Dr. Teoman DaL hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kendisine ameliyat olmayip, baska doktora ameliyat oldugum icin pişmanim. Belki duzelince kendisine ameliyat olabilirim. Kesinlikle bir daha muayene olmaya gidecegim. Cooook ilgili, cok kibar ve nazik bir hoca. Herseyi detaylica anlatiyor. Ben arkadas tavsiyesinin ve gazlamasinin kurbani oldum biraz. Kesinlikle aklinizda ameliyat olmak varsa hoca ile gidip bi gorusun derim. Birde Baris Cakir'in Teoman Hoca'nin yapacagi teknige cok zor ve travmatik bir yontem demesi benim icin etkili olmustu ama sanirim benim burnum icin en dogru yol oydu. Hoca cok guzel aciklamisti. Neyse artik olan oldu. Umarim ileride revizyon ile su durumu duzeltebilirim.

ben teoman bey e muayene olmaya gitmiştim. biraz inceleyip film çektirmek için gönderdi, döndüümde filme baktı ve biraz yorum yaptı. ben burnumda çizim için gelmiştim dediğimde o çok uzun bir iştir en az 40 dk ayırmam lazım şimdi ameliyatım var vaktim yok daha sonra yapılsın dedi. ve bu doktora muayene ücreti verdim, ücretini hiç hak etmediğini düşünüyorum madem internet sitesinde reklamını yaptığı şeyleri yapmıyor o zaman para almasın, ben nişantaşındaki muayenesine gitmek için kaç vesait değiştirmiş imkanı kısıtlı olan bir bireyim, oralarda oturan kişiler gibi para saçmıyorum

ertesi hafta gitseydim büyük ihtimal 2. ücret almadan tasarım vs yapardı ama zaten çok uzakta oturuyorum ve doktor da bana güven vermedi, çok ilgisiz geldi ben de tekrar gitmedim. iyiki gitmemişim abdülkadir bey i buldum. teoman bey de fiyat olarak 10.000 i bulur demişti revizyon oldugu için. benzer fiyatı abdülkadir bey e harcarım en azından kadınlar kulübünde 500 sayfa yorum yapılmış , kalitesi ve uzmanlığı kanıtlanmış bir doktora olurum. abdülkadir göksel övdükleri kadar var onun üzerine kbb-estetikçi tanımıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
ben teoman bey e muayene olmaya gitmiştim. biraz inceleyip film çektirmek için gönderdi, döndüümde filme baktı ve biraz yorum yaptı. ben burnumda çizim için gelmiştim dediğimde o çok uzun bir iştir en az 40 dk ayırmam lazım şimdi ameliyatım var vaktim yok daha sonra yapılsın dedi. ve bu doktora muayene ücreti verdim, ücretini hiç hak etmediğini düşünüyorum madem internet sitesinde reklamını yaptığı şeyleri yapmıyor o zaman para almasın, ben nişantaşındaki muayenesine gitmek için kaç vesait değiştirmiş imkanı kısıtlı olan bir bireyim, oralarda oturan kişiler gibi para saçmıyorum

ertesi hafta gitseydim büyük ihtimal 2. ücret almadan tasarım vs yapardı ama zaten çok uzakta oturuyorum ve doktor da bana güven vermedi, çok ilgisiz geldi ben de tekrar gitmedim. iyiki gitmemişim abdülkadir bey i buldum. teoman bey de fiyat olarak 10.000 i bulur demişti revizyon oldugu için. benzer fiyatı abdülkadir bey e harcarım en azından kadınlar kulübünde 500 sayfa yorum yapılmış , kalitesi ve uzmanlığı kanıtlanmış bir doktora olurum. abdülkadir göksel övdükleri kadar var onun üzerine kbb-estetikçi tanımıyorum

Bence sırf kendi açından düşünmüşsün... Teoman Bey bütün gün muayenesinde oturan hasta bekleyen bir doktor değil gün içinde bir dünya ameliyatı oluyor gitmeden önce ne istediğini belirtmen gerekirdi. Çizim kolay iş değil fotoğrafların çekiliyor üzerinde oynama yapılıyor bunu yapabilmesi için röntgen görmesi gerekir sen röntgen çektirirken o vakti harcamışsın zaten röntgenini çektirip gitseydin böyle olmazdı. Teoman bey baştan savma iş yapmayan aldığı parayı kuruşuna kadar hak eden bir doktor. Bir kere muayene olmaya gittiğinizde sizi kulaklarınızdan boğazınızdan muayene etmeye başlıyor. Tutup da burun için gelmiş tek burna baksam yeter demiyor, birşeyi atlamamak için bütüncül çalışıyor.

Bence sırf kendi açından düşünmüşsün... Teoman Bey bütün gün muayenesinde oturan hasta bekleyen bir doktor değil gün içinde bir dünya ameliyatı oluyor gitmeden önce ne istediğini belirtmen gerekirdi. Çizim kolay iş değil fotoğrafların çekiliyor üzerinde oynama yapılıyor bunu yapabilmesi için röntgen görmesi gerekir sen röntgen çektirirken o vakti harcamışsın zaten röntgenini çektirip gitseydin böyle olmazdı. Teoman bey baştan savma iş yapmayan aldığı parayı kuruşuna kadar hak eden bir doktor. Bir kere muayene olmaya gittiğinizde sizi kulaklarınızdan boğazınızdan muayene etmeye başlıyor. Tutup da burun için gelmiş tek burna baksam yeter demiyor, birşeyi atlamamak için bütüncül çalışıyor.

doğru yoğun bi gününe de gelmiş olabilir ama sonuç olarak benimle ilgilenmedi. ben net olarak iletmiştim talebimi, nefes alamıyorum burun problemim var revizyon olmam gerekiyo ama olmuşken esteik olarak da düzelsin çünkü burnum yamuk. internet sitesinde tasarım yaptığını da gördüm bu nedenle geldiğimi söyledim. sonuçta hastayı çekmek için süper bi internet sitesi yapıp çok ilgileneceği izlenimi verip sadece film çekip yollayınca insan hayal kırıklığına uğruyor. eğer muayene ücreti alıp hastaya birşey katmadan göndermek normalde onun yaotığı da normal sonuçta bunu tek o doktor yapmıyor türkiyede birçok doktor yüzünü hastaya gösterme lütfunu sunmak için bir ücret alıyor.

muayene ücreti alıp hastaya birşey katmadan gönderen bir doktor asla değildir kendisi, ameliyatın en ince detayına kadar bile anlatır dediğim gibi çok ayrıntılı muayene eder her türlü sorunuzu da cevaplar siz gelmeden filmi çektirmeliydiniz keşke aradığınızda asistanlarına taleplerinizi iletseydiniz

Kendisine ameliyat olmayip, baska doktora ameliyat oldugum icin pişmanim. Belki duzelince kendisine ameliyat olabilirim. Kesinlikle bir daha muayene olmaya gidecegim. Cooook ilgili, cok kibar ve nazik bir hoca. Herseyi detaylica anlatiyor. Ben arkadas tavsiyesinin ve gazlamasinin kurbani oldum biraz. Kesinlikle aklinizda ameliyat olmak varsa hoca ile gidip bi gorusun derim. Birde Baris Cakir'in Teoman Hoca'nin yapacagi teknige cok zor ve travmatik bir yontem demesi benim icin etkili olmustu ama sanirim benim burnum icin en dogru yol oydu. Hoca cok guzel aciklamisti. Neyse artik olan oldu. Umarim ileride revizyon ile su durumu duzeltebilirim.
Slmlar teoman dal a rwizyon oldun uz mu??

Merhaba , Bir yıl önce deviasyyon ile beraber estetik burun ameliyatı geçirdim . Estetik anlamda berbattı ve nefes sıkıntım vardı . Revizyon için adı bu sitede geçen ünlü bir sürü doktorla görüştüm . Her görüştüğüm kaburga kulak kıkırdaklarından almaktan bahsetti ve acayip fiyatlar verdi . Bir yakınımın tavsiyesi ile Teoman Bey ile görüştüm.
Çok makul önerilerde bulundu . Verdiği fiyat da oldukça uygundu . İnternette kendisi ile ilgili fazla yorum da bulamadığın için tereddüt ettim.Sonunda 10.12.2011 de ameliyatımı Amerikan hastanesinde Teoman Bey'e oldum . Hiç bir yerimden kıkırdak almadan ne söyledi ise yaptı . Özgüveni , dürürtlüğü ve yeteneği tartışılmaz. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Konu başlığı yıllar önce açılmış. Ben de çok memnunum Teoman Hocaya olduğum ameliyattan. 4 ay önce 3.cü burun ameliyatımı yaptı. Hem nefes problemim bitti hem de daha güzel ve doğal bir burnum var. Yıllar önce bir plastik cerraha estetik amaçlı olduğum iki ameliyat sonrası nefes problemim başladı ve giderek arttı, burnun şekli de bozuldu. Yaşın da ilerlemişti. 1 yıl Kbb dr u araştırdım. Çok korkuyordum 3.cü ameliyattan sonra daha da kötü olurum diye. Revizyon ameliyatı önemli. Kadınlar kulübü, google yorumlar, ekşi, şikayet var gibi sitelerde hasta yorumlarını araştırdım çevreme sordum. Ama hiç dr ların sosyal medyasına ve oradaki hasta resimlerine bakmadım. Onlarca Kbb dr unu taradım. Sonunda en doğru dr un o olduğunu anladım.
Benden sinüs tomografisi istedi. Ki bence revizyon yapacak her dr mutlaka istemeli. Sonra o filmi ekrana koyup burnumdaki problemleri saydı ve neler yapacağını. Bu filmi ameliyatta neler yapacağını planlamak için de istiyor. Daha önce gittiğim bir dr a film istemeyecek misiniz diye sormuştum açınca görücem demişti. Öyle şey olur mu yaa.
Teoman Hoca gerekirse kaburgandan kıkırdak alacağım dedi. Yine daha önce gittiğim dr kulağından kıkırdak alıcam demişti. Teoman Beye sordum kulak kıkırdağı olmaz mı diye. Olmaz çok yumuşak burnu taşımaz dedi. İyi ki daha önce gittiğim dr a ameliyat olmamışım. Ameliyatta burun içinden kıkırdaklar bulmuş kaburgamdan almasına gerek kalmadı.
Dr araştırırken olmayı düşündüğünüz dr un bulabilirseniz en az bir hastasına ulaşın. Ben tesadüfen 1 yıl önce ameliyat olmuş bir hastasına ulaştım çok memnundu.
Ameliyattan sonra sık sık kontrole çağırdı hem burun içi kabuklarımı temizledi hem de iyileşme sürecimi yakından takip etti. Bu da çok önemli.
İnsta fenomeni, ameliyatı sonrası hastasına sahip çıkmayan dr ların mağdur ettiği bir sürü hasta yorumları okudum bu sitede.
Teoman Hocam canım dr um ciddi, detaycı, işini layığıyla yapan, hastasına önem veren gerçek bir dr.
İnşallah sizin de yolunuz böyle dr larla kesişir.

Back
X