• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.timur Gürgan

Günaydın

2007 nin haziran ayında 3 tedavimi olmuştum Gürgan klinicte negatifle sonuçlandı
sonucu kliniğe faxladım birkaç saat sonra hemşire aradı durumunuz pazartesi görüşülecek sizi arayacağız dedi 1 sene oldu hala arayacaklar

özloş canım hsg çektirdin mi clinicte? acaba hacettepeye sevk eder mi ki?bilgin var mı canım.
esila bize verilen fiyatlara göre:
muayene + usg:185
spermografi 90
ilk uygulama 4,240 ytl.
anlayacağın 5 000 i gözden çıkarmak lazım.bazı yerlerde fiyat indirimi oluyormuş,daha o aşamaya gelmediğimiz için sormadım.

Günaydın

2007 nin haziran ayında 3 tedavimi olmuştum Gürgan klinicte negatifle sonuçlandı
sonucu kliniğe faxladım birkaç saat sonra hemşire aradı durumunuz pazartesi görüşülecek sizi arayacağız dedi 1 sene oldu hala arayacaklar

canım başına gelene üzüldüm ben daha önce anatolia ya gittim,orada da bana umursamaz davranılmıştı. bilmiyorum neden ama sanırım hemşireler,sekreterlerin yoğunluğu ve merkezlere olan yoğun ilgiden kaynaklı.

şimdi ne yapıyorsun var mı bebiş?

ben yaklaşık 9 aydır timur beyin ciliniğinde tedavi oluyorum evet gerçekten de timur beyle görüşmek çok zor bir kez aşılama ve tüp bebek yaptık ama olmadı...zaten doktor olsaydık kendimize çare bulurduk ne yaptıklarını bilmiyoruz ama gözümüz kapalı onlara güvenrek maddi manevi bütün imkanlarımızı kullanıyoruz sırf bir evlat sahibi olabilmek için ben daha 2 hafta oldu öğreneli bebeklerimin tutmayışını ancak benim durumdakiler beni anlayabilirler ÇOK ZOR bi durum hala giden bebeklerimin için ağlarım her ay bebeğimin olmayışına üzülürdüm ağlardım ama bu seferki çok koydu içimde yara olarak kalacak bakalım daha ne yaralar açılacak içimde ... her neyse timür hocanın cliniğinde herkes ayrı kimi var süper ötesi gıcık ve amatör kişisel davranıyor kim de özel bi yer olmanın hakkını veriyor ben bişey anlamadım onlardan yani orda başladık ordan devam edecez ALLAH BİLİYOR YA HİÇ GİDESİM YOK bitsin artık bu çile rabbim ben ve benim gibi durumda olan herkese yardımcı olsun çok emek veriliyor çünkü...:Saruboceq:

Yüce rabbim hepimizn dileğini kabul eder inşallah, inşallah bebeklerimiz kucağımızda bir yerde karşılaşırızda bunları bir mazi gibi tatlı bir anı gibi anlatırız, benim eşim şu anda teviye pek yanaşmıyor ama ben kendim okuyorum.araştırıyorum, gönlü biraz oldu ama hayırlısı bakalım allah büyük, yüce rabbim inşallah hepimizin kollarını doldurur umarım

BANA BEBEK OLAYINI KAFANDAN AT DİYORLAR UNUT DİYORLAR AMA BEN ONU YAPAMIYORUM UNUTAMIYORUM VAZGEÇEMİYORUM KİMSE ÜZÜLMESİN DİYE KONUŞMAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA BAZEN ÖYLE HAL OLUYOR Kİ İNSAN KUSMAK İSTER YA ÖYLE KONUŞMAK AĞLAMAK ANLATMAK İSTİYORUM O AN HEMEN KAĞIDIMI KALEMİMİ ALIYORUM ELİME BAŞLIYORUM BEBEĞİME YAZMAYI BELKİ ONU OKUYACAK HİÇ KİMSE OLMAYACAK AMA BU BANA İYİ GELİYOR ONA SEVGİYLE KIZIYORUM SİZE TAVSİYEM ALIN BİR KAĞIT KALEM ELİNİZE YAZIN BEBEĞİNİZE BEN İNATLA SABIRLA BEKLEYECEĞİM ONU HER GÜN HER AN BU ARALAR PROF.DR.AHMET MARANKİ'Yİ TAKİP EDİYORUM SİZLERDE BİR BAKIN ARKADAŞLAR UMUT VERİYOR.HER YOL DENENECEK senağlama?

kızlar inşallah kısa zamanda tedaviniz sonuçlanır ve kucağınıza bebişlerinizi alırsınız.Timur beyin kliniği tüp bebek malzemelerinin bir kısmını çalıştığım şirketten alır.Ama onunla görüşmek gerçekten çok zor çok yoğun çalışıyorlar.Birde Tarık Aksu yu tavsiye ederim size.HRS kadın hastalıkları ve tüp bebek merkezi.Tarık Beyde çok mükemmel bir insan.Ve çok ilgili.Aklınızda bulunsun.

ben de ilk denememi anatoliada yaptım.olumlu sonuşçlandı fakat beş aylıkkıen kaybettim maalesef.şimdi ise genartı düşünüyorum .hatta bu haftaön görüşme için ankaraya gideceğim.çok ilgili bir klinik olduğunu duydum. anatolia da başlangıçta iyiydi ama gebe kaldıktan sonra hemen yanı başına açtıları gebelik takip merkezinde kontrollerim sürüyordu.maddi açıdan çok sömürüldüm her bir muayene 2 yıl önce 250 ytl idi. sonra amnio sentez yaptırmak zorunda kaldım onada tam 600 ytl ödedim 2 yıl önce ve 3 hafta sonra düşük yaptım.sonuçlarda temiz geldi ama bebeiğimi kaybetmiştim.beni hem maddi hem manevi açıdan çok yıprattılar.ama umudumu kaybetmedim .inşallah genartta bebeiğme kavuşurum.sizlerde moralinizi bozmayın.bu çok önemli.herşeyin başı moral ve sağlılı kalabilmek.eğer bunalım yaparsanız ruh sağlığınız da bozulur.ben bebeğimi kaybettikten sonra çok kötü şeyler yaşadım .hatırlamak bile istemiyorum şimdi.o yüzden de bu yolda ilerleryen tüm arkadaşlarıma önce yüksek moral diyorum.kendinizi fazla sıkmayın .ne kadar da üzülsek iş olacağına varıyor.allah hepimizin bu yolda yrdmcısı olsun....

Slm arkadaşlar Ankara Bulunan Tüp Bebek Dr.Timur Gürgan beyi tanıyan veya onun klininde yani Gürgan klinikde muameye olan tüp bebek yaptıran arkadaşlardan yardım istiyorum, ben tüp bebek içi orayı düşünüyorum.Nasıldır,Sonuşları,memnun olan veya olmayan şimdiden yardımlarınız içi teşekkür ederim.:emir_bebek:

merhaba benim arkadaşım gitti o doktora hemde eskişehirden 9 senelik evliydi şimdi bir yaşında oğlu var.ama tüp bebek yaptırmadı.çok iyi olduğunu söylüyorlar sigortası olanada yardımcı oluyormuş.sengözlerimebaksanab

slm arkadaşlar,12 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmadı..bizim sorunumuz azospermi (yani hiç sperm bulanamıyor)..nereye gittiysek boşuna uğraşmayın dediler.ilk tüp bebek denememi ankara zekai tahir burak hastanesinde yaptım. ama çok pişman oldum.eşime biyopsi yapalım derken resmen kesip biçtiler sperm bulmak için. 2 denememiz ise 2 yıl önce gürgan kilinikte oldu..timur hoca ve ekibi bizimle çok ilgilendi. hiç kimsenin yapamadığını timur hocam yaptı ve sperm buldu. bu mucizeydi. çok güzel iki tanede embriyo elde edildi fakat tutmadı.. temmuz başlarında allah izin verirse tekrar gideceğim gürgan kiliniğe..ben ordan çok memnun kaldım..dilerim rabbim hepimize minik minik hayırlı yavrular nasip eder..

Arkadaslar ben de Timur Bey'in hastasiyim, Kendisi bir suredir Ankara'daki kliniginin yaninda Alman Hastanesi'nde de hasta tedavi ediyor. Bilindigi gibi cok yogun ve ulasilmasi zor bir hoca ama tedavinizin her turlu asamasini takip ediyor. Beni hic gormemesine ragmen tedavimi takip etmis ve transfer oncesi doktorlarima "transferini ben Ankara'dan gelip kendim yapacagim" demisti. Gebelik takiplerimde de onun yardimcisi olan doktoruma gidiyorum. Pek cok defalar hastalarin durumlarini sormak icin aradigini duydum.

Gürgan klınık te herkes çok ilgiliymiş gibi davranıyor başta ama sonradan hemşiler ilaçları yapılacakları unutuyor,karıştırıyor.İyi olan birkaç tanesi hariç.Timur hocaya cok güvenmiştim başta ama kendisine bir şey sormaya korkuyorsunuz. Zaten hemşiler bile sonuç negatif olunca yüzünüze bakmıyor.

Back
X