanesine başlayacağım o hastane gayet güzel hem ilgileniyorlar da ama dr tavsiye edemeyeceğim çünkü bende araştırıyorum. istersen sende bir bak
Emsey evet güzel görünüyor ama başka bölüm için gittiğimde aşırı tuaftı dr olsun hasta kabul personeli olsun çok yavaş işleyen bi sistemleri var. Ersoy bu konuda gayet iyi Dr. um başka biyere gitmeseydi. Gidince banada bilgi verirsen sevinirim :)
canım hayırlı uğurlu olsun gebeliğin, sanırım bi tek ben kaldım şu an hangi doktora gidiyorsun mumnun musun? gebe kalabilmek için hangi süreçlerden geçtin yardımcı olabilirsen sevinirim.
Sağol canım allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.ben sultanbeyliği ersoy hastanesine gidiyorum suna jülide ersoy dr.um yumurtlama tedavisi ile hamile kaldım benim bir arkadaşımada aşılama yaptı oda hamile kaldı birinin aşılamasıda olmadı yani memnunum dr.umdan en azından sıkıntıyı söylüyor yapılacağı yapıyor oyalayıp vakit kaybettirmiyor gitmek istersen tavsiye ederim birde dr.unainanman lazım ben ona çok inandım