dr tayfun turkaslana ameliyat olan varmiii ???

ya ben de bu doktoru araştırıyorum, ama benim önceliğim göz kapağı. burnumda da eğrilik var, nefes almakta bazen çok zorlanıyorum. göz kapağında iyi olduğunu söylüyorlar, burunla ilgili bir tanıdığıma bahsettiğim tayfun türkaslanı, onun tesadüf bir arkadaşı olmuş bu dr.a. onunla konuşup, görüşüp bana tecrübelerini anlatacak. benim için önemli, yazarım da buraya..

Merhaba arkadaşlar, ben hocamıza 15.07.2013 tarihinde burun ve göğüs ameliyatı oldum.Sonuçlarından çok memnunum. Yaşım muhtemelen sizden fazladır.(40)Burnumda yabancılık çekmeyeceğim yüzüme yakışan bir sonuç istedim.Sağolsun dr bey istediğim gibi yaptı burnumu.Oldukça doğal ve içime sinen bir sonuç aldım.Göğüslerimden de memnunum.Ben çok morarmıştım tek sıkıntım o olmuştu.1 ayı geçmişti morluklarımın tamamen geçmesi.Ama başka hastalarını 3-5 günlükken gördüğümde benim kadar moraran olmamıştı.Hatta aynı gün ameliyat olduğum kişiler bile neredeyse morarmamıştı diyebileceğim düzeydeydi.Belki yaşımla belki de cildimle alakalı bir sonuçtu bu yaşadığım.İlk ayın sonundan itibaren gayet rahat nefes almaya başlamıştım.Hala da iki burun deliğim tamamen açık ve rahat nefes alıyorum.(Genelde nefesle ilgili sıkıntı yaşayan estetik ameliyat olmuş arkadaşlarım vardı, en çok korktuğum şey nefes alamamaktı.)Ameliyattan sonra ağrı olayına gelince göğsümün ağrısından (ilk 2 gün, sonra o da geçti)burnumda hiç ağrı hissetmedim desem yeridir.Sonuç olarak ben memnunum, hocamızı gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.İnşallah sizlerde komplikasyonsuz ve istediğiniz gibi güzel sonuçlar alırsınız.Sevgiler

merhaba,burnunuzun sizi rahatsız etmeyecek şekilde bir görüntüsünü yollar mısınız lütfen.
Bende Tayfun Bey'e ameliyat olmak istiyorum.
Canlı bir sonuç,içimi ferahlatacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…